Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Magician mod  (Przeczytany 39257 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Magician mod
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 04, 2009, 19:00:37 »
    Narazie z czarow jakie mam (fireball i wave) to podoba mi sie wave,pusci sie a ludzie jak ta fala padaja na ziemie xDnarazie w narra poluje na goscia bo pisze ze nic dla mnie nie ma.w innych miastach poza tymi 2 niewidze nauczycieli i cos mi sie wydaje,ze trzeba bedzie szukac po wsiach co zajmie sporo czasu :/ niemoge sie doczekac nekromancji i hordy niewyzytych truposzow xD

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 04, 2009, 19:40:31 »
    Kijowe jest trochę to czarowanie, bo trudno się celuje.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 04, 2009, 20:06:45 »
    Gdzie stoi ten w Narra? Bo szukałem trochę ale znaleźć go nie mogłem :/ A co do czarów to nie są takie złe, zwłaszcza wave mi przypadło do gustu ;)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 04, 2009, 20:24:08 »
    Najpierw jak wejdziesz do miasta idziesz kawałek,skręcasz w prawo i są schody na mur.Wchodzisz na nie i idziesz w lewo.Potem na dach domu,rozglądasz się i widzisz takiego obdartusa na sąsiednim dachu.Jest taka postrzępiona kładka i idziesz po niej,następnie podchodzisz do gościa i z nim gadasz.Ale niestety nie wiem dlaczego on nie chce cię nic nauczyć(nie wiem czemu bo nie zrozumiałem).
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 04, 2009, 20:41:30 »
    W Sargoth jeden stoi pomiędzy budynkami na lewo od bramy. :)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 04, 2009, 20:44:25 »
    Aha dzięki.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 04, 2009, 20:49:30 »
    Ja nie mogę w Jelkali znaleźć ;/ Jak ktoś wie to niech napisze.

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 04, 2009, 20:54:38 »
    jak się wchodzi do miasta to są schodzi a na nich drabina. Trzeba wejść bokiem na tych schodach aż nie dojdzie się do npca ;]

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 04, 2009, 20:55:52 »
    Jak wejdziesz do Jelkala to po prawej masz schody na gore (stoi/lezy na schodach drabina)a na gorze stoi facet,nauczy cie czarowac (wave-fala wody) jesli dasz mu 40 wina.lece przetestowac tego w Sargoth xD Coraz wiecej juz wiadomo o tym modzie ^^

Edit: eh Xasan  byles szybszy xD

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 04, 2009, 21:17:45 »
    Mógłby ktoś dać jakieś ss'y z tego moda? Bo brzmi smakowicie;)

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 04, 2009, 21:24:27 »
    Z Sargoth to lipa jest tak jak i z Narrą ;/ Nie da się nic nauczyć, może można tylko te 2 czary? Bo jakoś u lordów też nie ma innych magów.

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 04, 2009, 21:41:27 »
    W Sargoth ja sie nauczylem ognistych pociskow,na obrazku czaru sa liczne komety (mniej wiecej takie cos) fajny efekt jest,szybki,malo many zzera,ma sredni zasieg ale slabe obrazenia xP

Moze czary mozna w okreslonej kolejnosci brac?Dlatego jedni niechca nauczac?I dodatkowo poprzedni czar ma byc moze na max?

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 04, 2009, 22:07:03 »
    A masz już tą fale na maxa? Bo jak narazie to ja mam tylko ognistą kulę na full.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 04, 2009, 22:17:43 »
    Ja mam Falę na maxa i jest zaje*ista :D normalnie! Jak robiłem oblężenie zamku Chalbek(nordowie) to użyłem tego na ich respie xD Jak się zrespili i puściłem fale to połowę zmiotła pierwsza fala a reszta zginęła od drugiej i następny resp i tak ze 2-3 razy i potem ognistą się wykończyło łuczników na szczycie zamku. Mówię wam, Nie ma chyba lepszego zaklęcia od fali bo jej jedyny minus to to że tylko płynie po ziemi ale jak się wymaxuje to strumień jest tak szeroki że ze spokojem obejmie ze 10-15 ustawionych w rządek wojaków ;)

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 04, 2009, 22:24:05 »
    Ja mam fireball na max,wave na max i polowe tego czaru z Sargoth,teraz tylko tym trzecim bije bo maxuje go (za bicie nim ma poziomy+za lvl magi 10pkt)ale caly czas na fali jade bo jest super,ale caly czas interesuje mnie armia truposzy bo gdzies widzialem screan to byl super xD Jedyny minus wave jak dla mnie to to,ze mozna puscic 1 na raz bo ja pujdzie kolejna to poprzednia znika xP A gdzie znalesc najlatwiej zombi?raz tylko wpadla na mnie armia 30 umarlakow  ktora wyleciala z lasu xDZnalazl ktos jeszcze jakis czar?wkoncu jest ich az 17 (na poczatku jest 1,kolejne w Jelkala,Sargoth (jest jeszcze Narra) a pozostale tez gdzies sie ukryly xD )