Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PK][Templar] Knights Templar  (Przeczytany 11140 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: [PK][of_Normandy] Kingdom of Normandy
    « Odpowiedź #135 dnia: Sierpnia 22, 2018, 14:31:09 »
    Wy piszecie głupoty, ponieważ mam rację co do fieldbattle :)
    Mordo, persowie w Bitwie pod Termopilami też wygrali, a stracili tylu ludzi. A no tak SPARTA WYGRAŁA zabili oddziały jakiegoś 2/3 rzutu armii Perskiej! Ale to jednak Persowie wygrali.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    « Odpowiedź #136 dnia: Sierpnia 22, 2018, 14:44:14 »
    Mordo, persowie w Bitwie pod Termopilami też wygrali, a stracili tylu ludzi. A no tak SPARTA WYGRAŁA zabili oddziały jakiegoś 2/3 rzutu armii Perskiej! Ale to jednak Persowie wygrali.

No wygrali Persowie, a spartanie tym czynem dali czas do przygotowania hellady na na przyjscie Persów. Noi postąpili zgodnie z kodeksem nie wycofali się ale co to ma do rzeczy?

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Sierpnia 22, 2018, 15:22:08 »
    No wygrali Persowie, a spartanie tym czynem dali czas do przygotowania hellady na na przyjscie Persów. Noi postąpili zgodnie z kodeksem nie wycofali się ale co to ma do rzeczy?
    Czyli Persowie wygrali bo zabili wszystkich spartan (nie jestem pewien ale chyba kilku uciekło, ale wydaje mi się, że nie). Normanowie też zabili Beufortów, a reszta uciekła. Nie widzisz podobieństwa? Nie ma znaczenia czy uciekli w kilku czy kilkunastu, ani czy uciekli z pustymi rękoma czy w najlepszych puszkach. Uciekli to uciekli, przegrali to przegrali.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2018, 15:25:16 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Sierpnia 22, 2018, 15:38:25 »
    Czyli Persowie wygrali bo zabili wszystkich spartan (nie jestem pewien ale chyba kilku uciekło, ale wydaje mi się, że nie). Normanowie też zabili Beufortów, a reszta uciekła. Nie widzisz podobieństwa? Nie ma znaczenia czy uciekli w kilku czy kilkunastu, ani czy uciekli z pustymi rękoma czy w najlepszych puszkach. Uciekli to uciekli, przegrali to przegrali.

Po raz setny mówie że wygralismy pierwsze starcie zabralismy puchy ucieklismy dobra wiem ze zlootowanie tabardy w polskim klanie to wielkie zwyciestwo i w pelni rozumiem bo te klany z małymi wyjątkami zawsze były takie retarded ._. Choć nie w sumie jeszcze zaden polski klan się nie chwalił zwyciestwem gdzie zlootował tyle tabard i ubrania bojowego kucharza, jesteście pionerami gratuluje!

Ej ale proszę was już przestańcie bo żaden klan nie przypisywał sobie zwycięstwa gdzie dostali wrąb w pierwszym starciu, przyszli lootować co mogli i sie chwalili pogromem. Już dałem to na przykladzie siege zróbcie taką akcje że ktos wam capuje zamek przegrywacie to oczywiście noi wracacie recapujecie i lootujecie resztki i jeszcze się tym chwalicie no tak to wygląda i tak samo z FB

I nie wiem co to miało być za odniesienie do spartan i persów jeżeli spartanie polegli, stracili wszystko, a my dużo zyskaliśmy weź te zidiociałe porównania pisz gdzie indziej.

PS: Tak jakby co to fajny skirmish 12 HB vs 17 normandow dzieki za puszeczki, a szczególne podziękowania kieruje do rockowego za całkiem przyjemny armor dla łucznika który teraz posiadam.

No po tej walce to wyglądaliście jak znana z wiedźmina "Biedna Pierdolona Piechota" [ nie wszyscy ofc bo zaraz bedzie spina :) ]

W sumie jesteś retardem nawet porównania nie umiesz wymyśleć no dajcie mi kogoś błyskotliwego jakiegoś adka czy cuś... Bo ty se posty nabijasz, a nie myślisz

ESSA
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2018, 15:49:58 wysłana przez Pentium3k »

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #139 dnia: Sierpnia 22, 2018, 15:53:54 »
    Jakie tabardy? Ja zginąłem, wróciłem,  i w ruinach było około 25 normandów i 10 beufortów, gdzie beuforci próbowali lootować ale byli non-stop zabijani przez Normandy. Zlootowałem puszkę za 40k, którą zreszta mam do teraz, w żaden sposób nie wygraliście tego fieldbattle, to, że pokazujesz screena RG beufortów (który zreszta mógł zostać zrobiony przed wojną) nic nie oznacza. A propo RG beufortów, są to ludzie, którzy nie umieją blokować, i RG Normandy jest o niebo lepsze od waszej śmiesznej elity.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Sierpnia 22, 2018, 16:05:18 »
    Jakie tabardy? Ja zginąłem, wróciłem,  i w ruinach było około 25 normandów i 10 beufortów, gdzie beuforci próbowali lootować ale byli non-stop zabijani przez Normandy. Zlootowałem puszkę za 40k, którą zreszta mam do teraz, w żaden sposób nie wygraliście tego fieldbattle, to, że pokazujesz screena RG beufortów (który zreszta mógł zostać zrobiony przed wojną) nic nie oznacza. A propo RG beufortów, są to ludzie, którzy nie umieją blokować, i RG Normandy jest o niebo lepsze od waszej śmiesznej elity.

To video ariego ogladnij to po pierwsze. Po drugie nie kazdy zabrał armora, dobrej puchy [ pisałem] patrz na to video nie wiem udajecie juz *ciach* *ciach* austrolopiteki, że prawde mówiąc już odechcialo mi sie pisać do takich *ciach*

Za obrażanie użytkowników otrzymujesz 10 pkt ostrzeżeń. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2018, 16:19:37 wysłana przez Kradus »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Sierpnia 22, 2018, 16:07:46 »
    Po raz setny mówie że wygralismy pierwsze starcie zabralismy puchy ucieklismy dobra wiem ze zlootowanie tabardy w polskim klanie to wielkie zwyciestwo i w pelni rozumiem bo te klany z małymi wyjątkami zawsze były takie retarded ._. Choć nie w sumie jeszcze zaden polski klan się nie chwalił zwyciestwem gdzie zlootował tyle tabard i ubrania bojowego kucharza, jesteście pionerami gratuluje!
    Masz jakieś dowody bo sam nam kazałeś je pokazać to daliśmy Ci 2 nagrania teraz pokaż swoje. Tak ogółem to ty jesteś najbardziej opóźniony w tej rozmowie ;v. Wstawiasz co trochę jakieś słowa z angielskiego powszechnie używane na PW/PK, jednak nie potrafisz nawet po polsku pisać poprawnie. I dzięki za gratulacje, ale nie wiem co to pioner. Czyżby ktoś kto trzyma pion?
    Ej ale proszę was już przestańcie bo żaden klan nie przypisywał sobie zwycięstwa gdzie dostali wrąb w pierwszym starciu, przyszli lootować co mogli i sie chwalili pogromem.
    Znam taki, nazywa się House of Beufort.
    Już dałem to na przykladzie siege zróbcie taką akcje że ktos wam capuje zamek przegrywacie to oczywiście noi wracacie recapujecie i lootujecie resztki i jeszcze się tym chwalicie no tak to wygląda i tak samo z FB
    Nie mogę tego rozczytać w jednym zdaniu po polsku(sic!) wstawiłeś 5 słów po angielsku i jedno słowo po chińsku(Nie znam jęz. pochodzenia słowa "noi" ale z tym mi się kojarzy).
    I nie wiem co to miało być za odniesienie do spartan i persów jeżeli spartanie polegli, stracili wszystko, a my dużo zyskaliśmy weź te zidiociałe porównania pisz gdzie indziej.
    Zabronisz mi? Człowieku to twoj porównanie do oblężenia było z 2 razy gorsze, bo jak ktoś zajmie zamek to oczywiste, że wygrał. Inną sprawą jest jak ktoś ucieknie z pola bitwy tzw. WYCOFA SIĘ, bo wtedy przegrywa bitwę. Nie naprawdę wtedy nie ma znaczenia czy zyskacie czy nie, PO PROSTU PRZEGRYWACIE.
    No po tej walce to wyglądaliście jak znana z wiedźmina "Biedna Pierdolona Piechota" [ nie wszyscy ofc bo zaraz bedzie spina :) ]
    Wyglądaliśmy jak wasz klan na codzień?
    W sumie jesteś retardem nawet porównania nie umiesz wymyśleć no dajcie mi kogoś błyskotliwego jakiegoś adka czy cuś... Bo ty se posty nabijasz, a nie myślisz
    Parafrazując i robiąc podobny bład: "Ty nie potrafisz myślić", jedyną "błyskotliwą" osobą w tym wątku jesteś ty ^^. A propos' myślenia Ty akurat nie powinieneś się wypowiadać.
    ESSA
    Nie baw się w Indiana bo między tobą a nim jest kilka(-dziesiąt) poziomów różnicy.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 22, 2018, 16:45:29 »
    Masz jakieś dowody bo sam nam kazałeś je pokazać to daliśmy Ci 2 nagrania teraz pokaż swoje. Tak ogółem to ty jesteś najbardziej opóźniony w tej rozmowie ;v. Wstawiasz co trochę jakieś słowa z angielskiego powszechnie używane na PW/PK, jednak nie potrafisz nawet po polsku pisać poprawnie. I dzięki za gratulacje, ale nie wiem co to pioner. Czyżby ktoś kto trzyma pion?Znam taki, nazywa się House of Beufort.Nie mogę tego rozczytać w jednym zdaniu po polsku(sic!) wstawiłeś 5 słów po angielsku i jedno słowo po chińsku(Nie znam jęz. pochodzenia słowa "noi" ale z tym mi się kojarzy).Zabronisz mi? Człowieku to twoj porównanie do oblężenia było z 2 razy gorsze, bo jak ktoś zajmie zamek to oczywiste, że wygrał. Inną sprawą jest jak ktoś ucieknie z pola bitwy tzw. WYCOFA SIĘ, bo wtedy przegrywa bitwę. Nie naprawdę wtedy nie ma znaczenia czy zyskacie czy nie, PO PROSTU PRZEGRYWACIE.Wyglądaliśmy jak wasz klan na codzień?Parafrazując i robiąc podobny bład: "Ty nie potrafisz myślić", jedyną "błyskotliwą" osobą w tym wątku jesteś ty ^^. A propos' myślenia Ty akurat nie powinieneś się wypowiadać.Nie baw się w Indiana bo między tobą a nim jest kilka(-dziesiąt) poziomów różnicy.

Trudno być tak upośledzonym jak ty nie mając żadnego orzeczenia czy coś w ten design. Gdzie Beauforci takie coś napisali/mówili? Wygrali po prostu wychodzac na plus idzcie se roleplayowac kucharza bo jedyne co wiekszosc normandów potrafi to rozdawanie meat pie na wojne.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 22, 2018, 17:01:20 »
    Trudno być tak upośledzonym jak ty nie mając żadnego orzeczenia czy coś w ten design.

Głuchy śmieje się ze ślepego, że ten jest niepełnosprawny.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Sierpnia 22, 2018, 17:33:13 »
    Trudno być tak upośledzonym jak ty nie mając żadnego orzeczenia czy coś w ten design.
    Chodzi Ci o Design Tawerny? Bo na Tawernie jestem trochę upośledzony ale to tylko takie małe prowokacje ^^.
    Gdzie Beauforci takie coś napisali/mówili?
    No nie wiem, kilka temu jakiś no-name o nicku Pentiam, Pento albo Perkiam3k, coś w ten deseń(tak to się pisze[sic!]).
    Wygrali po prostu wychodzac na plus idzcie se roleplayowac kucharza bo jedyne co wiekszosc normandów potrafi to rozdawanie meat pie na wojne.
    Mi się wydawało, że zwycięstwo to zwycięstwo, ale mam pomysł na nazwę: "zwycięstwo na polu, przegrana w portfelu" może być? Ty odgrywasz rolę(jest masa możliwości przetłumaczenia słów których używasz a ty ciągle ten język zmywaków)  małego dziecka z dostałbym znowu punkty. Jedyne co potrafi wielki imperator beaufortów(wszystko z małych bo nie mam żadnego szacunku) Pento4k to płakać po przegranej Bitwie pod Ruinami(Fajna nazwa?).
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Sierpnia 22, 2018, 17:42:07 »
    Chodzi Ci o Design Tawerny? Bo na Tawernie jestem trochę upośledzony ale to tylko takie małe prowokacje ^^.No nie wiem, kilka temu jakiś no-name o nicku Pentiam, Pento albo Perkiam3k, coś w ten deseń(tak to się pisze[sic!]).Mi się wydawało, że zwycięstwo to zwycięstwo, ale mam pomysł na nazwę: "zwycięstwo na polu, przegrana w portfelu" może być? Ty odgrywasz rolę(jest masa możliwości przetłumaczenia słów których używasz a ty ciągle ten język zmywaków)  małego dziecka z dostałbym znowu punkty. Jedyne co potrafi wielki imperator beaufortów(wszystko z małych bo nie mam żadnego szacunku) Pento4k to płakać po przegranej Bitwie pod Ruinami(Fajna nazwa?).

https://www.youtube.com/watch?v=rLCMEYGvNys to przegrał pod ruinami to przegrał 6;30 do 7;40 po raz nie wiem który ale wygrana w portfelu to chyba o to chodzi na wojnie lol żeby wzbogacić się.

Idź trollować do pułku AKO lepiej ci to wychodzi.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2018, 17:46:26 wysłana przez Pentium3k »

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #146 dnia: Sierpnia 22, 2018, 17:58:12 »
    https://www.youtube.com/watch?v=rLCMEYGvNys to przegrał pod ruinami to przegrał 6;30 do 7;40 po raz nie wiem który ale wygrana w portfelu to chyba o to chodzi na wojnie lol żeby wzbogacić się.

Na wojnie chodzi o to, żeby wygrać xd.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Sierpnia 22, 2018, 18:03:36 »
    Niestety zostałem nazwany MrMatinhem i zbanowany po 2 treningach wbijania mu bagnetów w plecy i niszczenia jego "Gfr" którzy nie potrafili blokować ;v.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 27, 2018, 14:10:42 »
    Czy ten ściek się już skończył? Proponowałbym zamknąć temat następnym razem XD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline AriPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 27, 2018, 18:06:45 »
    Czy ten ściek się już skończył? Proponowałbym zamknąć temat następnym razem XD
    Przypomniałem sobie że takie coś istnieje jak zamykanie wątku, ale tak skończyło się po tym jak Pentium dostał bana na tawernie. Przynajmniej nie będę musiał słuchać go na tawernie... Zostało mu wyzywanie tylko w grze.