Po raz setny mówie że wygralismy pierwsze starcie zabralismy puchy ucieklismy dobra wiem ze zlootowanie tabardy w polskim klanie to wielkie zwyciestwo i w pelni rozumiem bo te klany z małymi wyjątkami zawsze były takie retarded ._. Choć nie w sumie jeszcze zaden polski klan się nie chwalił zwyciestwem gdzie zlootował tyle tabard i ubrania bojowego kucharza, jesteście pionerami gratuluje!
Masz jakieś dowody bo sam nam kazałeś je pokazać to daliśmy Ci 2 nagrania teraz pokaż swoje. Tak ogółem to ty jesteś najbardziej opóźniony w tej rozmowie ;v. Wstawiasz co trochę jakieś słowa z angielskiego powszechnie używane na PW/PK, jednak nie potrafisz nawet po polsku pisać poprawnie. I dzięki za gratulacje, ale nie wiem co to pioner. Czyżby ktoś kto trzyma pion?
Ej ale proszę was już przestańcie bo żaden klan nie przypisywał sobie zwycięstwa gdzie dostali wrąb w pierwszym starciu, przyszli lootować co mogli i sie chwalili pogromem.
Znam taki, nazywa się House of Beufort.
Już dałem to na przykladzie siege zróbcie taką akcje że ktos wam capuje zamek przegrywacie to oczywiście noi wracacie recapujecie i lootujecie resztki i jeszcze się tym chwalicie no tak to wygląda i tak samo z FB
Nie mogę tego rozczytać w jednym zdaniu po polsku(sic!) wstawiłeś 5 słów po angielsku i jedno słowo po chińsku(Nie znam jęz. pochodzenia słowa "noi" ale z tym mi się kojarzy).
I nie wiem co to miało być za odniesienie do spartan i persów jeżeli spartanie polegli, stracili wszystko, a my dużo zyskaliśmy weź te zidiociałe porównania pisz gdzie indziej.
Zabronisz mi? Człowieku to twoj porównanie do oblężenia było z 2 razy gorsze, bo jak ktoś zajmie zamek to oczywiste, że wygrał. Inną sprawą jest jak ktoś ucieknie z pola bitwy tzw. WYCOFA SIĘ, bo wtedy przegrywa bitwę. Nie naprawdę wtedy nie ma znaczenia czy zyskacie czy nie, PO PROSTU PRZEGRYWACIE.
No po tej walce to wyglądaliście jak znana z wiedźmina "Biedna Pierdolona Piechota" [ nie wszyscy ofc bo zaraz bedzie spina :) ]
Wyglądaliśmy jak wasz klan na codzień?
W sumie jesteś retardem nawet porównania nie umiesz wymyśleć no dajcie mi kogoś błyskotliwego jakiegoś adka czy cuś... Bo ty se posty nabijasz, a nie myślisz
Parafrazując i robiąc podobny bład: "Ty nie potrafisz myślić", jedyną "błyskotliwą" osobą w tym wątku jesteś ty ^^. A propos' myślenia Ty akurat nie powinieneś się wypowiadać.
ESSA
Nie baw się w Indiana bo między tobą a nim jest kilka(-dziesiąt) poziomów różnicy.