Grał, grał, aż z tej opiekuńczości klan zniknął. Ciekawi mnie tylko, po co ty nam to piszesz? Wątek klanu nie jest odpowiednim miejscem na pisanie, który Polski klan w mojej ocenie jest najlepszy.
Zdajesz sobie sprawę, że piszesz kompletne bzdury napisane w wielkiej ścianie tekstu, której w dodatku nie da się rozgryźć.
Dam ci przykład, abyś to łatwiej pojął.
W mojej ocenie Kingdom of Hussars był najlepszym Polskim klanem, ponieważ Luxtor był aktywny i grał z ludźmi w Unturned, co budowało morale w klanie.
Wielka drama, ponieważ Normandia przegrała pierwsze zetknięcie z przeciwnikiem, lecz dzięki szybkiemu bieganiu gracze Normandy ze zwrotną prędkością pojawiali się na polu bitwy i zabijali pozostałych graczy HB. Pentium w swym geniuszu nie przewidział, że podczas tej oto bitwy według ustalonych wcześniej zasad można było jako "nakedy" wrócić na pole bitwy i kontynuować walkę.
Ganczo masz rację, to coś nie jest śmieszne. Użyjcie mocy moderacji!
Ako dobra nie zgrywaj inteligenta bo nim nie jesteś mówiąc ze husarzy byli najlepszym, ponieważ nie byli przez jeden nie podważalny czynnik czyli ludzi nie mieli podejscia do nikogo i szans z taka iloscią[ 20 na bannercalla].
A ty nie czytałeś co pisałem ani nie ogladałeś filmu ariego 6;30 - 7;40 [ ładnie was sclearowaliśmy] i beauforci sie wycofują lootując najlepsze co mogli potem sie wrocili cos zabrać jakbyście to wygrali byście nie mieli ubranka ofensywnego kucharza.
Ale czego się spodziewać po nieudolnym pułkowniku, już wgl wpisałeś na odwrot ten wynik 15pp i 1er?
W sumie nawet nam daliście zlootwać coś.
Więc wiadome że wygrywa ten kto najwięcej puszek zgarnął. Już nie musisz się rzucać wiem,że zazdrościsz, że mamy puszki ale spokojnie pojdziesz na irona i sobie na taką zarobisz. Może jednak nie zlutowałeś tabardy, a puszeczkę to gratuluje i pewnie szybki logg oucik przed wojną.
A tym czasem możesz sobie popatrzeć na naszych RG po FB :).
No ale dla was wielkie zwyciestwo być na minusie po "wygranej wojnie". Gratuluje i radzę się zastanowić czy jezeli jest się na minusie dość ostrym nie ukrywajmy do profitu przeciwników czy to nadal zwycięstwo,że to właśnie normandzcy nakedzi zostali na polu bitwy i czy sierżanci w armorach mniej niż 45 po wygranej wojnie przeciwko klanowi gdzie sgt to ponad 75% frakcji, którzy również przyszli z z cięzkimi zbrojami, czy to nadal poprawne uzbrojenie?
No ale nie powiecie że nikt nie wygrał bo jak coś to jeżeli wciąż uważacie że z wygranej wojny zamienic puche na tabarde to dobrze [ oczywiscie nie wszyscy] to tą sprawę rozstrzygliśmy później siegem i udowodniliśmy znowu swoją wyższość teraz z niepodważalnym dowodem i nie można mowic MY WYGRALIŚMY, ponieważ cap zamku jest niepodważalny i nie ma bata. Dziękuje i dowidzenia nie będę już sie wypowiadał na ten temat, ponieważ wypowiadają się laicy PK którzy nie wiedzą takich rzeczy [ Przykład, że np. strata kapitału firmy zalozmy 100tys zł do konkurencyjnej która tyle np. wzrosła to nie wygrana to nie sukces, lecz porażka, nie rozumiecie tego na PK przedstawiłem troche wyssany z palca przykład z życia. Kontynuując oba kapitały własne firm to 300tys i traci 100tys no to ma 200tys zawsze coś(czyli te kilka może kilkanaście puch 45+) a kapitał drugiej firmy z 300tys wzrósł do 400tys (czyli zdobyczne armory z tego FB dla beaufortow) I teraz wiadomo że 2 firma przewyższa pierwsza swoim kapitałem własnym. No błagam normandio jak wiecie kim jest pierwsza firma (czyli wy) a druga to firma to "beaufort" która wyszła na korzyść ale nie unicestwiła tej pierwszej a nawet jej coś zostalo]. Jak nie wiecie że 200k to mniej niż 400k to mowie, że jest to mniej. Come on chyba jesteście na tyle kumaci jeszcze? Czekam na kolejne śmiechowe akcje.
Ale mów że wygraliśmy pierwsze zetknięcie przegraliśmy FB żyj w swoim wyimaginowanym świecie tak samo jak z tymi invitami i 1er tam już pokazałeś klasę z oburixem i melonem. Jak będziesz chciał coś napisać do mnie zleć to komuś bo jak widzę zacytowany tekst od użytkownika AKO to zadaje pytanie do czego to doszło że z takimi rozmawiam? Dajcie innego na ring.