Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaki rodzaj wywiadów wolicie?

Wywiady głosowe
    46 (51.7%)
    Wywiady pisemne
    43 (48.3%)

Głosów w sumie: 89

Autor Wątek: [PP18] Wywiady  (Przeczytany 8516 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: [PP18] Wywiady
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 04, 2018, 02:04:44 »
    Zgodzę się z Dykciem... Czegoś brakuje, mógłby być bardziej "naturalny i żywy"... Poza tym ten mały szczegół - jakość. Vizimir siedzi w pudełku :v
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #46 dnia: Września 04, 2018, 04:22:49 »
    Następny wywiad, pojawi się po zakończeniu 1 kolejki. Tym razem w formie pisemnej, żebyście mogli zdecydować, jaka forma wywiadu wam bardziej pasuje.
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2018, 06:38:54 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #47 dnia: Września 11, 2018, 23:39:44 »
    Miejsce na redaktora się zwolniło. Potencjalni kandydaci, proszę o wysyłanie poniżej swoich CV ;)
    « Ostatnia zmiana: Września 12, 2018, 01:32:13 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Września 12, 2018, 00:29:58 »
    Zanim pojawią się jakieś zarzuty skierowane w moją stronę, typu "O znudziło mu się przeprowadzanie wywiadów" to postaram się wyjaśnić dlaczego podjąłem taką decyzje. Przykro mi, ale nie mam zamiaru pomagać Vizimirowi w rzeczach związanych z turniejem (wywiady i sędziowanie) Głównym powodem jest brak szacunku, który Vizimir okazuje mi od kilku ostatnich dni. Zresztą jak sam stwierdził, wywiady nie są mu potrzebne. 

(click to show/hide)

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #49 dnia: Września 12, 2018, 00:42:59 »
    Zanim pojawią się jakieś zarzuty skierowane w moją stronę, typu "O znudziło mu się przeprowadzanie wywiadów" to postaram się wyjaśnić dlaczego podjąłem taką decyzje. Przykro mi, ale nie mam zamiaru pomagać Vizimirowi w rzeczach związanych z turniejem (wywiady i sędziowanie) Głównym powodem jest brak szacunku, który Vizimir okazuje mi od kilku ostatnich dni. Zresztą jak sam stwierdził, wywiady nie są mu potrzebne.

O znudził mu się przeprowadzanie wywiadów

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Września 12, 2018, 00:49:39 »

O znudził mu się przeprowadzanie wywiadów
    Po prostu znalazłem wymówkę, żeby nie przeprowadzić go z tobą. Dobrze wiesz, ze byłaby po nim drama, a forum nie potrzebuje kolejnej z udziałem Wojownika.

(click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #51 dnia: Września 12, 2018, 00:59:56 »
    Jak się za coś bierzesz to rób to do końca. Nie rozumiem dlaczego Vizimir miałby ci w tych wywiadach przeszkadzać.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Września 12, 2018, 01:28:02 »
    Czytanie ze zrozumieniem się kłania :) Nigdzie nie napisałem, że Vizimir mi w czymś przeszkadzał. Mam swój honor i nie mam zamiaru robić czegokolwiek dla niego.

(click to show/hide)

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #53 dnia: Września 12, 2018, 01:49:44 »

Wywiady w żaden sposób nie były skierowane, jako pomoc dla mnie i doskonale o tym wiesz. Chciałeś je zrobić wraz z innymi dodatkowymi zajęciami, tylko i wyłączenie w celu rozważenia przeze mnie, nadania Tobie administratora juniora turnieju za wkład włożony w pracę nad PP. Nie mam zamiaru być dla Ciebie w jakikolwiek sposób pobłażliwy, gdy wystawiłeś moje zaufanie wraz z brakiem dotrzymania mi danych słów.
    « Ostatnia zmiana: Września 12, 2018, 01:51:11 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 12, 2018, 02:39:13 »
    Brak profesjonalizmu zaczyna wychodzić panowie. Podciągamy spodnie i zapinamy paski.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 12, 2018, 05:10:43 »
    Nie rozumiem tego podejścia, Azorek. Może i Vizimir jest head-adminem turnieju, ale wywiady to tylko dodatek do Pucharu, bonus dla SPOŁECZNOŚCI, nie praca dla Vizimira. Nawet jeżeli szczerze powiedział, że wywiadów nie potrzebuje, to rzeczywiście jemu, jako organizatorowi potrzebne do działania turnieju nie są (nie mając złych intencji, takie słowa, choć bolesne, są prawdziwe). Nie mają one żadnego wpływu na przebieg i jakość rozgrywek. To, pomimo tego, że należąca do części Pucharu, tak jakby inicjatywa osobna. Podziękowania za wywiady będą kierowane ku Tobie - nie Vizimirowi. Jeżeli Vizimir nie utrudnia Ci przeprowadzania wywiadów, dlaczego masz się wycofywać, podając jako powód zatarg z nim? Wywiady to Twoja praca tylko i wyłącznie dla społeczności, nie zlecenie skierowane przez organizatora turnieju. Zrobisz, jak uważasz, ale wycofanie się z inicjatywy, podając taki powód - to już będzie działać na Twoją niekorzyść.

BTW. Jeżeli robiłeś to tylko dla zyskania rangi "junior admina turnieju", jak powiedział Vizimir, to kiepsko. Nic na tym nie zyskasz. Inicjatywa podjęta sama z siebie, jako chęć dania czegoś społeczności, bez oczekiwania "przywilejowy" - to już coś. Pomyśl nad tym, ja bym poprowadził to do końca.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #56 dnia: Września 12, 2018, 09:01:24 »
    Azorek, wymówki są dla słabych ! Jak już się czegoś podjąłeś, to rób to do końca, wywiady są naprawde ciekawą rzeczą w PP.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #57 dnia: Września 12, 2018, 09:26:11 »
    Krótko mówiąć uniosłeś się jak panienka Azorek, zamiast pomóc community. Jeśli po swoim turnieju na DP liczyłeś na większe zaufanie to trochę pokory. Trzeba było się wykazać w czymkolwiek a zachowałeś się jak ciamajda. Wstyd. Przypominam też, że Viz jest headem ale to turniej na które pracuje całe community dla własnego dobra.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #58 dnia: Września 12, 2018, 09:26:31 »
    Nie rozumiem tego podejścia, Azorek. Może i Vizimir jest head-adminem turnieju, ale wywiady to tylko dodatek do Pucharu, bonus dla SPOŁECZNOŚCI, nie praca dla Vizimira. Nawet jeżeli szczerze powiedział, że wywiadów nie potrzebuje, to rzeczywiście jemu, jako organizatorowi potrzebne do działania turnieju nie są (nie mając złych intencji, takie słowa, choć bolesne, są prawdziwe). Nie mają one żadnego wpływu na przebieg i jakość rozgrywek. To, pomimo tego, że należąca do części Pucharu, tak jakby inicjatywa osobna. Podziękowania za wywiady będą kierowane ku Tobie - nie Vizimirowi. Jeżeli Vizimir nie utrudnia Ci przeprowadzania wywiadów, dlaczego masz się wycofywać, podając jako powód zatarg z nim? Wywiady to Twoja praca tylko i wyłącznie dla społeczności, nie zlecenie skierowane przez organizatora turnieju. Zrobisz, jak uważasz, ale wycofanie się z inicjatywy, podając taki powód - to już będzie działać na Twoją niekorzyść.

BTW. Jeżeli robiłeś to tylko dla zyskania rangi "junior admina turnieju", jak powiedział Vizimir, to kiepsko. Nic na tym nie zyskasz. Inicjatywa podjęta sama z siebie, jako chęć dania czegoś społeczności, bez oczekiwania "przywilejowy" - to już coś. Pomyśl nad tym, ja bym poprowadził to do końca.

za te słowa bym ci postawił piwo, wywiady nie są dla vizimira lecz dla społeczności.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #59 dnia: Września 12, 2018, 10:13:54 »
    Tak jak powiedzieli moi przedmówcy - przemyśl to Azorek, bo wywiady są dodatkiem i to bardzo upiększającym turniej. ;)

Poza tym mentalnie przygotowałem się, że w przeciągu trzech najbliższych kolejek na forum wjedzie wywiad ze mną. :(