Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pro Evolution Soccer 2009  (Przeczytany 1434 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Viking

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pro Evolution Soccer 2009
    « dnia: Lutego 02, 2009, 20:57:18 »
    Witam!
    Jak mi wiadomo nikt nie założył wątku o tym temacie, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy ktoś grał w tą grę, jakie są według niego plusy i minusy, czy warto kupić i tracić czas na granie, i porównanie z innymi grami piłkarskimi.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Pro Evolution Soccer 2009
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 02, 2009, 21:19:45 »
    Witam!
    Jak mi wiadomo nikt nie założył wątku o tym temacie, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy ktoś grał w tą grę, jakie są według niego plusy i minusy, czy warto kupić i tracić czas na granie, i porównanie z innymi grami piłkarskimi.

Grałem u kumpla i powiem tak. Dużo lepsze od FIFY 2009 (mówię o wersji na PC, w inne nie grałem), ale gorsze od PES-a 2008, który jest dużo gorszy od PES-a 6 (który jest najlepszą grą tego typu). Trochę to zawiłe, ale mam nadzieję, że się połapiesz. :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 09, 2010, 23:31:46 »
    grałem jak to nazwał mój kumpel "grasz i grasz już z 7miechów!!":

Plusy:
    Dobra jakość rozgrywki
    Dodana opcja Becoma A Legend :)
    Można grać przez internet z kolegami (wymagany oryginał)

Minusy:
    Dziwnie się kopie rzuty karne

i wszystko moim zdaniem :)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 10, 2010, 15:45:33 »
    A co do rzutów karnych, to w 2010 są genialne! To już nie jest prosta loteria. Przykładowo jeśli strzelisz słabo w bok, to bramkarz bez rzucania się obroni piłkę, lecz jeśli rzuci się w ten sam bok, to piłka może go minąć od środka, lub odbić się od nóg. Mi się to rozwiązanie bardzo podoba.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline elsiete82

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 15, 2010, 10:33:04 »
    PES 2010 jest najbardziej dopracowany, chociaż za wiele zmian względem wersji 2009 to nie ma. Gram w PESa od PES 4 i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że najlepszy jest PES 6 i kropka. W nowszych odsłonach zmieniła się grafika kosztem grywalności. To moje sugestywne odczucie, ale w PES 6 rozegrałem kilkaset meczy i zdobyłem wszystki puchary a w PES 2010 pyknę sobie raz na jakiś czas meczyk i tyle. Nawet Master League mnie nie kręci. A może to po prostu zmęczenie materiału. W każdym razie polecam dowolnego PESa zamiast FIFy. Ta seria to morze grywalnośći i prawdziwy symulator piłki kopanej.