"...co nie zmienia faktu, że może ludzie chcieli też usłyszeć drugą stronę konfliktu?"
Piszesz, że nie jesteś stronniczy, potem piszesz przeciwieństwo swoich słów a teraz twierdzisz, że ludzie chcieliby też usłyszeć drugą stronę konfliktu, ale obwiniasz o wszystko Moravię nie znając nawet jej zdania ani nie pytając się o nic zupełnie. Z góry zakładasz, że ona jest winna. Gratuluję.
Ależ oczywiście, po raz kolejny nie zrozumiałeś tekstu.
W paradowaliście pod wątek 17pp, wstawiliście ssy z gfa, z przypiętymi obrażającymi ich wiadomościami, a wykorzystując zachowanie Kidarta który uciekając z 17pp, chciał tylko i wyłącznie uchronić pułk przed obniżeniem reputacji. W ten prosty sposób, wygraliście wojnę bez walki.
Widząc, jak bez jakiejkolwiek próby obrony w małym odstępie czasu zniszczyliście Kidarta. Tak, inaczej tego nie można nazwać, zniszczyliście. Wykorzystując przy tym 3 wypowiedzi obrażające KoM i ss z banem. Gratulacje.
Chciałem, dowiedzieć się jaka jest właśnie ich wersja. Zrobiłem to i odpowiedziałem, na ukazane przez was zarzuty.
"obwiniasz o wszystko Moravię nie znając nawet jej zdania ani nie pytając się o nic zupełnie. Z góry zakładasz, że ona jest winna. Gratuluję."
Nikogo nie obwiniam, pod koniec tekstu wyraziłem jedynie swoje zdanie w tej sprawie i uważam, że zachowaliście się gorzej. A cały tekst jest tylko ukazaniem drugiej strony konfliktu.