Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][17pp]Pułk 17. Piechoty  (Przeczytany 2023 razy)

Opis tematu: Rekrutacja ON

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Odp: [NW][17pp]Pułk 17. Piechoty
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 03, 2018, 15:05:46 »
    "...co nie zmienia faktu, że może ludzie chcieli też usłyszeć drugą stronę konfliktu?"

Piszesz, że nie jesteś stronniczy, potem piszesz przeciwieństwo swoich słów a teraz twierdzisz, że ludzie chcieliby też usłyszeć drugą stronę konfliktu, ale obwiniasz o wszystko Moravię nie znając nawet jej zdania ani nie pytając się o nic zupełnie. Z góry zakładasz, że ona jest winna. Gratuluję.
    Ależ oczywiście, po raz kolejny nie zrozumiałeś tekstu.

W paradowaliście pod wątek 17pp, wstawiliście ssy z gfa, z przypiętymi obrażającymi ich wiadomościami, a wykorzystując zachowanie Kidarta który uciekając z 17pp, chciał tylko i wyłącznie uchronić pułk przed obniżeniem reputacji. W ten prosty sposób, wygraliście wojnę bez walki.

Widząc, jak bez jakiejkolwiek próby obrony w małym odstępie czasu zniszczyliście Kidarta. Tak, inaczej tego nie można nazwać, zniszczyliście. Wykorzystując przy tym 3 wypowiedzi obrażające KoM i ss z banem. Gratulacje.

Chciałem, dowiedzieć się jaka jest właśnie ich wersja. Zrobiłem to i odpowiedziałem, na ukazane przez was zarzuty.

"obwiniasz o wszystko Moravię nie znając nawet jej zdania ani nie pytając się o nic zupełnie. Z góry zakładasz, że ona jest winna. Gratuluję."

Nikogo nie obwiniam, pod koniec tekstu wyraziłem jedynie swoje zdanie w tej sprawie i uważam, że zachowaliście się gorzej. A cały tekst jest tylko ukazaniem drugiej strony konfliktu.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 03, 2018, 15:14:47 »
    Ależ oczywiście, po raz kolejny nie zrozumiałeś tekstu.

W paradowaliście pod wątek 17pp, wstawiliście ssy z gfa, z przypiętymi obrażającymi ich wiadomościami, a wykorzystując zachowanie Kidarta który uciekając z 17pp, chciał tylko i wyłącznie uchronić pułk przed obniżeniem reputacji. W ten prosty sposób, wygraliście wojnę bez walki.

Widząc, jak bez jakiejkolwiek próby obrony w małym odstępie czasu zniszczyliście Kidarta. Tak, inaczej tego nie można nazwać, zniszczyliście. Wykorzystując przy tym 3 wypowiedzi obrażające KoM i ss z banem. Gratulacje.

Chciałem, dowiedzieć się jaka jest właśnie ich wersja. Zrobiłem to i odpowiedziałem, na ukazane przez was zarzuty.

"obwiniasz o wszystko Moravię nie znając nawet jej zdania ani nie pytając się o nic zupełnie. Z góry zakładasz, że ona jest winna. Gratuluję."

Nikogo nie obwiniam, pod koniec tekstu wyraziłem jedynie swoje zdanie w tej sprawie i uważam, że zachowaliście się gorzej. A cały tekst jest tylko ukazaniem drugiej strony konfliktu.

"W paradowaliście pod wątek 17pp, wstawiliście ssy z gfa, z przypiętymi obrażającymi ich wiadomościami, a wykorzystując zachowanie Kidarta który uciekając z 17pp, chciał tylko i wyłącznie uchronić pułk przed obniżeniem reputacji. W ten prosty sposób, wygraliście wojnę bez walki. "

W końcu po to jest owy wątek, aby pisać o pułku i jego przedstawicielach w każdym świetle. Chciał uchronić pułk przed obniżeniem reputacji, zachowując się tak jak zachował podczas owego gf-a? Bardzo ciekawa ochrona przed spadkiem reputacji.

"Widząc, jak bez jakiejkolwiek próby obrony w małym odstępie czasu zniszczyliście Kidarta. Tak, inaczej tego nie można nazwać, zniszczyliście. Wykorzystując przy tym 3 wypowiedzi obrażające KoM i ss z banem. Gratulacje."

Nikt nie broni mu bronić się tutaj, w końcu po to założył owy wątek. Sam się zniszczył, właśnie owym zachowaniem. Niszczy się sam już od ponad półtora roku.

"Nikogo nie obwiniam, pod koniec tekstu wyraziłem jedynie swoje zdanie w tej sprawie i uważam, że zachowaliście się gorzej. A cały tekst jest tylko ukazaniem drugiej strony konfliktu."

Skoro uważasz, że Moravia zachowała się gorzej, w takim razie wyrażasz swoje zdanie, tak, ale jednocześnie stajesz po stronie konfliktu i zaprzeczasz swoim słowom, że nie jesteś stronniczy.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Zimnior

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 08, 2018, 13:19:02 »
    Hurr hurr durr bois klan rozwiązany z tego co wiem polcam ich grupkę sprawdzic

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 14, 2018, 14:41:33 »
    Ponieważ właściciel wątku potwierdził że klan został rozwiązany, przenoszę wątek do archiwum.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...