Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars] [IIIe_1erTG] 1er Régiment de Tirailleurs de la Garde impériale  (Przeczytany 6114 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    Sami pierwsi o takiego prosili, w tym rzecz.
    A no widzisz w tym wypadku rozumiem, że również chcieliście reset za używanie pięści. Pozostaje kwestia napisania/braku zasad. I proszę tylko, żeby ktoś zaraz nie wyskoczył z "yyy robiłem format kompa po gfie"
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2018, 13:33:10 wysłana przez Evolusin »

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    Haters gonna always hate

Gratki Koxxus <3 Oby więcej takich sukcesów
    (click to show/hide)
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    To moze jakas super powtorka meczu z dozwolonymi mercami i wszelkiego rodzaju randomerka? To byloby dobre wydarzenie

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Dobra chłopaki, przenosimy się tutaj.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Cytat: AKO1
    Z tego co pamiętam, to te ikony były zrobione dla 9kpg z resztą nawet bez proszenia cie o to. Sam bez niczyjej prośby dałeś nam te ikonki, więc przestań się rzucać. Jak ci to przeszkadzało to było napisać a nie reaktywować wojnę. Ale nie ty żydzie musisz skakać bo 1er nie udupiło nas fair.
    1. No były zrobione dla Diabl0'a bo potrzebował dla was.
    2. Dałem je na prośbę Diabl0'a.
    3. Już kiedyś z tobą pisałem, i pokazałem twój poziom ale jak to Adamek powiedział "stronnicza administracja" usunęła je, i dlatego wolałem już nie zniżać się do Ciebie.
    4. Gratuluję pokazania poziomu, użyję mojej wypowiedzi do Kefira z dawnych czasów, bo wydaje mi się, że myślicie o mnie tak samo pod tym względem. "Dobra w******alam do Izraela, ale ty odrazu w podskokach do Watykanu."
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    (click to show/hide)

Przypomnisz jak poszła organizacja pierwszych mistrzostw? Dalej masz ból dupy, że cię do drużyny nie przyjąłem za brak skilla XD?

A i AKO dalej nie napisałeś z jakiego pułku są ci invajci, w ogóle oskarżanie vortxa mającego wywalone w Polską scenę to żart.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2018, 17:56:50 wysłana przez MrMatinh »

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    Przypomnisz jak poszła organizacja pierwszych mistrzostw? Dalej masz ból dupy, że cię do drużyny nie przyjąłem za brak skilla XD?

A i AKO dalej nie napisałeś z jakiego pułku są ci invajci, w ogóle oskarżanie vortxa mającego wywalone w Polską scenę to żart.

Według mnie podawanie się za kogoś innego to kpina :)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13

E tam, czasami fajna zabawa. Np. Jak AKO wysyłał mi cheaty na fake konto.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Według mnie umawianie GF'a za dwa tygodnie, tylko po to aby kolega wrócił ze zmywaka to kpina :)

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    Czyli to Indian wysłał fake screeny aby jeszcze bardziej nakręcić Ako i ten pod wpływem euforii wstawił te fake screeny jako dowód na posiadania invitow przez Koxxusa? Nie wiem kto tu jest bardziej żałosny, osoba która te fake wysłała ako czy ta która opublikowała je jako dowody. Teraz rozumiem czemu polska scena nw jest na tak niskim poziomie i czemu ludzie z native tak rzadko ingerują w nasz dział
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2018, 19:13:40 wysłana przez Evolusin »

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    Tak to się kończy gdy jest przerwa wakacyjna na studiach archeologicznych.

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    Czyli to Indian wysłał fake screeny aby jeszcze bardziej nakręcić Ako i ten pod wpływem euforii wstawił te fake screeny jako dowód na posiadania invitow przez Koxxusa? Nie wiem kto tu jest bardziej żałosny, osoba która te fake wysłała ako czy ta która opublikowała je jako dowody. Teraz rozumiem czemu polska scena nw jest na tak niskim poziomie i czemu ludzie z native tak rzadko ingerują w nasz dział

polska scena piechoty nw@
    (click to show/hide)

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Teraz rozumiem czemu polska scena nw jest na tak niskim poziomie i czemu ludzie z native tak rzadko ingerują w nasz dział

faktycznie zacznij zachecac graczy z nativa do grania z wami roleplaya na nw!

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    polska scena piechoty nw@
    Stwierdził oficer jegrow

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    Proszę się uspokoić i odejść od komputerów na kilka godzin. Kawalerzyści są proszeni o nie wywyższanie. To nie jest dżentelmeńskie zachowanie. Btw gra ktoś w NTW III?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2018, 23:09:01 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta