Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars] [IIIe_1erTG] 1er Régiment de Tirailleurs de la Garde impériale  (Przeczytany 6066 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    Super wynik! Gratuluję wygranej!

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    Ładnie im wklepaliście. Gratulacje!

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    Tak sobie wyobrażam spotkanie sztabu 15pp po gf'ie:
    (click to show/hide)

Zasady były ci przedstawiane wielokrotnie na twoim poprzednim teamspeak'u. Oskarżasz mnie o inv, opierając się o to, że ktoś miał nick Mam11lat, ew. KopiaJarla. Informuje, że każdy z nich był stałym członkiem 1er co najmniej kilka dni przed wydarzeniem, nie każdego z nich musisz znać. JerzyBurza, mimo chęci gry nie został wypuszczony, co potwierdzi każdy grający wówczas po naszej stronie gracz. To, że nie potrafisz zapamiętać kilku zasad nie zwalnia z ich przestrzegania. Nawet się do porażki nie potrafisz przyznać, a od podbierania ludzi (rozmawialiśmy o tym, że nie będziemy tego sobie wzajemnie robić) nie możesz się powstrzymać. W mojej opinii, tym co prezentujesz jako pułkownik przynosisz wstyd fachowi oficerskiemu.

Jak nie masz jaj do przyznania się do porażki, to nie baw się w bycie oficerem.

Dziękuję za wszelkie dobre słowo ze strony innych.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2018, 12:17:43 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    Gratuluje wyniku i wklepania 15pp orderu "Pułkownik AKO=Mentalna porażka"
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Nie tylko mentalna Michał, Retamar w teamie a AKO z polakami z 23pp przegrywa mimo, że sam ma ludzi z 23pp. Tradycje 9kpg przegrywającego gfa z kawalerią zostały zachowane.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Tak sobie wyobrażam spotkanie sztabu 15pp po gf'ie:
    (click to show/hide)

Zasady były ci przedstawiane wielokrotnie na twoim poprzednim teamspeak'u. Oskarżasz mnie o inv, opierając się o to, że ktoś miał nick Mam11lat, ew. KopiaJarla. Informuje, że każdy z nich był stałym członkiem 1er co najmniej kilka dni przed wydarzeniem, nie każdego z nich musisz znać. JerzyBurza, mimo chęci gry nie został wypuszczony, co potwierdzi każdy grający wówczas po naszej stronie gracz. To, że nie potrafisz zapamiętać kilku zasad nie zwalnia z ich przestrzegania. Nawet się do porażki nie potrafisz przyznać, a od podbierania ludzi (rozmawialiśmy o tym, że nie będziemy tego sobie wzajemnie robić) nie możesz się powstrzymać. W mojej opinii, tym co prezentujesz jako pułkownik przynosisz wstyd fachowi oficerskiemu.

Jak nie masz jaj do przyznania się do porażki, to nie baw się w bycie oficerem.

Dziękuję za wszelkie dobre słowo że strony innych.
    Po 1 nie przedstawiałeś żadnych zasad, według których później sędziowałeś mecz, więc przestań mi wmawiać, że tak było.
    To, że gość miał jakiś dziwny nick to jedno ale mając w swoim pułku takie osoby jak domcio czy vapek które od razu po wejściu na serwer mówiły, że połowa twojego składu to invy i do tego podczas gfa rozmawiali z tymi właśnie osobami NIE WMAWIAJ, że tak nie jest. Miej ty godność człowieka i się zamknij a nie wpajasz niewyobrażalne rzeczy.
    Podczas tego gfa w twoim teamie grał nawet mój rekrut człowiek który ma w tagach na steam 15pp (co prawda tego dnia pozwoliłem mu zagrać w innym pułku, ponieważ w 15pp był tylko gf przeznaczony dla grenadierki) i jakoś jemu pozwoliłeś zagrać. Jak ktoś zagrał parę razy z wami ale jest teraz w 15pp które ma nawet w tagach to pozwalasz mu grać na gfie bez inv? Wytłumacz się z tego od kiedy to niby Helios jest stałym członkiem 1er? Przestań kłamać ty nędzny podpułkowniku, bo przecież wygrana jest tak ważna, że trzeba sobie sprowadzić pół teamu invów jasne.

słowo że strony.

Offline Koxxus

• Użytkownik
    Po 1 nie przedstawiałeś żadnych zasad, według których później sędziowałeś mecz, więc przestań mi wmawiać, że tak było.

Cóż, teraz możesz się tego wypierać, wysyłałem ci je na twoim teamspeaku, zgadzałeś się na nie, nie wiem czemu teraz odwracasz kota ogonem. Poza tym to są podstawowe zasady gf'a, walka na bagnety, pisanie ready, myślałem że to wiesz. Braliście resety rundy za szable, my też nie byliśmy dłużni.

To, że gość miał jakiś dziwny nick to jedno ale mając w swoim pułku takie osoby jak domcio czy vapek które od razu po wejściu na serwer mówiły, że połowa twojego składu to invy i do tego podczas gfa rozmawiali z tymi właśnie osobami NIE WMAWIAJ, że tak nie jest. Miej ty godność człowieka i się zamknij a nie wpajasz niewyobrażalne rzeczy.

Ciekawe skąd wziąłeś takie informacje. Byli to członkowie 1er Tirallieurs więc nie wiem w czym problem. Dołączyli do pułku, co jest normalne.

Podczas tego gfa w twoim teamie grał nawet mój rekrut człowiek który ma w tagach na steam 15pp (co prawda tego dnia pozwoliłem mu zagrać w innym pułku, ponieważ w 15pp był tylko gf przeznaczony dla grenadierki) i jakoś jemu pozwoliłeś zagrać. Jak ktoś zagrał parę razy z wami ale jest teraz w 15pp które ma nawet w tagach to pozwalasz mu grać na gfie bez inv? Wytłumacz się z tego od kiedy to niby Helios jest stałym członkiem 1er?

Z tego co słyszałem od Heliosa, miał ci pisać że odchodzi. Zgadza się, on też grał u nas w pułku jeszcze przed wydarzeniem :) Ale cóż, sam mu pozwoliłeś grać z inną ekipą :v

bo przecież wygrana jest tak ważna, że trzeba sobie sprowadzić pół teamu invów jasne.

Poza tym, w sumie jesteś ostatnią osobą która może kogokolwiek poprawiać w kwestii gramatyki.

Buziaczki :*

Nie zrobiłbym nic

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    jakby Polacy tak wygrywali turnieje jak potrafią się kłócić, to bylibyśmy potęgą

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Przestań kłamać ty nędzny podpułkowniku

XDD
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Chyba to nie był twój 1-szy GF, doskonale wiedziałeś jak się gra GF'y żadna filozofia to nie jest.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Chyba to nie był twój 1-szy GF, doskonale wiedziałeś jak się gra GF'y żadna filozofia to nie jest.
    Nigdy nie wiedziałem o zasadzie resetu rundy za to, że jeden z graczy wyrzucił bagnet i zaczął walczyć pięściami. Nawet na mistrzostwach polski nie było takiej zasady.
    Lolek i Helios są idealnymi przykładami jacy to członkowie 1er. Lolka to nawet na grupie nie ma :D Mam informacje o tych invach od osób które u ciebie w pułku były na rangach podoficerskich więc chyba znają wasz normalny skład prawda?

Może jestem ślepy ale SzymeQ i Frozen też ci z grupy nagle uciekli, a może ich tam nigdy nie było?

Nie pisałeś żadnych zasad. Jeśli już to mówiłeś i tak o zasadach typu nie bierzemy inv. To tyle z tej wyczerpującej rozmowy na ts o zasadach. Reszta polegała na ustaleniach ilu na ilu gramy czy na kogo serwerze.

Po co pokazujesz film 9kpg vs 75th? Rozumiem, że chodzi ci o invatów potrzebnych aby wygrać mecz. Było ich 3 na 21 osób grających i do tego ustaliliśmy aby właśnie grać do max 3 inv.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    AKO, ty się błaźnisz, zresztą nie pierwszy raz. Jakiś rekrut carrował 10 czy tam więcej rund zanim się poddaliście? Zresztą jak możesz mieć pretensję o tego gracza, jak sam mu pozwoliłeś grać? Co, powiedział ci, że gra u koxxusa i byłeś zaskoczony, że nie blefował? XD

Poza tym ako, powiedz mi wreszcie w jakim pułku są ci invajci z 1erTG.

Offline Koxxus

• Użytkownik
    Nigdy nie wiedziałem o zasadzie resetu rundy za to, że jeden z graczy wyrzucił bagnet i zaczął walczyć pięściami. Nawet na mistrzostwach polski nie było takiej zasady.
    Lolek i Helios są idealnymi przykładami jacy to członkowie 1er. Lolka to nawet na grupie nie ma :D

Może jestem ślepy ale SzymeQ i Frozen też ci z grupy nagle uciekli, a może ich tam nigdy nie było?

2.3. It’s only allowed to use the bayonet as melee weapon.

Poza tym, sam chciałeś resetów za działania moich ludzi, a zasady takiej nie widziałeś? xD Poza tym, u was na przykład nie ma na grupie: Hunty'ego, AKOv2 (?), MarianaTulipana, a też grali. Wymyślasz farmazony, może jeszcze powiedz że GF grasz na zasadach Native? XD

(click to show/hide)

Mam informacje o tych invach od osób które u ciebie w pułku były na rangach podoficerskich więc chyba znają wasz normalny skład prawda?

Primo, te osoby były w pułku na rangach podoficerskich, skąd więc mogą wiedzieć cokolwiek o aktualnym stanie ludzi? Ponadto, grają u ciebie co mocno podważa ich wiarygodność.

Nie pisałeś żadnych zasad. Jeśli już to mówiłeś i tak o zasadach typu nie bierzemy inv. To tyle z tej wyczerpującej rozmowy na ts o zasadach. Reszta polegała na ustaleniach ilu na ilu gramy czy na kogo serwerze.

Pal Jana dalej.

Po co pokazujesz film 9kpg vs 75th? Rozumiem, że chodzi ci o invatów potrzebnych aby wygrać mecz. Było ich 3 na 21 osób grających i do tego ustaliliśmy aby właśnie grać do max 3 inv.

Cytat: 1AKO
    bo przecież wygrana jest tak ważna, że trzeba sobie sprowadzić pół teamu invów jasne.

Nie zrobiłbym nic

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    AKO, ty się błaźnisz, zresztą nie pierwszy raz. Jakiś rekrut carrował 10 czy tam więcej rund zanim się poddaliście? Zresztą jak możesz mieć pretensję o tego gracza, jak sam mu pozwoliłeś grać? Co, powiedział ci, że gra u koxxusa i byłeś zaskoczony, że nie blefował? XD

Poza tym ako, powiedz mi wreszcie w jakim pułku są ci invajci z 1erTG.
    No tak niekoniecznie robi z siebie debila. Niewiem czy na tym meczu rzeczywiście byli invite ale Ako uargumentował swoje wątpliwości co do składu 1erTG (oczywiście może się mylić). Podał nicki osób oraz napisał, że ich nawet nie ma na grupie. A slay za używanie pięści to faktycznie komiczne moim zdaniem xd.
    Edit:
    Nie pisałeś żadnych zasad. Jeśli już to mówiłeś i tak o zasadach typu nie bierzemy inv.
    Co do zasad który były/nie były podane to można to bardzo sprawdzić w logach teamspeaka a następnie to wstawić na jakiegoś pastebina gdzie każdy będzie miał podgląd :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2018, 13:28:47 wysłana przez Evolusin »

Offline Koxxus

• Użytkownik
    A slay za używanie pięści to faktycznie komiczne moim zdaniem xd.

Sami pierwsi o takiego prosili, w tym rzecz.

Nie zrobiłbym nic