Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars] [IIIe_1erTG] 1er Régiment de Tirailleurs de la Garde impériale  (Przeczytany 6182 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    Widzę, że macie własne teksturki. Można prosić o bardziej szczegółowe screeny.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2018, 11:51:46 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    • Steam ID: Mój status Steam
    Widzę, że macie własne teksturki. Można prosić o bardziej szczegółowe screeny.

Na ostatnich screenach są modele z L'aigle. Tekstury nie są pułkowe, posiadam je tylko ja za zgodą autora paczki, w której te się znajdują.

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Koxxus

• Użytkownik

IIIe_1erTG vs 96th
    20 - 6

W dniu dzisiejszym 1er Régiment de Tirailleurs rozegrał mecz typu groupfight z 96th Regiment of Foot. Wydarzenie od początku przebiegało na naszą korzyść, początkowo dając nam przewagę 10:2. W połowie wydarzenia goście nieoczekiwanie opuścili nasz serwer, zapraszając nas na swój, gdzie według nich mieliśmy zakończyć rozgrywkę. Mimo kilku przegranych rund, udało nam się "odbić" kończąc starcie z wynikiem 20 zwycięskich rund oraz 6 straconych. Przez całe wydarzenie towarzyszyło nam 15 osób, oraz pięciu rezerwistów gotowych do działania.

Korzystając z okazji, przypominamy, że rekrutacja do naszej społeczności jest wciąż otwarta. Nie mamy żadnych ograniczeń wiekowych, głównym wymogiem jest zdolność do podporządkowania się poleceniom oraz przynajmniej umiarkowana aktywność. Aby dołączyć, należy dodać oficerów sztabowych. Odnośnik do ich profili znajduje się w pierwszym poście.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2018, 21:12:45 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    gracie eventy?

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Koxxus

• Użytkownik

Nie zrobiłbym nic

Offline Koxxus

• Użytkownik

IIIe_1erTG vs 15pp
    15 - 3

W dniu dzisiejszym 1er Régiment de Tirailleurs rozegrał mecz typu groupfight z 15. Pułkiem Piechoty. Wydarzenie, zgodnie z ustaleniami odbywało się na zasadach RGL (z kilkoma wyjątkami) na serwerze III korpusu. Pierwsze kilka rund było zwycięskie dla 1er, jednak wobec rozmowy z pułkownikiem 15pp rozpoczęliśmy wydarzenie od początku. Rundy przy akompaniamencie dobrej atmosfery przeminęły dość szybko, przynosząc zwycięstwo głównie 1. Pułkowi. W połowie rozgrywki przeciwnicy wykazali brak zdolności do respektowania zasad, natomiast po ich przypomnieniu, opuścili serwer ze znanym nam z rynsztoku słownictwem. Wobec wyjścia przeciwnika, wynik wyonosi 15:3.

Korzystając z okazji, przypominamy, że rekrutacja do naszej społeczności jest wciąż otwarta. Nie mamy żadnych ograniczeń wiekowych, głównym wymogiem jest zdolność do podporządkowania się poleceniom oraz przynajmniej umiarkowana aktywność. Aby dołączyć, należy dodać oficerów sztabowych. Odnośnik do ich profili znajduje się w pierwszym poście.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2018, 21:09:07 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75

IIIe_1erTG vs 15pp
    15 - 3

W dniu dzisiejszym 1er Régiment de Tirailleurs rozegrał mecz typu groupfight z 15. Pułkiem Piechoty. Wydarzenie, zgodnie z ustaleniami odbywało się na zasadach RGL (z kilkoma wyjątkami) na serwerze III korpusu. Pierwsze kilka rund było zwycięskie dla IIIe, jednak wobec rozmowy z pułkownikiem 15pp rozpoczęliśmy wydarzenie od początku. Rundy w akompaniamencie dobrej atmosfery przeminęły dość szybko, przynosząc zwycięstwo głównie 1. Pułkowi. W trakcie gry, przeciwnicy wykazali brak zdolności do respektowania zasad, natomiast po ich przypomnieniu, opuścili serwer ze znanym nam z rynsztoku słownictwem. Wobec wyjścia przeciwnika, wynik wyonosi 15:3.

ARECHEOLOG DOWN, ARCHEOLOG DOWN!. taki film prosze nie banwoac za obrazanie!! Gratulacje!

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11

IIIe_1erTG vs 15pp
    15 - 3

W dniu dzisiejszym 1er Régiment de Tirailleurs rozegrał mecz typu groupfight z 15. Pułkiem Piechoty. Wydarzenie, zgodnie z ustaleniami odbywało się na zasadach RGL (z kilkoma wyjątkami) na serwerze III korpusu. Pierwsze kilka rund było zwycięskie dla IIIe, jednak wobec rozmowy z pułkownikiem 15pp rozpoczęliśmy wydarzenie od początku. Rundy w akompaniamencie dobrej atmosfery przeminęły dość szybko, przynosząc zwycięstwo głównie 1. Pułkowi. W trakcie gry, przeciwnicy wykazali brak zdolności do respektowania zasad, natomiast po ich przypomnieniu, opuścili serwer ze znanym nam z rynsztoku słownictwem. Wobec wyjścia przeciwnika, wynik wyonosi 15:3.

Karygodne zachowanie pułkownika 15pp oraz jego oficerów. Taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca na polskiej scenie.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7

IIIe_1erTG vs 15pp
    15 - 3

Kolejne karygodne zachowanie 21 letniego studenta archeologii !!
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    Karygodne zachowanie pułkownika 15pp oraz jego oficerów. Taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca na polskiej scenie.

Przyganiał kocioł garnkowi... :)
    Jeść białych ludzi!

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Karygodnym zachowaniem jest gra z invami, choć pułkownik Koxus 2 razy przypominał o zasadzie gry bez inv, pierwsze słyszę abyśmy umawiali gfa na zasadach RGL. Do czasu, aż nasz zawodnik użył szabli (9 rund) panowie z 1erTG w każdej rundzie ich używali, więc po co te zasady które i tak sam sobie ustawiłeś na tym gf. Właśnie z powodu używania szabli wydarzenie rozpoczęliśmy od początku. Warto takie rzeczy pisać i tak wyszliśmy z meczu po tym jak postanowiłeś odebrać nam runde, za to, że jeden z naszych wyrzucił bagnet i zaczął atakować przeciwnika pięściami w sytuacji 5v1. Jako pułkownik 15 pułku piechoty uważam mecz za anulowany, ale spokojnie możecie szczycić się zwycięstwem bo inaczej wasi inv nie mieli by satysfakcji z przyjścia na ten gf.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    No cóż, Retamar to wcale nie jest inv z repry Hiszpanii... Ja osobiscie nie widzę za bardzo żadnych invów w 1erTG (może to wynika z mojego nieogarniania sceny ale AKO mi na 100% to wyjasni). Mógłbys AKO napisać kto tam grał jako inv? Konkretnie nicki tych osób.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2018, 21:58:40 wysłana przez MrMatinh »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Od razu mówię,że nikt spoza 1erTG nie grał po stronie 1erTG, sam oglądałem ten mecz na żywo i byłem na ts'ie każdy mówił po polsku(u was chyba gadaliście po angielsku) #StopDyskryminowaniaHiszpanZaMówieniePoHiszpańsku
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    No cóż, Retamar to wcale nie jest inv z repry Hiszpanii... Ja osobiscie nie widzę za bardzo żadnych invów w 1erTG (może to wynika z mojego nieogarniania sceny ale AKO mi na 100% to wyjasni). Mógłbys AKO napisać kto tam grał jako inv? Konkretnie nicki tych osób.
    Szymeq, frozen, lolek czy helios są jeszcze 2 osoby które mogą być postrzegane jako inv jeśli retamar też się zalicza do inv. Bo widzisz 15pp rozegrało na razie 2 wydarzenia, a retamar był na każdym z nich. To, że jest Hiszpanem nie znaczy, że jest invem. W 95% rozmawialiśmy po Polsku.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Szymeq, frozen, lolek czy helios

W jakich pułkach są te osoby?