Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PolLig] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 12853 razy)

Opis tematu: Polska Liga

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [PolLig] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #120 dnia: Lipca 01, 2018, 12:23:00 »
    Ino każdy z was zapomniał, że Invite'a na mecz pod pseudonimem Muha nie zaprosił żaden z oficerów. Simskil nawet nie wiedział kto to jest.
    Jeść białych ludzi!

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #121 dnia: Lipca 01, 2018, 14:08:09 »
    Simskil, mam dla ciebie dobrą radę, jak faktyczniec chcesz, aby PWH było gotowe na następne nwwc itp. To zostaw PolLig słabszym graczom, żeby mieli szanse się wykazać i faktycznie powalczyć o 100 złotych.
    Jak dla mnie PolLig dla PWH to będzie tylko zmarnowany czas na granie z drużynami, które mają zerowe szanse powodzenia, chociaż po przegranej 15:13 z TF, team gf, która nie ma doświadczenia w gf'ach, a jak pytałem leadera TF o wynik to było 13:7 dla TF.
    NUTS
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2018, 14:30:21 wysłana przez Michals »
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #122 dnia: Lipca 01, 2018, 14:10:44 »
    chociaż po przegranej 15:13 z TF, team gf, która nie ma doświadczenia w gf'ach, jak pytałem leadera to było 13:7 dla TF.
    NUTS
    ????

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #123 dnia: Lipca 01, 2018, 20:32:56 »
    jak pytałem leadera TF o wynik to było 13:7 dla TF.

Pytałem się Coco_Ayali zaraz po gfie i mi podał 15:13. Też z drugiej strony mówienie na tą drużynę, że jest niedoswiadczona to nadużycie, to topowi gracze ze sceny zagranicznej którzy grali ze sobą w niejednym regimencie i teamie gfowym.

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #124 dnia: Lipca 01, 2018, 21:43:12 »
    Pytałem się Coco_Ayali zaraz po gfie i mi podał 15:13. Też z drugiej strony mówienie na tą drużynę, że jest niedoswiadczona to nadużycie, to topowi gracze ze sceny zagranicznej którzy grali ze sobą w niejednym regimencie i teamie gfowym.
    Dziwne bo słyszałem co innego od świadka tego gf'a pod tagami Spectator_IDK, który mówił że PWH wygrało 13 rund przez doświadczenia i duża ilość rozegranych gf'ów, szkoda że mimo tego Vortx tak słodko umierał sam na dwóch, będąc jeszcze opuszczany przez Szczepana.
    Doliczę jeszcze że w większości to PWH traciła przewagę, którą odrabiali poprzez doświadczenie, ale TF nie miało wszystkich osób, którzy wiedzą co robić na gf'ach 5v5-10v10 i umieli to zrobić. Ta sama osoba pomogła TF wygrać gf'a z PWH i nie musiała grać a ja żyje dla śmiechu i zabawy

Edit:Na tym skończę swoją ingerencję w te ****** ruchy jakie pwh wykonało i prawdopodobnie ******* plan odsunięcia pwh od PolLig
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2018, 21:50:51 wysłana przez Michals »
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #125 dnia: Lipca 01, 2018, 22:32:40 »
    Dziwne bo słyszałem co innego od świadka tego gf'a pod tagami Spectator_IDK, który mówił że PWH wygrało 13 rund przez doświadczenia i duża ilość rozegranych gf'ów, szkoda że mimo tego Vortx tak słodko umierał sam na dwóch, będąc jeszcze opuszczany przez Szczepana.
    Doliczę jeszcze że w większości to PWH traciła przewagę, którą odrabiali poprzez doświadczenie, ale TF nie miało wszystkich osób, którzy wiedzą co robić na gf'ach 5v5-10v10 i umieli to zrobić. Ta sama osoba pomogła TF wygrać gf'a z PWH i nie musiała grać a ja żyje dla śmiechu i zabawy

Edit:Na tym skończę swoją ingerencję w te ****** ruchy jakie pwh wykonało i prawdopodobnie ******* plan odsunięcia pwh od PolLig

Zajmij się swoim życiem(jeśli je w ogóle masz), a nie wpier*lasz się w czyjś team GF'owy.

Elo.
    Jeść białych ludzi!

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #126 dnia: Lipca 01, 2018, 22:40:20 »

o co Ci chodzi? xD to był nasz 1 gf, jakie doświadczenie jak połowa teamu nigdy wcześniej z nami nie grała. Z Vortexem obok siebie zagrałem jakieś 2 rundy. Człowieku obudź się. TF takie słabe a właśnie ugrali 10 rund z TBE, które gra ze sobą od dawna i są uznawani za jeden z najlepszych teamów. My też nie mieliśmy pełnego składu. Jakie ruchy, w jaki sposób komuś zaszkodziliśmy ? Dlaczego mieliby nas odsunąć od ligi skoro, nie ma żadnych przeciwwskazań, żebyśmy grali ? Chcesz się odciąć od naszej sceny to idź na fse i tam się wypowiadaj jacy to my jesteśmy źli bo zagraliśmy gfa xD

Offline XaArtil

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #127 dnia: Lipca 02, 2018, 01:32:21 »

Nie udzielam się często ale... WTF XDDD
    Kogoś dupa boli czy co, bo nie wiem jak to rozumieć. Nowo-Stary team powstał z nowym składem to raczej (tak mi się wydaje) że ciężko jest coś ugrać na samym początku jak nikt prawie nie wie jak kto gra. xD
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 01:38:14 wysłana przez XaArtil »

Offline Łukasiewicz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #128 dnia: Lipca 03, 2018, 10:17:16 »
    Z Ligi odpada Team Matinh'a dlatego że uznał iż gra jest bezcelowa bo wiadomo kto wygra.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #129 dnia: Lipca 03, 2018, 18:33:39 »
    Trochę offtop, ale może dział będzie bardziej na miejscu w "eventach i turniejach"?
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #130 dnia: Lipca 03, 2018, 18:44:43 »
    Z Ligi odpada Team Matinh'a dlatego że uznał iż gra jest bezcelowa bo wiadomo kto wygra.
    To jak teraz zostana krolami nw i mistrzami?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lipca 07, 2018, 00:37:51 »
    Ja to tylko tutaj zostawię: https://imgur.com/a/uNzFB4b
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2018, 00:50:23 wysłana przez MrMatinh »

Offline Łukasiewicz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #132 dnia: Lipca 07, 2018, 01:43:49 »
    Matinh, nie wiem co chcesz udowodnić tymi ss'ami, ale baw się dalej. Nie mogę zrozumieć co Cię boli, to że nie możesz wygrać tych 100 zł czy to że nie dopuściłem twojego absurdalnego składu do Ligi.

Też mam ss'a z tej rozmowy bo doskonale wiedziałem że to skrinujesz.

I jeszcze jedna twoja zaczepka a będę usuwał wszystkie twoje posty z tego działu bo to jest śmieszne co robisz. Chcesz osiągnąć jakiś abstrakcyjny cel którego za ch**a nie mogę pojąć.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lipca 07, 2018, 01:47:58 »
    Zrzekłem się swojej częsci, serio te 100zł na osmiu to nie jest majątek na którym mi zależy, po prostu nie lubię stronniczosci i ustawiania turnieju pod kogos.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2018, 01:57:35 wysłana przez MrMatinh »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #134 dnia: Lipca 07, 2018, 03:16:20 »
    Jest konkretna różnica pomiędzy kilkoma zabawnymi ruskami bawiącymi się w pułk, a ekipą kryzys którą zmontowałeś, nie widzisz tego XD?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.