Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PolLig] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 12827 razy)

Opis tematu: Polska Liga

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [PolLig] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 27, 2018, 20:39:35 »
    Wy wygraliscie wgl jakiegos gfa na tych mistrzostwach?
    Wygraliście jakiś mecz z nami na tych mistrzostwach?

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 27, 2018, 20:42:32 »
    Komukolwiek zależy na tych pieniądzach?
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 27, 2018, 20:46:51 »
    Komukolwiek zależy na tych pieniądzach?

Tak... Wygrywam ten turniej i będę mieć na ćwiartkę.
    Jeść białych ludzi!

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 27, 2018, 20:59:49 »
    Tak... Wygrywam ten turniej i będę mieć na ćwiartkę.

A nawet na ćwiartkę żytniówki i tatrę. No ale nie może być za łatwo.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:00:40 »
    Wygraliście jakiś mecz z nami na tych mistrzostwach?

Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:05:35 »
    Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie.
    Tak wygraliśmy jednego gfa, tylko z naszej perspektywy wygrywając tak wysoko bitwy liniowe, nie mieliśmy potrzeby grać na maxa na gfach, oczywiście staraliśmy się, no ale inaczej się gra mając pewną wygraną z liniówek, a nie jak musimy ze względu na to, że musimy nadrobić punkty na gfie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2018, 21:08:38 wysłana przez Sharpshooter »

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:08:26 »
    Wy wygraliscie wgl jakiegos gfa na tych mistrzostwach?

Oczywiście że wygraliśmy. Widzę, że mała prowokacja i już reagujesz :(
    Teraz kieruje wypowiedź to Matinha  i Meniolka. Zdajecie sobie sprawę, że nie musieliśmy wygrywać gfa przy wyniku 9-1? Skoro LB było tak punktowane to co za problem żeby się na tym skupić.
    #Koxxus, dobrze że nie jestem głupi ani potężny :*

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:17:30 »
    Tak wygraliśmy jednego gfa, tylko z naszej perspektywy wygrywając tak wysoko bitwy liniowe, nie mieliśmy potrzeby grać na maxa na gfach, oczywiście staraliśmy się, no ale inaczej się gra mając pewno wygraną z liniówek, a nie jak musimy ze względu na to, że musimy nadrobić punkty na gfie.

No widzisz, 12pp stawiało tylko na gfy pomijając to, że po NWLu nie było po co grać i pułk się wypalił, trzy razy wyzywaliście nas na GFa przed MP i trzy razy dostaliście, nie powiesz mi że "nie mieliście potrzeby grać na maxa na gfie". No ale gratuluje, po byciu przez 5 lat chłopcem do bicia dla 4pp, 5pp, 8pp, 12pp, 16pp itd. oraz po dołączeniu Simskila, Michusa, Wielkopolanina i Zawiszy coś wam się nareszcie udało:) Teraz jeszcze fajnie by było po tych 5 latach wejść do pierwszej ligi NWLa z czym wam życzę powodzenia bo po waszym występie na EiC będzie to wymagające wyzwanie:)

Offline Burgent333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 2k03
    « Odpowiedź #68 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:36:07 »
    Jak wy się wszyscy spinacie. XD
    Burguś <3

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #69 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:37:09 »
    Wiesz, piszę to wszystko dla zabawy, jak i sama gra jest dla mnie przyjemnością. Jednak kiedy widzę wszystkich tryhardow podobnych do Ciebie to odechciewa mi się czegokolwiek. Po co przywołujesz te pułki? Chcesz przywołać wspomnienia? Było minęło, nie ma po co gadać o przeszłości, zresztą jak zauważyłeś tych klanów już nie ma. Mówiliśmy o gfach na mistrzostwach Polski a nie tymi przed, znowu próbujesz gdzieś odszczekać na to napisaliśmy. Szanowalem 12pp za wasz sklad do gfa, bo byliście naprawdę mocni. Wracajac do pucharku Polski. W meczu półfinałowym zagraliśmy bez Simskila i Zawiszy. Michus zagrał na ostatnie 3 rundy. Uważasz że nas carrowali na LB? Bardzo wątpię
    Przepraszam Jarl  za mały spam nie na temat, ale na koniec panie Matinh chciałbym dodać że nie czepialbym się Ciebie gdybyś nie nazwał innych ludzi "gownami" na streamie. ;)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Czerwca 27, 2018, 21:43:41 »
    Wiesz, piszę to wszystko dla zabawy, jak i sama gra jest dla mnie przyjemnością. Jednak kiedy widzę wszystkich tryhardow podobnych do Ciebie to odechciewa mi się czegokolwiek. Po co przywołujesz te pułki? Chcesz przywołać wspomnienia? Było minęło, nie ma po co gadać o przeszłości, zresztą jak zauważyłeś tych klanów już nie ma. Mówiliśmy o gfach na mistrzostwach Polski a nie tymi przed, znowu próbujesz gdzieś odszczekać na to napisaliśmy. Szanowalem 12pp za wasz sklad do gfa, bo byliście naprawdę mocni. Wracajac do pucharku Polski. W meczu półfinałowym zagraliśmy bez Simskila i Zawiszy. Michus zagrał na ostatnie 3 rundy. Uważasz że nas carrowali na LB? Bardzo wątpię
    Przepraszam Jarl  za mały spam nie na temat, ale na koniec panie Matinh chciałbym dodać że nie czepialbym się Ciebie gdybyś nie nazwał innych ludzi "gownami" na streamie. ;)

Radziłbym zwrócić uwagę na skład po naszej stronie :) Ja się nie napinam, skład mojego teamu i "pułku"jest tego najlepszym przykładem. Co do wyzywania innych to cóż, jestem osobą o wybuchowym charakterze, wiem, że czasami przesadzam ale jednak jest to lepsze niż ciche obgadywanie ludzi za plecami. (nie mam tu na myśli nikogo z 3pp tylko kogoś innego kto jest w pewnych kręgach z tego znany)

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #71 dnia: Czerwca 27, 2018, 22:02:51 »
    No widzisz, 12pp stawiało tylko na gfy
    a to ciekawe

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline GuarD

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #72 dnia: Czerwca 27, 2018, 22:07:46 »
    oraz po dołączeniu Simskila, Michusa, Wielkopolanina i Zawiszy coś wam się nareszcie udało:)  wymagające wyzwanie:)
    Według mnie to chyba dobrze, że tacy gracze dołączyli do 3pp 0_o

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #73 dnia: Czerwca 27, 2018, 22:33:04 »
    Żeby stawiać na bitwy trzeba pierw mieć dobrego oficera. 12pp bez ciebie byłoby nadal tak samo mocne na gf/lb, bo ty po prostu tych ludzi niczego nie nauczyłeś i nie byłeś dla nich żadnym przykładem. Obgadywanie za plecami zawsze jest i to takie czyste pitolenie, że nikt nikogo nie obgaduje, bo ty też wiele razy uczestniczyłeś ze mną w takich rozmowach więc się nie wyprzesz. ^^

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Czerwca 27, 2018, 22:58:34 »
    Żeby stawiać na bitwy trzeba pierw mieć dobrego oficera. 12pp bez ciebie byłoby nadal tak samo mocne na gf/lb, bo ty po prostu tych ludzi niczego nie nauczyłeś i nie byłeś dla nich żadnym przykładem. Obgadywanie za plecami zawsze jest i to takie czyste pitolenie, że nikt nikogo nie obgaduje, bo ty też wiele razy uczestniczyłeś ze mną w takich rozmowach więc się nie wyprzesz. ^^

No dzięki tobie może i trochę się nauczyłem jednak wiedza jak kraść ludzi z innych pułków nie przydała mi się za bardzo bo 12pp (w przeciwieństwie do 16pp) miało duży dopływ nowych ludzi, dla których był to pierwszy pułk. 12pp trafiło na szczęście na taki okres, gdzie upadało 1pp a ludzie sami przychodzili i z 1pp i z 8pp dodatkowo zachęceni faktem, że startowaliśmy w 1 lidze nwla. Może i nie byłem kluczowym graczem bo nie mam czasu na ćwiczenie jednak zbudowałem z pomocą paru osób ten pułk od zera w ciężkiej sytuacji kiedy prawie wszyscy najlepsi gracze byli albo w 1pp albo poza polską sceną i byłem niejako spoiwem tego pułku, poprowadziłem 95% wydarzeń w nim, dałem warunki do szkolenia się wielu dobrym graczom a polskiej scenie pułk, który jako pierwszy od 2015 roku wszedł do najwyższej ligi. Twoim dorobkiem jest rozwalenie 5pp oraz oszukiwanie na Mistrzostwach Polski rok temu. No a co do dowodzenia to DaPietrą to ty Simskil nie jesteś.