Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Liga Deluge] VI Kolejka  (Przeczytany 6053 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [III Liga Deluge] VI Kolejka
    « Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 23, 2018, 12:34:41 »
    Widze ze gimbodrama sie tu kreci XDD Troche mam beke z ChM - co Wy chcieliscie ugrac tym sprowadzaniem invite'ow? Zeby po zwyciestwie sobie screena z wynikiem na tapete ustawic? Przeciez nawet jakbyscie wygrali Lige, to i tak nikt by Was nie bral na powaznie po takich odpalach.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 23, 2018, 12:39:03 »
    Widze ze gimbodrama sie tu kreci XDD Troche mam beke z ChM - co Wy chcieliscie ugrac tym sprowadzaniem invite'ow? Zeby po zwyciestwie sobie screena z wynikiem na tapete ustawic? Przeciez nawet jakbyscie wygrali Lige, to i tak nikt by Was nie bral na powaznie po takich odpalach.

Saddam ty żyjesz? Na badziewlorda reaktywujesz ChW?

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline _Jasiu_

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 23, 2018, 13:52:11 »
    Gdy wszedłem na serwer był on niepoprawnie ustawiony. Wynagrodzenie, na większości serwerów Deluga, ustawione jest domyślnie na takie, jakie zapisane jest w zasadach ligi. Scrollując przez panel admina, nie zauważyłem, by było źle ustawione, więc nie wydaje mi się, żeby było tak, jak napisał Adamek. Nikt nie zwrócił mi uwagi na temat ilości kasy, którą dostawał po rundzie. Jeśli chodzi o limity, to nie można ich ustawić przez konsolę internetową, a zmienione przez admina, po jakimś czasie wracają do domyślnej konfiguracji. Zapomnieliśmy o limicie na chorwackiego kawalerzystę, ale GoN nie przekroczył później naprawionego ograniczenia. Patrząc z drugiej strony, to ChM zapytało o limit na Chorwata, ale, jak zakładam, nie sprawdzając go ręcznie. Dopiero, gdy zmieniłem limit i poinformowałem o tym przez czat admina, ChM zaczęło się burzyć. Wychodzi na to, że zawaliłem podwójnie, bo mogłem zachować ten błąd dla siebie, a teraz nie byłoby nawet problemu.

Pojawiły się dwie sprzeczne opinie na temat mojej rozmowy z Vtztem. Na początku, gdy Vtz pytał mnie, co myślę o akcji ChM, nie ganiłem ich postawy, tylko, tak jak pisał Adamek, broniłem ich. W końcu 90% składu ChK pochodzi z innych modów, a w tym w większości z DP, zupełnie tak samo, jak skład LWM. Dopiero, gdy dowiedziałem się, że te ludki to reprezentanci Francji, którzy mają zasilić skład ChM na jeden czy dwa mecze, zmieniłem, nie stuprocentowo oczywiście, swoje  stanowisko. Obie strony mają tu rację. Ściąganie zawodników na jeden mecz to nonsens, ale zabranianie klanom rekrutacji ludzi z innych modów czy krajów, jeszcze większy. Wiadomym jest, że dołączenie jednego gracza zza granicy do klanu to żaden problem, ale chodzi tu raczej o grupy takich osób. Faktycznie w szczytowym momencie sezonu przeprowadzanie takich transferów to, w pewnym sensie, oszustwo, aczkolwiek nie powinno się samego sprowadzenia grupy ludzi, nie grającej regularnie w deluga, uznawać za najemników. Sytuacja ChM jest szczególna, ale należy pamiętać, że ChK również dysponuje plutonem Turków czy innych Bułgarów zorganizowanym przez węgierskiego kawalerzystę, grających jedynie na eventach.

Vtz proponował, by zabronić zawodnikom, występującym w reprezentacjach, gry w lidze, ale dojdzie do tego, że ktoś dostanie się do reprezentacji swojego kraju na jakimkolwiek modzie i nie będzie mógł meczu zagrać. Na tę chwilę, dobrym sposobem byłoby wprowadzenie tygodniowej przerwy dla osób, które dołączają do klanów, grających w lidze. Znaczy to, że nie mogliby zagrać najbliższego ligowego meczu swojego klanu. Dałoby to czas administratorom na znalezienie informacji na temat gracza.

Reakcja administracji w tym szczególnym przypadku była opóźniona, ale, gdyby jej nie było, a Francuzi zagraliby mecz, drama wynikłaby po spotkaniu. Nie dziwię się GoNowi, że zatrzymał tę akcję, bo sam zdenerwowałbym się, i ChM również, gdyby przeciwnik ściągnął sobie jakichś frajerów, którzy zgodzili się zagrać jeden mecz. Jakkolwiek współczuję Adamkowi, tutaj sytuacja jest jasna. Sprowadzenie tylu graczy na jeden mecz to bzdura. ChM źle to rozegrało, bo gdyby dodali jednego czy dwóch Francuzów, nikt by się nie zorientował, że chcą zrobić taki przekręt, a tak wyszło, że dodają sobie, nie wiem, po ilu się gra teraz na Native, ale zakładam, że nie więcej niż po 9, 2/3 1. składu reprezentacji Francji. Przecież to nie mogło przejść.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:03:47 »
    Saddam ty żyjesz? Na badziewlorda reaktywujesz ChW?
    Ciezko powiedziec co bedzie za 10 lat, ale:
    (click to show/hide)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:11:50 »
    Hmm czy zgarnianie ludzi tylko na ligę nie jest trochę dziwnym zachowaniem?
    Jakoś inne kalny tak jak LWM i wy nie mieli z tym problemu i chyba nie jest to jakoś bardzo krzywdzące bo może grali by z nami po lidze

Napomniałeś o rokoszanach z którymi gramy od jakiegoś czasu nie tylko na deluge i mamy z nimi styczność nie tylko na samym wyżej napisanym module ale też i na innych i przy nieraz bardzo ciekawych rozmowach/dyskusjach na ts (ogólnie ciekawe osoby polecam do dyskusji).
    A to nie przeszkadza,wiesz sam nie raz rozmawiałem z Unity i całkiem miło mi się z nimi grało to też ą moi woja i kilku innych z mojego klanu koledzy

Ale jednak oni grają z nami cały czas caius grał z wami wcześniej, więc nie był ściągnięty na jeden mecz. Nie mieliśmy żadnych tak zwanych wątów co do niego. Więc nie rozumiem dlaczego podałeś jego przykład.

Może chodzi bardziej o to że administracja nic nie powiedziała ze jest z Unity i jest za dobry ale jak przybyło trochę wiecej graczy i nasze szanse na wygranie meczu się zwiększyły to jednak vtz (jako że jest w waszym klanie) nie mógł do tego dopuścić

których planowałeś dać jak napisałeś "Na jeden mecz"
    ja planowałem na jeden mecz ? nie oni mieli być stałymi członkami ChM bo ich znamy i się lubimy

Co do problemów z serwerem, jakoś nie zauważyłem żeby komuś to przeszkadzało, trzeba takie problemy zgłaszać przed meczem, ponieważ przez taką niesubordynacje marnujecie ludziom czas.
    Panie kolego ale ja nie byłem adminem i nie mogłem najzwyczajnie w świecie zobaczyć że źle jest ustawniony serwer

Co do tych francuzów ja się nie czepiam.
    Dobrze wiedzieć że jesteś z nami ale jednak inni się czepiają i to jest powód do powtórzenia meczu

Z mojego punktu widzenia godzine przed meczem mówić że ludzie z unity nie mogą grać jest to kontrowersyjne, ponieważ
    klan się przygotowywał na że tak powiedźmy ważny mecz, i nie był przygotowany na taki zbieg akcji. Jeżeli te osoby były wpisane do składu ponad 2 dni temu,to i zarazem  dyskusja powinna zapaść wtedy a nie godzine przed meczem kiedy, zostali oni dopisani do składu ChM.

Dobrze wiedzieć że nie tylko my widzimy perfidny sabotaż vtz

ale też co do administracji, która jest nieoficjalnie w GoNie, raczej nie powinna podejmować tak pochopnych decyzji sama.

No właśnie ale przecież to jet liga vtz i on może sobie według "widzi mi się" zmieniać zasady które ustalały wszystkie klany (jak mówił zróbcie sobie sami ligę i wtedy pogadamy )

Najpierw odwołam się do czasu jaki mieliście żeby przygotować ludzi do sparingu

Jakie 2 h ?! Przecież vtz poszedł sobie z rozmowy z nami 15min przed meczem a czekaliśmy 30 min na sędziego co i tak nie daję sposobu do jakiegoś konkretnego zebrania ludzi bo cały czas siedzimy w stresie że się za raz runda zacznie

Pierwszy argument który wpłynął na tą krzywdzącą dla was decyzję w zasadzie nie jest argumentem tylko pokazaniem jak to wygląda xD. Dwa dni przed dodaliście (mogę się mylić 2 czy tylko jednego) tylko dwóch Francuzów którzy jak to nazwałeś byli kolegami Woja. 3 z nich dopisałeś na niecałe 25h przed meczem więc idealnie wpisując się w limit czasu. Co do poziomu ich skilla napewno jest dobry to ma o tyle znaczenie że cała piątka bez problemu pokonałaby (nikogo nie urażając) 95% twojego klanu.

Dokałdnie tak czyli dodaliśmy ich zgodnie z regulaminem w czasie przekraczającym 24h (nie nie 25 h panie Szczeki) więc to proszę pana tylko potwierdza nasze złe potraktowanie a to że są dobrzy to prawda (no ale są za dobrzy na deluga)

Nikt z nich pewnie wcześniej o delugu nawet nie słyszał.
    Oznajmił to godzinę przed meczem bo dopiero wtedy ktoś rozgarnięty że chm dodało sobie trzon reprezentacji Francji do składu w POLSKIM turnieju.

A tutaj cię zaskoczę ale niektórzy z nich kiedyś już grali a po drugie nigdzie nie jest napisane (zresztą bardzo rasistowskie) że to jet tylko polski turniej .W takim razie czemu Grandpa i Marth grali w ChK skoro to jest tylko dla polaków ? (jak vtz tłumaczył - nie są tak dobrzy żeby pokonać GoN)

Na spotkaniu klanów kiedy omawialiśmy zasady na ligę ktoś ( bodajże Jasiu) zapytał co z obcokrajowcami. Wtedy (ty także adamku) stwierdziliśmy że na scenie jest tylko kilku i pewnie żadni nowi nie przyjdą więc pomineliśmy tworzenie zasady o nich.

W takim razie takie pomijanie zasad można wykorzystać co zrobiliśmy (bo nie było zabronione) - w takim razie skoro nie dopuściliśmy obcokrajowców to czemu nie mogliby obie pograć z polskimi klanami tak jak to robił Grandpa albo Marth

Tu nwm czy to jest argument za czy przeciw. Jasiu z tego co mi wiadomo przyznał że takie dodawanie graczy innych narodowości powinno być zakazane. Następny turniej (o ile jakiś będzie) możemy otworzyć na drużyny z zagranicy wtedy promując moda i "ożywiając" scenę.

Przecież powiedział że nie ma z tym problemu więc jest oczywiście argumentem za

Głównym argumentem jest to że nie są to polscy gracze a jak sam pokazałeś bo miałeś zamiar grać z całą piątką mecz mogli odwrócić przebieg tego spotkania. W zasadach nic nie było powiedziane o obcokrajowcach mimo to administracjs jest od tego żeby cwaniaczki takie jak ty nie wykorzystywały luk w regulaminie dodając sobie 5 topowych francuskich graczy. Gdybyśmy na to zezwolili to bylby pojedynek kto ma więcej znajomości a nie lepszy skład. Osoby takie jak Caius marth mogły grać bo swoją obecność potwierdzili już dawno temu i byli pojedynczymi graczami na całe drużyny.

Przepraszam bardzo ale jak mówiłem skoro to nie są polscy gracze to czemu marth i grandpa mogli grać?
    Z tego co wiem to nie ma limitów co do dodawania graczy do rosterów (no wy raz dodaliście całe kra liczące 20 osób) więc twoje słowa są bez sensu
    Po trzecie nie wiadomo czy mogliby odwrócić wynik meczu (skoro jesteście tak dobrzy to byście sobie z nimi poradzili) czyli tutaj twierdzisz że od początku mecz był ustawiony na wasze zwycięstwo tak ? :)

Ps: My także możemy dodać sobie kilku (nastu) graczy z zagranicy ale gdzie będzie sens takiego turnieju?

Proszę bardzo nikt wam nie zabrania w regulaminie nie ma punktu który by tego zabraniał

Regulacji w regulaminie nie ma, bo nikt nie pomyslal ze ktos moze byc takim ch.. zeby sprobowac forsowac tryhardow tylko dla wlasnego zzwycięstwa

Po pierwsze w dyskusjach nie zachowujemy się jak zwierzęta panie Ganczo i nie obrażamy innych a po drugie wy jakoś wzieliście rokoszan i ghaziego do składu (tak tak komar to stary gracz i w ogóle)

>Mów ze to niesprawiedliwe, że aktywni CZŁONKOWIE przeciwnego klanu także powinni nie grać, bo wiecej udzielają się na innej scenie
    To już nie można w spokoju zagrać meczu tylko trzeba codziennie grać aby mógł się być dopuszczonym do ligi ? ciekawe ...

>Dodaj se ledwo przed meczem 5 Francuzików których poprosiłeś o zagranie meczu na modzie o którym nie słyszeli i których po meczu nikt na Delugu już nie zobaczy 
    to jet takie gadanie skąd wiesz że nie grali ? Poza tym oni będą już w składzie ChM grali na wszystkich uczciwie zorganizowanych turniejach i nieoficjalnych meczach

Natomiast dodanie nagle 5 typa z repry jest troche śmieszne. Tak jak pisał VTZ, ja, ganczo, kradus i całą reszta też mogliśmy w każdej chwili pisać po duelkidach z 8k godzin i zostawić z nimi szekiego by sobie udawał że nimi dowodzi

Nikt wam tego nie zabraniał mogliście to zrobić wasza wina że nie pomyśleliście tylko wzieliście jakiegoś komara i ghaziego którego upatrzyliście sobie na Polskiej Szabli

Co do samego zbrojenia to wypomniane nam zostało roko z oima ale rokoszanie grali jeśli pamiętam też w ChK tak jak cua i inne klany. No i poza tym na meczu grała tylko jedna osoba i to tylko jedną mape :| pominę fakt, że część z aktualnego roko znam prywatnie od lat, sami zaproponowali gre u nas i nie, nie są na jeden mecz bo przychodzą na nasze treningi częściej niż ja sam xd.

W takim razie czemu my sobie z Nativa ludzi nie możemy ściągnąć jak wy z oima ściągacie ?
    Ogolnie to fajnie wygrac taki meczyk po tym, jak sie slyszalo jakies 220 razy jak to sie nie ma szans i jaki gon ez jest. Ogolnie to beka ze natluklem was wiecej na mele niz z muszkietu, bo przecież padam na holda xD

Postarajcie się może wygrać mecz w którym nie wystrzeliliście 70% drużyny z broni palnej a później nas pokonywaliście 8 vs 3 na teamfightach

Oprócz samego skilla w machaniu szabelką liczy się też znajomość map i dobry dowódca. A wszyscy wiemy jak sobie radzi z językami obcymi nasz fan husarii321. No chyba że na meczu dowodził by jeden z Francuzów skoro mieliśmy już grać z chorągwią unity.

Proszę bardzo o zaprzestanie prowokacji - akurat angielski trochę tam ogarniam żeby się dogadać a nazywanie mnie trochę fanem husari albo lechitą jest trochę żałosnym zabiegiem aby mnie ośmieszyć

Są Oni od dłuższego czasu w składzie, ponadto gracze DP występują również w składach innych zespołów/klanów.

W takim razie czemu w ogóle występowali w składzie innych klanów ? Przecież to jest liga dla delugowców a nie jakichś tanich inv z innych modów

Reasumując. Jako, iż GoN i ChM to potencjalni faworyci to niech powtórzą mecz, administracja niech naprawi w tym czasie zasady. Samemu meczowi niech się też administracja bardziej przyjrzy, może nawet wyznaczy termin. Wszyscy na tym zyskają w tym sam turniej bo nie dość, że poprawi się jakość to będzie dodatkowy show. Będzie sprawiedliwie bez narzekań i spamu bez pokrycia jak powyżej.

Bardzo dobry pomysł ! Joko iż piątek to był termin gonu i zabrakło nam kilku wspaniałych graczy (nawet już nie tych francuzów) to proponowałbym powtórzyć mecz - no bo jak gon wygrał to niech teraz utrzymają swój tytuł i pokonają nas ponownie w innym terminie kiedy to my będziemy mieli ludzi i vtz nie przyjdzie do nas 1h wcześniej aby nas zdezorganizować

1 Decyzja o nie dopuszczeniu franc była oparta na podstawie zdań innych dowodzących a nie na wymysłach VTZ

Jakich innych dowodzących ?

Zasada co do zagranicznych invów miała powstać ale odrzucono jej precyzowanie bo nikt sie nie spodziewał czegoś tak idiotycznego jak to co sie stało a Marth choć był bez wątpienia wyjątkowy to robienie dla niego specjalnych zasad było niepotrzebne. (Dziękujemy pan Garfield <3)

Pierwsze słyszę

4 mamy juz problem z zagraniem z ChK bo znalezienie dobrego terminu dla obu stron było trudne a dokładanie ChM jako kolejny termin/problem nie wchodzi w grę.

Jakoś wolelicie z nami zagrać w piatek jak z ChK z którym się już na piątek umówiliście ...

Offline Blar_Ogończyk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:21:56 »
    Proponuje w pierwszej kolejności czytać co piszesz.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:28:14 »
    Gościu, przecież Caius gra bez problemu. Naprawdę nie rozumiesz różnicy pomiędzy jednym, dwoma NAWET TRZEMA graczami a połową składu?

Wracajac do Jasia, to przeczytaj dobrze jego wypowiedz, bo znowu placzesz wylapujac dwa slowa, a Jasiu jasno okreslil, ze popiera decyzje administracji, bo dodanie sobie TAKIEGO WZMOCNIENIA jest przegieciem.

Perfidnym sabotazem VTZa jest to, ze nie zbanowal was na nastepna kolejke za to pajacowanie po meczu :)

Watpie, ze rozmawiales z Unity, bo twoje obce jezyki sa na poziomie twojej wiedzy historycznej latajacy husarzu

Argument z Ghazim: Nie, nie popiera Cie, po prostu mu wszystko jedno, bo i tak was sklepalismy gosciu. Ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem XD

Zmiany zasad, ta bez kitu. Jeszcze raz podkreslam, ciesz sie, ze wucetowi sie nie chce sluchac waszego lamentu i was nie pobanowal na nastepna kolejke. Masz swoja stronniczosc lechito

Argument z "NIE WIADOMO CZY BY ZMIENILI PRZEBIEG MECZU": oh Adamek, nie chce mi sie ciebie cytowac, bo mi szkoda miejsca na monitorze, wiec powiem tylko jedno. Nie jestesmy tak glupi jak ty, zeby uwazac ze wszystkich pokonamy bez problemu i jestesmy najlepsi, bo potem, zupelnie jak ty, musielibysmy podnosic lament i rwetes, ze swiat jest smutny, zly i niesprawiedliwy, a liga to ciota XD

Gosciu, piszesz o tym strzelaniu, a sami robiliscie to na ruinach XD Przeciez to wy strzelaliscie w teamfightcie i tylko dlatego urwaliscie AZ 8 RUND, co jest niesamowitym wynikiem biorac pod uwage wasze umiejetnosci, ale to nasze bledy, przepraszamy

Ogolnie to moglibysmy pomyslec o rewanzu, gdybyscie nie zachowali sie jak bydlo i nie zwyzywali nas po meczu, bo nie lubimy wygrywac tak latwo. Wolimy wyzwania, ktorych nam nie zapewniliscie tym razem, ale przepadlo. Trzeba bylo sie zastanowic, jak sie zachowujecie.

Tl;dr:
    Adamek, zamknij sie juz i nie kompromituj, bo coraz bardziej sobie szkodzisz. VTZ powinien cie zbanowac, ale ma dosc lamentu, rewanzu w lidze nie bedzie, po raczej tez nie, bo przed, podczas jak i po meczu zachowywaliscie sie jak plebs ze srednia wieku 13 lat. Pozdro pocwiczcie.

Tak dla rozluźnienia:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2018, 15:37:41 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:38:14 »
    Adamek, skoro wszystkie Twoje argumenty się sprowadzają do tego, że Ci Francuzi nie grali i stronnicza administracja Was gnębi, to co Ty na to że termin meczu umówiony był od kilku dni, a Woj potwierdził że Francuzi i tak by nie przyszli bez jego informacji?

Offline Szeki

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 64
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 23, 2018, 15:41:35 »
    Oczywiście moglibyśmy ciągnąć tą dyskusje jeszcze kilka dni próbując ci wytłumaczyć dlaczego nie masz racji. Niestety od twojego przybycia na scene deluga każdy wie jak wygląda dyskutowanie z tobą. Nie zależy nam na twoim zdaniu tylko na zdaniu osób które słuchają logicznych argumentów.

Każdy kto śledzi ten wątek widzi jak marnie adamek próbuje się tłumaczyć, na każdy jego argument już jest odpowiedź w poprzednich postach. Nie zamierzam tracić czasu (na bezcelowym bo ty i tak nie zmienisz zdania) odpisywaniu ci.

Na koniec przypomnę że Woj sam stwierdził że on jest jedynym który mógł poinformować naszych francuskich przyjaciół o meczu. Jako że woj zaspał ;), nikt nie poinformował Francuzów o meczu tym samym decyzja Vtz nic nie zmieniła w tym spotkaniu.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2018, 15:46:20 wysłana przez Szeki »
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wiadomo, że SI wygra))

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 23, 2018, 16:05:05 »
    Gdyby Czeremis organizował ligę to takich problemów nie było.

Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 23, 2018, 16:08:36 »
    Gdyby Czeremis organizował ligę to takich problemów nie było.

Czeremis skilluje warhammera. Tytuł Mistrza Polski sam się nie utrzyma.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 23, 2018, 16:13:40 »
    Czeremis skilluje warhammera. Tytuł Mistrza Polski sam się nie utrzyma.

I dobrze, chociaż żelazna knaga by się przydała aby zrobić porządek.
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 23, 2018, 16:19:42 »
    Czeremis już swoje nawojował

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 23, 2018, 17:24:00 »
    Na koniec przypomnę że Woj sam stwierdził że on jest jedynym który mógł poinformować naszych francuskich przyjaciół o meczu. Jako że woj zaspał ;), nikt nie poinformował Francuzów o meczu tym samym decyzja Vtz nic nie zmieniła w tym spotkaniu.

Wiesz ja akurat mam kontakt do Caiusa i mógłby kilku z nich ściągnąć na tą drugą mapę (myslisz że czemu on przyszedł)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 23, 2018, 17:26:53 »
    Wiesz ja akurat mam kontakt do Caiusa i mógłby kilku z nich ściągnąć na tą drugą mapę (myslisz że czemu on przyszedł)

Ale najpierw ustalcie wszyscy wspolna wersje, a potem do tego wrocimy, bo to jakis syf XD