Witam wszystkich .
Gram juz od jakiegos czasu w M&B wersja 1.003 . moj poziom - 26 , dzien 407 .
Preferuje jako miłosnik starozytnego Rzymu ciezką i zdyscyplinowaną piechote, za którą ustawiam ile sie da łuczników , kuszników , miotaczy , oszczepników itp. którzy skutecznie zmiekczają wroga nim ten zdoła podejsc na moje pozycje .
Mój bohater -Padaraig ... Lord Padraig - wspiera Lady Isolle z Suno która jest prawowitym nastepcą królestwa Swadii i to jej sie nalezy tron !! W walce uzywam tureckiej szabli , zresztą moja postac sie ubiera z lekka po turecku (Chanat Khergicki sie kłania ) . Jesli dosiadam konia to uzywam niezastąpionej piki / lancy / kopi , czyli bron dzrzewcowa , która przy odpowiedniej predkosci potrafi zmiesc z konia nawet Lorda za pierwszym (?) razem ! Ta bron wymiata :D
Co do zbroi to jak juz pisałem w typoe tureckim i przekładam wygląd nad statystyki . Jeli jakas zbroja jest bardzo mocna ale brzydka to wole załozyc słabszą ale taką która mnie (wzrokowo ) zadowala :)
Na forum głownie chciałbym zeby udzielano mi rad w sprawie modów i tworzeniu własnych przedmiotów , broni , zbroi itp.
Chciałbym troche sobie urozmiaicic gre i mam mase pomysłow tylko nie zabardzo wiem jak sie obsługuje mody .
Cos o mnie ? hmm .. no to lubie bardzo historie , zwłaszcza starozytną .
Uwielbiam gry akcji sztrzelanki i takze strategie . Ale strategie tylko historyczne (Europa Universalis , Miedieval TW seria ) w której duzą role odgrywa dyplomacja . Zadnych strategi turowych i fantasy , nie .
A gry akcje i sztrzelanki , precyzując to symulatory taktyczne typu Swat , Rainbow Six itp.
Ogólnie od gier wymagam realizmu wiarygodnosci i wole zdecydowanie siermiezne totalne symulatory ( walk , akcji ) od fantasy , magi , czary mary , i tego typu bzdur . Ogólnie realizm , reazlizm , i jeszcze raz realizm .
Aha i nie jestem trzynastolatkiem , pokemonem , dzieckiem neo :) ...aha i przeczytałam regulamin ^^
Awww juz 4:06, ide spać :p
Witam i czekam na powitania :D