Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!  (Przeczytany 99095 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Elavion

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I love all of Stargates!
    Odp: Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!
    « Odpowiedź #210 dnia: Lipca 22, 2009, 19:56:19 »
    Tylko żeby nie było kosmicznych wymagać na łącze internetowe, ale ja myślę że 512 kb/s spokojnie wystarczy bo przecież w bitwie będzie uczestniczyło po kilka "żywych" osób a reszta komuter.

litości, nawet sie nie pofatygowałeś ostatnich postów przeczytac...

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #211 dnia: Lipca 22, 2009, 19:59:44 »
    Ja , Pwi i Aex zajmiemy się trollami ;] Mi chodziłoby o klan reprezentujący tawernę.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #212 dnia: Lipca 24, 2009, 16:15:08 »
    Stało się! Dzisiaj armagan wysłał zaproszenie do testowania wersji beta dodatku Warband, wprowadzającego między innymi tryb multiplayer. Wystarczy wypełnić specjalny kwestionariusz, a potem czekać na e-mail. Być może uda się jednemu z was dostać betę, gdyż osoby uczestniczące w testowaniu są losowane. Aha, jeszcze jedno - potrzebny jest klucz aktywacji dołączony do gry. Wprawdzie można próbować go nie wpisać, lecz prawdopodobieństwo wybrania nas na testerów będzie mniejsze. Zapraszam już dziś na tą stronę, w celu wypełnienia wspomnianego kwestionariusza.

http://beta.taleworlds.com/apply.aspx

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #213 dnia: Lipca 24, 2009, 22:21:10 »
    Ja się zgłosiłem. Co prawda mam tylko neo 512, ale co tam. A nuż się uda. Jak nie to nie będę rozpaczał. Zrewanżuję się jak już wyjdzie z moim berdyszem w rękach. Jak kogoś wybiorą z naszego forum [czego sobie i innym ogromnie życzę] to niech się pochwali.

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #214 dnia: Lipca 24, 2009, 22:38:36 »
    Ja też się zgłosiłem,a nóż widelec się uda..;)Niestety zapomniałem klucza,nigdy właściwie z niego nie korzystałem bo mam wersję pudełkową,ale wszystko i tak zależy od szczęścia,zobaczymy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2009, 22:41:06 wysłana przez Väinämöinen »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #215 dnia: Lipca 24, 2009, 22:48:33 »
    Ja też się zgłosiłem.. ale nie otrzymałem jeszcze e-maila weryfikującego... Czuję się teraz, jakby ktoś mi serial "skubnął". ;/
    EDIT: w dniu dzisiejszym go otrzymałem i wysłałem... ah! Ten internet...

Swoją drogą wyczytałem na oficjalnym forum, że podobno będzie Capture The Flag ;>

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2009, 00:24:32 wysłana przez NIFN »

Offline Michel96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #216 dnia: Lipca 25, 2009, 00:11:17 »
    Ja tez sie zglosilem, ciekawe czy "wygram" ? ;d

dostalem meila i nie jestem najlepszy w angieskim przetlumaczy mi to ktos?

An application has been made for Mount&Blade Warband beta tests using your
    e-mail address. Please click on this link to complete your application.

http://beta.taleworlds.com/confirm.aspx?id=539&confirm=5874727785

If you believe you have received this e-mail in error, you may ignore this
    e-mail.

Best regards,

TaleWorlds team
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2009, 00:17:58 wysłana przez Michel96 »
    Celem wojny nie jest umieranie za ojczyznę, ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją.(Generał George S. Patton)

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #217 dnia: Lipca 25, 2009, 10:56:43 »

An application has been made for Mount&Blade Warband beta tests using your
    e-mail address. Please click on this link to complete your application.

http://beta.taleworlds.com/confirm.aspx?id=539&confirm=5874727785

If you believe you have received this e-mail in error, you may ignore this
    e-mail.

Best regards,

TaleWorlds team

Chyba e-mail potwierdzający zgłoszenie na betatestera... Radziłbym kliknąć na link podany w tym mailu, to potwierdza zgłoszenie na betatestera kompletnie. Przynajmniej ja to tak rozumiem ;-)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #218 dnia: Lipca 25, 2009, 11:54:32 »
    Bardzo dobrze rozumiesz, w razie czego kolega co pytał może skorzystać z google translator.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Lipca 25, 2009, 12:51:45 »
    A, czy przypadkiem "beta testerzy" nie mają przykrego obowiązku zrecenzowania bety w którą grali?Bo jeśli tak, to któremu z was chciałoby się pisać porządną recke i do tego po angielsku, skoro niektórzy z was nadal korzystają z translatora?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #220 dnia: Lipca 25, 2009, 13:00:52 »
    Obowiązek, nie wiem? Jak dostanę regulamin, to się wypowiem. Co do angielskiego, chodziło mi o to, że jak ktoś nie zna, to w pewnym stopniu może się tą mini aplikacją wspomóc, np. nie zna albo nie pamięta choćby jednego słowa, które ma kluczowe znaczenie w zdaniu.

Offline arek00

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Lipca 25, 2009, 13:20:02 »
    A, czy przypadkiem "beta testerzy" nie mają przykrego obowiązku zrecenzowania bety w którą grali?Bo jeśli tak, to któremu z was chciałoby się pisać porządną recke i do tego po angielsku, skoro niektórzy z was nadal korzystają z translatora?
    Betatesterzy raczej powinni wychwytywać błędy i spisywać raport o nich. Poza tym, jako gracze, powinni dawać swoje sugestie dotyczące gry, choć na forum TW jest pewnie milion pomysłów od graczy :D

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #222 dnia: Lipca 26, 2009, 03:31:23 »
    Jesli zostane wybrany to cos im skrobne, co mi sie podoba a co nie, czego brakuje no i ofc bugi, ale rozbudowana recenzja? No way. Moja ksiazka dostatecznie mi czas zabiera.

Btw juz wiem, czego najbardziej chcialbym w WarBand...zeby piechur mogl nacisnac klawisz i sciagnac jezdzca z siodla. Tyle, ze nie mieczem w leb a jezdziec osuwa sie na ziemie niczym worek kartofli, tylko np zlapac za reke i zrzucic na ziemie :D

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #223 dnia: Lipca 26, 2009, 11:01:00 »
    Jesli zostane wybrany to cos im skrobne, co mi sie podoba a co nie, czego brakuje no i ofc bugi, ale rozbudowana recenzja? No way. Moja ksiazka dostatecznie mi czas zabiera.

Btw juz wiem, czego najbardziej chcialbym w WarBand...zeby piechur mogl nacisnac klawisz i sciagnac jezdzca z siodla. Tyle, ze nie mieczem w leb a jezdziec osuwa sie na ziemie niczym worek kartofli, tylko np zlapac za reke i zrzucic na ziemie :D
    Ta i rzucanie lassem :D , no nie oczekujmy cudów na patyku.

Offline Bercik899

• Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Lipca 26, 2009, 13:32:13 »

Uczestniczyłem w beta testach Battlefield Heroes i nie miałem żadnych obowiązków, tutaj pewnie będzie tak samo. Oczywiście, będzie można a nawet zalecane będzie wychwytywanie błędów i dawanie propozycji a także komentowanie obecnych nowych rzeczy ale przymusu nie będzie.