Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!  (Przeczytany 99228 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!
    « Odpowiedź #195 dnia: Lipca 18, 2009, 20:51:48 »
     Słyszałeś kiedyś 9 latka gadającego przez TS'a(a Team Speak na pewno będzie)?Wierz mi nie jest to zbyt miłe uczucie, a to co proponujesz na pewno przyciągnie całe hordy 9,10 latków skrzeczących przez mikrofon i pytających się na jakich "Klafiszach sie Hoci".

Ale nikt nie kazałby ci na takich grać.

Im też, by nikt nie kazał.Na pewno dla odmiany lub po porostu z braku miejsca (najprawdopodobniej druga opcja) zaczeliby wchodzić na zwykłe serwery psuć innym zabawę.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2009, 20:53:34 wysłana przez Kąbiner »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #196 dnia: Lipca 18, 2009, 22:35:55 »
    "Klafiszach sie Hoci".

WSADem się biega i kamerę się myszką przesuwa. A czemu takie 9,10 latki miałyby nie grać? Jest sporo młodych ludzi, którzy potrafią się zachować o wiele lepiej od ich o wiele starszych "współgraczy". Jeżeliby była wystarczająca ilość GMów czy kogoś takiego nie byłoby problemów z łobuzami:).

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #197 dnia: Lipca 18, 2009, 22:54:33 »
    Dlatego mam wiele uprzedzeń, co do gry na oficjalnych, lub "long-term" serwerach i preferuje grę zamkniętą - dla wybranych. jak wyjdzie Warband pozbiera się gg od kilku osób i stworzy się jakąś mini "drużynkę" do grania (tak jak pogrywaliśmy z Matem i Jefem w RO).
    (...)Jest sporo młodych ludzi, którzy potrafią się zachować o wiele lepiej od ich o wiele starszych "współgraczy". Jeżeliby była wystarczająca ilość GMów czy kogoś takiego nie byłoby problemów z łobuzami:).
    Chciałbym, żebyś miał rację... Ostatnio zainstalowałem sobie Rune, by najzwyczajniej w świecie sobie pomachać toporzyskiem nie patrząc na nic. Z ciekawości wszedłem na serwer jakiś tam zobaczyć, jak ludzie grają... był jeden czlowiek (widać normalny), który nie stosował lamerskiego ciosu z podskoku... niestety za dużo osób się podłączało (i używali tego buga), przeprosił mnie i wyszedł z gry... po chwili i ja to zrobiłem ;x
    Boję się, że z M&B to samo się stanie... ;/

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2009, 22:56:10 wysłana przez NIFN »

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #198 dnia: Lipca 18, 2009, 22:58:01 »
    Nie oszukujmy się, M&B nie wymaga zbyt dużego skilla do gry. To nie FPS.
    XXX

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #199 dnia: Lipca 18, 2009, 23:08:24 »
    Nie oszukujmy się, M&B nie wymaga zbyt dużego skilla do gry. To nie FPS.
    Rune też... to czysty hack 'n' slash (z mikroskopijnymi elementami magii - czyt. Rune Power), ale założę się, że ludzie odkryją pewien "wałek" (hack, bug) i non stop będą go używać, wychwalając się jacy to oni "pro" są. Obym się mylił ;/

Pozdrawiam!

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Lipca 19, 2009, 19:58:26 »
    Mam nadzieję że MP będzie bez bugów. Jestem na propozycją NIFNa aby stworzyć drużynę ludzi, z którymi będzie można grać.

PS.Gdy wyjdzie MP to można by zrobić nowy dział forum o nim. Tam byłoby miejsce na dyskusję na jej temat i np. czarna lista haxów.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #201 dnia: Lipca 20, 2009, 10:06:18 »
    Powinniśmy zrobić swój klan multiplayerowy i wyznaczyć kogoś na szefa,wprowadzić rangi,niezła zabawa... ;] (Oczywiście dopiero wtedy kiedy Warbanda wydadzą)

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Lipca 20, 2009, 13:27:19 »
    Wiecie może czy Warband będzie osobną grą czy będzie wymagał oryginalnej podstawki?
    Sądzę że gdyby trzeba mieć podstawkę oryginalną to byłoby mniej dzieci neo bo to się wiąże z wydatkami a dzieci neo grają pewnie na cracku:/

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Lipca 20, 2009, 15:03:32 »
    Wiecie może czy Warband będzie osobną grą czy będzie wymagał oryginalnej podstawki?

Przecież jest to dodatek do wersji 1,011 i 1,010, więc raczej będzie wymagał wersji podstawowej.

Sądzę że gdyby trzeba mieć podstawkę oryginalną to byłoby mniej dzieci neo bo to się wiąże z wydatkami a dzieci neo grają pewnie na cracku:/

Na pewno tym razem zrobią lepsze zabezpieczenia(wymuszające posiadanie oryginalnej wersji) niż w przypadku "podstawki" w końcu chcą coś na tym zarobić nie?

PS:Zamierzacie zrobić klan reprezentujący "Tawernę" czy może jakiś niezależny posiadający własne forum i stronkę?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2009, 15:11:33 wysłana przez Kąbiner »

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #204 dnia: Lipca 20, 2009, 15:13:24 »
    Moim zdaniem to zależy od przyszłości forum. Jak będzie coraz więcej trolli to będzie wstyd to reprezentować, jak będzie wciąż w miarę miło to nie widzę przeszkód :P
    XXX

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #205 dnia: Lipca 21, 2009, 08:49:44 »
    Ja będę nękał tych troli więc nie ma się o co bać.....:P

Mam wielką nadzieję, że szybko wprowadzą ten dodatek....tak jak wcześniej mówiłem.....widłami Was pogonie:P

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #206 dnia: Lipca 21, 2009, 13:59:33 »
    Chciałbyś:) Ja w ciebie zweihanderem rzucę!

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Lipca 21, 2009, 18:01:25 »
    A mnie poznacie po berdyszu...

Offline Bercik899

• Użytkownik
    « Odpowiedź #208 dnia: Lipca 21, 2009, 18:07:00 »
    Tylko żeby nie było kosmicznych wymagać na łącze internetowe, ale ja myślę że 512 kb/s spokojnie wystarczy bo przecież w bitwie będzie uczestniczyło po kilka "żywych" osób a reszta komuter.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #209 dnia: Lipca 22, 2009, 15:17:20 »
    w bitwie będzie uczestniczyło po kilka "żywych" osób a reszta komuter.

....................................... .....________........................
    ....................................,.-‘”...................``~.,..................
    .............................,.-”...................................“-.,............
    .........................,/...............................................”:,........
    .....................,?....................................... ...............\,.....
    .................../...........................................................,}....
    ................./......................................................,:`^`.}....
    .............../...................................................,:”........./.....
    ..............?.....__................................ .........:`.........../.....
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
    ............/.`~,......`-...............................\....../\...................
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
    ...................`=~-,,.\,...............................\.......................
    ................................`:,,...........................`\..............__..
    .....................................`=-,...................,%`>--==``.......
    ....................................... ._\..........._,-%.......`\...............
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

Weźcie mnie powstrzymajcie.Błagam...