właśnie dlatego ciekawy jestem co inni o tym sądzą osoby niezwiązane z meczem.
A czego się spodziewasz? Że powiedzą - "tak, masowe ściąganie graczy reprezentacji, która należy do europejskiej czołówki na Native jest okej"? "Ekstra pomysł, weź jeszcze trochę Rosjan i Turków"?
Słuchaj Adamku, dzisiaj nie gram w Deludża już prawie w ogóle, ale z tego co słyszałem wielu graczy nie darzy ciebie ani twojego klanu specjalnym poważaniem. Czemu - nie wiem, bo jak napisałem wcześniej niespecjalnie się udzielam. Ale nawet gdyby (hipotetycznie) vtz nie zablokował tego dziwnego ruchu i gdybyś ograł najpierw GoN, a następnie wygrał cały turniej - myślisz, że ktokolwiek po ściągnięciu tylu merców traktowałby cię bardziej poważnie niż dotychczas? Raczej traktowaliby cię jeszcze gorzej. Pewnie jeszcze kilka miesięcy po zakończeniu ligi ludzie pisaliby na czacie jak tylko wbijesz na serwer "gdzie Francuzi?" i inne teksty wypominające ci ściągnięcie kilku graczy tylko dla wygrania jakichś rozgrywek.
Także zamiast jęczeć na forum, powinieneś być wdzięczny vtzowi, że ten ruch zablokował, bo po prosu uratował ciebie i twój klan przed zostaniem pośmiewiskiem, którego nie szanuje nikt na scenie pomimo wygrania jakiegoś pliku .png w postaci medalu najlepszej drużyny ligi Deluga.