Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Liga Deluge] Wątek dyskusyjny  (Przeczytany 7355 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    Odp: [III Liga Deluge] Wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #75 dnia: Czerwca 24, 2018, 19:08:52 »
    I teraz najlepsze: Nie wiem czy czegoś nie zauważyłem czy coś pominąłem ale termin meczy ustala się wspólnie za porozumieniem obu drużyn. Ty oczywiście zgodziłeś się na piątek  22.06 godz 19:30. Sugerowanie ,że to wszystko jakiś spisek i stawianie siebie w roli ofiary która została wykorzystana przez złego Szekiego i zmuszona do grania w piątek xD. A teraz domagasz się ,że to ty sam ustalisz termin spotkania. Czasami naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.

My na początku chcieliśmy niedzielę o 19.00 (ale wam nie pasowało bo mundial aczkolwiek zagraliście sobie wtedy z ChK więc gratuluję uczciwości) a wy początkowo piątek o 19.00 - w sobotę mówiłeś że cię nie ma. Naprawdę nam piątek nie pasował no ale się już zgodziliśmy bo nie było innego wyboru.A kończę dyskusję nie dlatego bo zwątpiłem w swoje argumenty tylko obie strony będą mówiły na swoją korzyść i interpretować na swój sposób - właśnie dlatego ciekawy jestem co inni o tym sądzą osoby niezwiązane z meczem.

Adamek w wątku Kolejka VI  - "Dobrze w takim razie zagramy w piątek o godzinie 19.00 - do zobaczenia .
    EDIT: Jednak o 19.00 nie mogę - z racji tego iż szeki mi dał wybór godziny przenoszę sparing na godzinę 20.00."
    Szeki powiedział że może grać tylko w piątek (wybrał dzień) i dał mi wybór godziny(więc raczej nie bez podstaw to zrobiłem)

3 VTZ już wyraził o was opinię banujac wam waszą linie maginota :*

Fajnie tylko gdyby ją wyraził w stosunku do mojego posta

Jak ktoś ordynarnie wyzywa na meczu (a nie tak jak Jolo po meczu) i druga strona czuje się obrażona, to zbanować wyzywacza i tyle.
    Na ostatnim meczu też byliśmy obrażani, ale ja osobiście mam to w czterech literach. Jak będzie kolejna liga, to zamiast śmiesznego banowania frakcji dajcie zbanowanie wybranego gracza przeciwnego teamu - banowało by się prewencyjnie np. Adamka(:D) i wasz team miałby spokój.

Nie wyzywałem w trakcie meczu tylko napisałem troszkę słów po meczu - poza tym to dostanę ostrzeżenie koledzy a nie bana
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2018, 19:16:09 wysłana przez Adamek321 »

Offline Muzg

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #76 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:00:11 »
    Nie wyzywałem w trakcie meczu tylko napisałem troszkę słów po meczu - poza tym to dostanę ostrzeżenie koledzy a nie bana
    A to przepraszam - sędziowie nie mają prawa karać nikogo po meczu.
    - Muzgu co będziemy robić dziś w nocy?
    - To samo co zawsze, spróbujemy przejąć władze nad Delugem!

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #77 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:09:11 »
    My na początku chcieliśmy niedzielę o 19.00 (ale wam nie pasowało bo mundial aczkolwiek zagraliście sobie wtedy z ChK więc gratuluję uczciwości) a wy początkowo piątek o 19.00 - w sobotę mówiłeś że cię nie ma. Naprawdę nam piątek nie pasował no ale się już zgodziliśmy bo nie było innego wyboru.A kończę dyskusję nie dlatego bo zwątpiłem w swoje argumenty tylko obie strony będą mówiły na swoją korzyść i interpretować na swój sposób - właśnie dlatego ciekawy jestem co inni o tym sądzą osoby niezwiązane z meczem.

Szeki powiedział że może grać tylko w piątek (wybrał dzień) i dał mi wybór godziny(więc raczej nie bez podstaw to zrobiłem)

Fajnie tylko gdyby ją wyraził w stosunku do mojego posta

Ziomek, wypij meliske może, bo już totalnie gwiazdorzysz. GoN jest po prostu najlepszy w tym sezonie i tyle rozmów :)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 15
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #78 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:15:56 »
    Troche słów po meczu
    https://imgur.com/a/yGLAo4A
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Wiadomo, że SI wygra - Azorek

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:35:07 »
    Ziomek, wypij meliske może, bo już totalnie gwiazdorzysz. GoN jest po prostu najlepszy w tym sezonie i tyle rozmów :)

Taki dobry że 80% killi na waszej mapie było z broni palnej ? Nie sądzę. Jeszcze mnie cieszyła sytuacja kiedy to waszych 2 husarzy szarżowało na mnie (rajtara)i obu was pościągałem z konia i dobiłem w pojedynkę xd

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #80 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:36:48 »
    Taki dobry że 80% killi na waszej mapie było z broni palnej ? Nie sądzę. Jeszcze mnie cieszyła sytuacja kiedy to waszych 2 husarzy szarżowało na mnie (rajtara)i obu was pościągałem z konia i dobiłem w pojedynkę xd
    XD XD XD XD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 15
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #81 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:37:46 »

Dalej rozmawiamy o meczu, czy porównujesz przyrodzenie z ganczem?
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Wiadomo, że SI wygra - Azorek

Offline Dyl_Sowizdrzał

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #82 dnia: Czerwca 24, 2018, 20:38:19 »
    Kurcze Adamek, to nam pokazałeś, myślę, że czas pisać post o supremacji swojego skilla...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #83 dnia: Czerwca 25, 2018, 11:05:21 »
    właśnie dlatego ciekawy jestem co inni o tym sądzą osoby niezwiązane z meczem.
    A czego się spodziewasz? Że powiedzą - "tak, masowe ściąganie graczy reprezentacji, która należy do europejskiej czołówki na Native jest okej"? "Ekstra pomysł, weź jeszcze trochę Rosjan i Turków"?
    Słuchaj Adamku, dzisiaj nie gram w Deludża już prawie w ogóle, ale z tego co słyszałem wielu graczy nie darzy ciebie ani twojego klanu specjalnym poważaniem. Czemu - nie wiem, bo jak napisałem wcześniej niespecjalnie się udzielam. Ale nawet gdyby (hipotetycznie) vtz nie zablokował tego dziwnego ruchu i gdybyś ograł najpierw GoN, a następnie wygrał cały turniej - myślisz, że ktokolwiek po ściągnięciu tylu merców traktowałby cię bardziej poważnie niż dotychczas? Raczej traktowaliby cię jeszcze gorzej. Pewnie jeszcze kilka miesięcy po zakończeniu ligi ludzie pisaliby na czacie jak tylko wbijesz na serwer "gdzie Francuzi?" i inne teksty wypominające ci ściągnięcie kilku graczy tylko dla wygrania jakichś rozgrywek.
    Także zamiast jęczeć na forum, powinieneś być wdzięczny vtzowi, że ten ruch zablokował, bo po prosu uratował ciebie i twój klan przed zostaniem pośmiewiskiem, którego nie szanuje nikt na scenie pomimo wygrania jakiegoś pliku .png w postaci medalu najlepszej drużyny ligi Deluga.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Czerwca 25, 2018, 13:28:05 »
    A czego się spodziewasz? Że powiedzą - "tak, masowe ściąganie graczy reprezentacji, która należy do europejskiej czołówki na Native jest okej"? "Ekstra pomysł, weź jeszcze trochę Rosjan i Turków"?
    Słuchaj Adamku, dzisiaj nie gram w Deludża już prawie w ogóle, ale z tego co słyszałem wielu graczy nie darzy ciebie ani twojego klanu specjalnym poważaniem. Czemu - nie wiem, bo jak napisałem wcześniej niespecjalnie się udzielam. Ale nawet gdyby (hipotetycznie) vtz nie zablokował tego dziwnego ruchu i gdybyś ograł najpierw GoN, a następnie wygrał cały turniej - myślisz, że ktokolwiek po ściągnięciu tylu merców traktowałby cię bardziej poważnie niż dotychczas? Raczej traktowaliby cię jeszcze gorzej. Pewnie jeszcze kilka miesięcy po zakończeniu ligi ludzie pisaliby na czacie jak tylko wbijesz na serwer "gdzie Francuzi?" i inne teksty wypominające ci ściągnięcie kilku graczy tylko dla wygrania jakichś rozgrywek.
    Także zamiast jęczeć na forum, powinieneś być wdzięczny vtzowi, że ten ruch zablokował, bo po prosu uratował ciebie i twój klan przed zostaniem pośmiewiskiem, którego nie szanuje nikt na scenie pomimo wygrania jakiegoś pliku .png w postaci medalu najlepszej drużyny ligi Deluga.

Tak troszkę by mi to nie przeszkadzało i nic by się nie zmieniło - na delugu nikt się nie lubi i jest to najbardziej toxic mod więc vtz mogę tylko podziękować za to że nam rozpierdzielił całą organizacją i całą taktykę przed meczem oraz całkowicie pogrążył wiarę w tego moda.

Offline Blar_Ogończyk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #85 dnia: Czerwca 25, 2018, 13:48:16 »
    Nw dlaczego dalej się wypowiadasz, a czekaj rozumiem boli, bo wszyscy widzą pewne złe zachowanie i je karcą. Deluge nie jest toksyczny, ale podkreślam dla normalnych osób.

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 25, 2018, 15:22:11 »
    vtz mogę tylko podziękować za to że nam rozpierdzielił całą organizacją i całą taktykę przed meczem

Jeszcze sam przyznajesz że Unity byłą całą waszą organizacją i całą taktyką xD Gratuluję organizacji i taktyki w takim razie.

oraz całkowicie pogrążył wiarę w tego moda.

Nikt nie będzie po Tobie płakał ;-) Jak chcesz pisz na priv to postaram się polecić Ci jakiegoś moda w sam raz dla Ciebie. Baba z wozu, koniom lżej.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 25, 2018, 15:42:01 »

Tak troszkę by mi to nie przeszkadzało i nic by się nie zmieniło - na delugu nikt się nie lubi i jest to najbardziej toxic mod więc vtz mogę tylko podziękować za to że nam rozpierdzielił całą organizacją i całą taktykę przed meczem oraz całkowicie pogrążył wiarę w tego moda.

Najbardziej toxic mod, czyżby?
    (click to show/hide)

To że Ty się z nikim nie lubisz, z różnych powodów, nie znaczy że taki cały mod jest. Tak samo z toksycznością. Nie oceniaj całości społeczności patrząc tylko co się dzieje wokół Twojej osoby.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 25, 2018, 15:51:50 »
    Najbardziej toxic mod, czyżby?
    (click to show/hide)

To że Ty się z nikim nie lubisz, z różnych powodów, nie znaczy że taki cały mod jest. Tak samo z toksycznością. Nie oceniaj całości społeczności patrząc tylko co się dzieje wokół Twojej osoby.

Deluge najbardziej toksyczny mod !!!
    (click to show/hide)

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 25, 2018, 16:24:13 »
    Deluge najbardziej toksyczny mod !!!

Chyba ktoś nie widział co się działo na scenie Napoleonic Wars  2 lata temu. ^^

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server