Warto również dodać, że Garfield zaproponował wam trzy różne terminy (czwartek, piątek, niedziela), a wy ograniczyliście się tylko do soboty.
Mniejsza z czyjej winy, ale dopinanie terminu odbyło się w czwartek wieczorem, co z miejsca skreślało dwa terminy, bo skrajną głupotą byłoby informowanie o meczu na mniej niż dobę przed jego rozpoczęciem - piątek, a niedziela nie pasowała nam zupełnie ze względu na braki 'kadrowe'. Poza tym też proponowaliśmy kilka innych terminów :)
Garfielda, Aeli i Bananka gwoli ścisłości. Przyczepiasz się do takiego tłumaczenia, a sami nie chcieliście w tę sobotę zagrać, bo Szekiego nie ma. Czyli, jeśli u nas nie ma czołowego gracza i nie chcemy grać, ale, gdy wy nie macie równie ważnego zawodnika, problemu nie ma.
Mogę się w prawdzie mylić w rozumowaniu, ale "czołowy gracz" to jednak nie jest absencja mająca tak duże znaczenie co dowódcy i lidera klanu, bo ludzi z umiejętnościami jest dużo, natomiast ludzi z posłuchem, pomysłem na grę i będących faktycznymi liderami już nie :)
New war popełnił tu błąd i my nie mamy zamiaru za niego płacić.
No ale GoN już może ponieść konsekwencje tego błędu, no bo gdzie wielkie potężne ChK, wybawiciele sceny a gdzie jacyś frajerzy z taką smieszną nazwą klanu
Plujemy się o walkowera, bo uważacie, że powinniśmy ciągle dostosowywać się do terminów, które nam nie pasują. Wszystko napisałem new warowi jasno, on was reprezentował i źle was poinformował, a teraz wy domagacie się, że przełożymy umówiony termin (...)
Jeśli odrzucacie całkowicie propozycję grania w sobotę za powód podając jedynie "Absencja Garfielda" to jak inaczej mamy to odebrać jak za zupełnie niepoważne stwierdzenie? Poza tym wcale nie robicie tego samego (czyli chcecie naszego dopasowania do terminów), przy tym jeszcze zachowując się (jak zawsze) totalnie arogancko, stawiając się w roli pępka społeczności, któremu wszyscy mają tańczyć jak im zagracie XD XD
A potem zdziwienie, panie jak to ta scena na nas naskakuje, troche pokory panie, co zlego to nie my przecież itd.
"Umówiony"? Z kim? Sam piszesz wcześniej, że pytałeś Szekiego o potwierdzenie terminu. Jeśli go nie dostałeś od niego to to jest dupa nie "umówiony termin".
Wszystko napisałem new warowi jasno, on was reprezentował i źle was poinformował, a teraz wy domagacie się, że przełożymy umówiony termin, bo umówiliście sobie w tym czasie mecz z ChM specjalnie w taki sposób, żeby tylko z nami nie grać tego dnia. Cudowne zachowanie.
Nono, brakuje tylko wplątania Żydów w tę intrygę.
Podajesz za przyczynę błędu dezorientację i błąd w komunikacji new_wara (jak sam podkreślasz o r g a n i z a t o r a) ale chcesz żebyśmy to my ponieśli konsekwencje, bo new_war poszedł obu stronom na rękę i chciał pomóc w dogadaniu się zamiast zostawić to między klany. "Cudowne zachowanie". Wyjmij ten kij od szczotki, błagam...