Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Liga Deluge] Wątek dyskusyjny  (Przeczytany 7348 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dawry

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    Odp: [III Liga Deluge] Wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 21, 2018, 00:06:56 »
    Warto również dodać, że Garfield zaproponował wam trzy różne terminy (czwartek, piątek, niedziela), a wy ograniczyliście się tylko do soboty.
    Mniejsza z czyjej winy, ale dopinanie terminu odbyło się w czwartek wieczorem, co z miejsca skreślało dwa terminy, bo skrajną głupotą byłoby informowanie o meczu na mniej niż dobę przed jego rozpoczęciem - piątek, a niedziela nie pasowała nam zupełnie ze względu na braki 'kadrowe'. Poza tym też proponowaliśmy kilka innych terminów :)

Garfielda, Aeli i Bananka gwoli ścisłości. Przyczepiasz się do takiego tłumaczenia, a sami nie chcieliście w tę sobotę zagrać, bo Szekiego nie ma. Czyli, jeśli u nas nie ma czołowego gracza i nie chcemy grać, ale, gdy wy nie macie równie ważnego zawodnika, problemu nie ma.

Mogę się w prawdzie mylić w rozumowaniu, ale "czołowy gracz" to jednak nie jest absencja mająca tak duże znaczenie co dowódcy i lidera klanu, bo ludzi z umiejętnościami jest dużo, natomiast ludzi z posłuchem, pomysłem na grę i będących faktycznymi liderami już nie :)

New war popełnił tu błąd i my nie mamy zamiaru za niego płacić.
    No ale GoN już może ponieść konsekwencje tego błędu, no bo gdzie wielkie potężne ChK, wybawiciele sceny a gdzie jacyś frajerzy z taką smieszną nazwą klanu

Plujemy się o walkowera, bo uważacie, że powinniśmy ciągle dostosowywać się do terminów, które nam nie pasują. Wszystko napisałem new warowi jasno, on was reprezentował i źle was poinformował, a teraz wy domagacie się, że przełożymy umówiony termin (...)
    Jeśli odrzucacie całkowicie propozycję grania w sobotę za powód podając jedynie "Absencja Garfielda" to jak inaczej mamy to odebrać jak za zupełnie niepoważne stwierdzenie? Poza tym wcale nie robicie tego samego (czyli chcecie naszego dopasowania do terminów), przy tym jeszcze zachowując się (jak zawsze) totalnie arogancko, stawiając się w roli pępka społeczności, któremu wszyscy mają tańczyć jak im zagracie XD XD
    A potem zdziwienie, panie jak to ta scena na nas naskakuje, troche pokory panie, co zlego to nie my przecież itd.
    "Umówiony"? Z kim? Sam piszesz wcześniej, że pytałeś Szekiego o potwierdzenie terminu. Jeśli go nie dostałeś od niego to to jest dupa nie "umówiony termin".

Wszystko napisałem new warowi jasno, on was reprezentował i źle was poinformował, a teraz wy domagacie się, że przełożymy umówiony termin, bo umówiliście sobie w tym czasie mecz z ChM specjalnie w taki sposób, żeby tylko z nami nie grać tego dnia. Cudowne zachowanie.

Nono, brakuje tylko wplątania Żydów w tę intrygę.

Podajesz za przyczynę błędu dezorientację i błąd w komunikacji new_wara (jak sam podkreślasz o r g a n i z a t o r a) ale chcesz żebyśmy to my ponieśli konsekwencje, bo new_war poszedł obu stronom na rękę i chciał pomóc w dogadaniu się zamiast zostawić to między klany. "Cudowne zachowanie". Wyjmij ten kij od szczotki, błagam...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 21, 2018, 00:12:11 wysłana przez Dawar »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 21, 2018, 00:39:59 »
    To wszystko to uknuta przeze mnie intryga przeciwko ChK, w mojej kieszeni siedza wszyscy tu obecni ktorych glos sie liczy, wiec albo gramy jak ludzie cywilizowani, albo to my zgarniamy walkovera, bo takie mam widzimisie ksiezniczkl. Moze na dp takie zachowanie jest dopuszczalne, ale tutaj nie liczy sie to kto ma lepsze plecy tylko kto ma racje. Chcecie sie blaznic walkoverem? Strzelmy go w dwie strony, to wy wisicie nam walkover i tyle, rzeklem

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 21, 2018, 00:51:44 »
    To wszystko to uknuta przeze mnie intryga przeciwko ChK, w mojej kieszeni siedza wszyscy tu obecni ktorych glos sie liczy, wiec albo gramy jak ludzie cywilizowani, albo to my zgarniamy walkovera, bo takie mam widzimisie ksiezniczkl. Moze na dp takie zachowanie jest dopuszczalne, ale tutaj nie liczy sie to kto ma lepsze plecy tylko kto ma racje. Chcecie sie blaznic walkoverem? Strzelmy go w dwie strony, to wy wisicie nam walkover i tyle, rzeklem

ft7 o walkower kto wygra przegra dostaje walkowera

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 21, 2018, 00:52:28 »

"Umówiony"? Z kim? Sam piszesz wcześniej, że pytałeś Szekiego o potwierdzenie terminu. Jeśli go nie dostałeś od niego to to jest dupa nie "umówiony termin"

Skoro pisał 3 razy a ten miał to gdzieś i nie odpisywał to chyba średnio świadczy o Sze

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 15
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 21, 2018, 01:02:16 »
    Skoro pisał 3 razy a ten miał to gdzieś i nie odpisywał to chyba średnio świadczy o Sze

Nie odpisał? Napisał, że nie pasują dlatego nie były "umówione" terminy a nie, że zignorował wiadomości, to trochę co innego.
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Wiadomo, że SI wygra - Azorek

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 22, 2018, 21:34:36 »
    Poproszę o wyciągnięcie konsekwencji z tych słów Pana ChM_Wielki_Mistrz_Adamek321:
    (click to show/hide)

Offline Leinand

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 22, 2018, 21:42:17 »
    Co tam koledzy ChM? Miało być wygranko a tu coś nie poszło chyba

Offline Szeki

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 64
    « Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 22, 2018, 21:46:57 »
    Miło się grało przynajmniej na początku do momentu:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wiadomo, że SI wygra))

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #68 dnia: Czerwca 22, 2018, 21:47:06 »
    Co tam koledzy ChM? Miało być wygranko a tu coś nie poszło chyba
    Jak my mamy jako pierwsi aimbota na delugu XDDDDD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Leinand

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #69 dnia: Czerwca 22, 2018, 21:53:39 »
    Jak my mamy jako pierwsi aimbota na delugu XDDDDD
    Nie no my po prostu płacimy pierwszemu składowi wystarczająco żeby wygrywał xD

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #70 dnia: Czerwca 23, 2018, 11:22:51 »
    Chciałem tylko powiedzieć, że The Deluge to piękna scena z piękną ligą. Tu nikt nie przegrywa tylko jest oszukany przez stronniczych sędziów, żeby było śmieszniej wybranych ze wszystkich klanów. Ci właśnie sędziowie mimo bycia samemu w grających klanach, zmówili się ze sobą przeciw sobie. Przyklady? LWM, ChM? Oni przecież nie przegrali tylko ich wrobiono. Będę oponować by na następnej lidze nie było żadny zasad a po niej nie zależnie od wyniku każdy dowódca napisał post o swojej supremacji tak by każdy klan był po równo oszukany jak i ustawiony przez sędziów.
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #71 dnia: Czerwca 24, 2018, 12:46:52 »
    Skoro widzę że ta dyskusja nie ma sensu i prowadzi tylko do obrażania się to prosiłbym osoby niezwiązane z ChM i GoN o wypowiedzenie się (tak jak azorek albo garfield) oraz co ma do powiedzenia administracja bo chyba jeszcze się nie wypowiadała.My jednak liczymy na jej strony na zgodę co do rewanżu i powtórzeniu meczu tym razem jednak w naszym terminie a nie terminie gonu jak to miało miejsce.

Offline Szeki

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 64
    « Odpowiedź #72 dnia: Czerwca 24, 2018, 13:03:25 »
    Dyskusja kończy się kiedy jedna ze stron widzi że przegrała i to że ma sensu dalej jej ciągnąć. W twoim przypadku wytłumaczenie ci czegokolwiek zajmuje zwykle o wiele więcej czasu po punkcie kiedy już "przegrałeś". Śmiesznie jest to ,że to ty wspominasz o obrażaniu kiedy to twoi ludzie z tobą na czele po meczu rzucali mięsem wyzywając GoN. Oczywiście na samym meczu też nie mogło się skończyć i na zwykłych serwerach też to robiliście, nie wspominając o próbie trolowaniu na naszym TSie (zresztą bardzo żałosnej próbie).

I teraz najlepsze:
    tym razem jednak w naszym terminie a nie terminie gonu jak to miało miejsce.
    Nie wiem czy czegoś nie zauważyłem czy coś pominąłem ale termin meczy ustala się wspólnie za porozumieniem obu drużyn. Ty oczywiście zgodziłeś się na piątek  22.06 godz 19:30. Sugerowanie ,że to wszystko jakiś spisek i stawianie siebie w roli ofiary która została wykorzystana przez złego Szekiego i zmuszona do grania w piątek xD. A teraz domagasz się ,że to ty sam ustalisz termin spotkania. Czasami naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wiadomo, że SI wygra))

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #73 dnia: Czerwca 24, 2018, 13:14:30 »
    My jednak liczymy na jej strony na zgodę co do rewanżu i powtórzeniu meczu tym razem jednak w naszym terminie a nie terminie gonu jak to miało miejsce.

1 Amnezja czy luki w pamięci z upicia piccolo?  swoją drogą to faktycznie jak wy coś narzucacie to wtedy jest sprawiedliwie co? XD

Adamek w wątku Kolejka VI  - "Dobrze w takim razie zagramy w piątek o godzinie 19.00 - do zobaczenia .

EDIT: Jednak o 19.00 nie mogę - z racji tego iż szeki mi dał wybór godziny przenoszę sparing na godzinę 20.00."

2 Co do wyzwisk to ja doskonale pamiętam kto nas nazywał K5$@#%i bez powodu więc faktycznie XD

3 VTZ już wyraził o was opinię banujac wam waszą linie maginota :*

« Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2018, 13:25:59 wysłana przez Asmodeusz »

Offline Muzg

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #74 dnia: Czerwca 24, 2018, 17:41:50 »
    Jak ktoś ordynarnie wyzywa na meczu (a nie tak jak Jolo po meczu) i druga strona czuje się obrażona, to zbanować wyzywacza i tyle.
    Na ostatnim meczu też byliśmy obrażani, ale ja osobiście mam to w czterech literach. Jak będzie kolejna liga, to zamiast śmiesznego banowania frakcji dajcie zbanowanie wybranego gracza przeciwnego teamu - banowało by się prewencyjnie np. Adamka(:D) i wasz team miałby spokój.
    - Muzgu co będziemy robić dziś w nocy?
    - To samo co zawsze, spróbujemy przejąć władze nad Delugem!