Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [III Liga Deluge] Wątek dyskusyjny  (Przeczytany 7350 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: [III Liga Deluge] Wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #45 dnia: Maja 27, 2018, 19:05:26 »
    >ukaraj Jolomena i issusa
    >hurrr durrr jak on chce ukarać kogoś

ww.avi

Może mnie coś ominęło, ale dostali tylko ostrzeżenia ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 10, 2018, 19:44:31 »
    Jeszcze z dwie wygrane i będzie można pisać post o supremacji GoNu heheh #KMWTW
    Ogólnie to LWM pewnie przegrało przez te straszne represje i stronniczość sędziego, czy ktoś chce się podzielić wrażeniami z meczu?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 10, 2018, 19:51:16 »
    Ogólnie to LWM pewnie przegrało przez te straszne represje i stronniczość sędziego, czy ktoś chce się podzielić wrażeniami z meczu?

Tak było. Sędziowie wpłynęli na wynik meczu przez ddsowanie mi gry i założenie hasła na płycie głównej. Wszyscy wiemy że gdybym grał na drugiej mapie, to ugraliby chociaż jedną rundę.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 10, 2018, 20:00:31 »
    Tak było. Sędziowie wpłynęli na wynik meczu przez ddsowanie mi gry i założenie hasła na płycie głównej. Wszyscy wiemy że gdybym grał na drugiej mapie, to ugraliby chociaż jedną rundę.
    Ghazi > Kradus > długo nic > Marth

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline _Jasiu_

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 10, 2018, 20:49:36 »
    Ghazi > Kradus > długo nic > Marth

Węgierskiego husarza to ty szanuj.

Offline Hendryk

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 19, 2018, 16:01:27 »
    Pozwolę sobie zauważyć, że symbolem tego turnieju będą ostrzeżenia dla organizatora.

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 19, 2018, 19:39:41 »
    Jest to dość dziwna sytuacja, bo New war sam dopisał sobie to ostrzeżenie edytując mój post. Szczerze mówiąc też jestem zdziwiony
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 19, 2018, 19:51:53 »
    Jest to dość dziwna sytuacja, bo New war sam dopisał sobie to ostrzeżenie edytując mój post. Szczerze mówiąc też jestem zdziwiony

Kolesiostwo. Sami sobie dają ostrzeżenia, a innym nie.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 19, 2018, 20:29:45 »
    Kolesiostwo. Sami sobie dają ostrzeżenia, a innym nie.
    Dał sobie, źle, nie dałby, źle. Dogadzanie ELITOM deluga jest trudne :v

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 15
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 20, 2018, 00:10:18 »
    Przepraszam ale zrobie tu (nie)mały burdel
    _Jasiu_: Nasze stanowisko jest jasne. Poszliśmy na rękę, przekładając mecz na następny tydzień. Wszystko jasno napisałem - potwierdziłeś, że zagramy w piątek albo sobotę 6. kolejki. Reprezentowałeś GoN, źle im podałeś termin, poszła zła informacja. Nie będziemy się znowu wyginać, żeby ustalić kolejny termin. My nie bierzemy za to odpowiedzialności, nikt nie chce u nas grać w innym terminie i nie naszym problemem jest burdel komunikacyjny. GoN stracił, po chamsku umówił mecz z ChM na piątek na 19:00 i oczekuje, że my znowu rękę wyciągniemy. Jeśli nie stawią się na piątek na godzinę 20 na meczu, żądamy walkowera.
    _Jasiu_: To wysłałem new warowi, chcę, żebyś wiedział, o czym teraz dokładnie z nim będę rozmawiał.

Pozwolę sobie wyjaśnić sytuację. Miał być mecz ale go nie było bo nie pasowało ani GoNowi ani ChK, My chcielismy w sobotę ale ChK brakowało garfielda wiec uznali, że bez niego nie grają za to niedziela i piątek są dla nich ok. Niestety w te dni brakowałoby nam 5 corowych graczy więc nie chcieliśmy w nie grać, za odpowiedź usłyszeliśmy, że no przecież mamy więcej ludzi niż tych 5 i kogoś znajdziemy (XDDDDD). Chcielismy przekładać mecz o tydzień ( i grać w ten sposób i z chm i chk) bo rozumieliśmy, że jak grać to takim składem by nikt nie zarzucał nikomu wygrania przez to że drugi był osłabiony, proste? No nie do końca bo z rozmów z organizacją wyszło na to, że mecz może odbędzie sie nie w tym tygodniu a w tygodniu dodanym do czasu ligii by zagrać na spokojnie. Tym czasem dowiaduję się, że ktoś sie pluje o walkowera bo mu coś nie pasuje. Przepraszam ale jak pisałem, nie odpowiadało zarówno GoNowi jaki ChK i szukaliśmy dobrego rozwiązania tak by każdy miał to co chce i co mieć powinien. natomiast grożenie, że ma sie wszystko gdzieś i będzie sie domagać walkowera... Pozwole sobie nie komentować XD. Kochany Jasiu, poszukaj z nami terminu by zagrać jak ludzie bo nikomu na ręke nie poszedłeś i prosze nie robić z siebie ofiary bo jesteśmy na tym samym rowerku a szkoda z niego spaść.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2018, 00:31:57 wysłana przez Asmodeusz »
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Wiadomo, że SI wygra - Azorek

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 20, 2018, 04:27:25 »
    Przepraszam ale zrobie tu (nie)mały burdel
    _Jasiu_: Nasze stanowisko jest jasne. Poszliśmy na rękę, przekładając mecz na następny tydzień. Wszystko jasno napisałem - potwierdziłeś, że zagramy w piątek albo sobotę 6. kolejki. Reprezentowałeś GoN, źle im podałeś termin, poszła zła informacja. Nie będziemy się znowu wyginać, żeby ustalić kolejny termin. My nie bierzemy za to odpowiedzialności, nikt nie chce u nas grać w innym terminie i nie naszym problemem jest burdel komunikacyjny. GoN stracił, po chamsku umówił mecz z ChM na piątek na 19:00 i oczekuje, że my znowu rękę wyciągniemy. Jeśli nie stawią się na piątek na godzinę 20 na meczu, żądamy walkowera.
    _Jasiu_: To wysłałem new warowi, chcę, żebyś wiedział, o czym teraz dokładnie z nim będę rozmawiał.

Pozwolę sobie wyjaśnić sytuację. Miał być mecz ale go nie było bo nie pasowało ani GoNowi ani ChK, My chcielismy w sobotę ale ChK brakowało garfielda wiec uznali, że bez niego nie grają za to niedziela i piątek są dla nich ok. Niestety w te dni brakowałoby nam 5 corowych graczy więc nie chcieliśmy w nie grać, za odpowiedź usłyszeliśmy, że no przecież mamy więcej ludzi niż tych 5 i kogoś znajdziemy (XDDDDD). Chcielismy przekładać mecz o tydzień ( i grać w ten sposób i z chm i chk) bo rozumieliśmy, że jak grać to takim składem by nikt nie zarzucał nikomu wygrania przez to że drugi był osłabiony, proste? No nie do końca bo z rozmów z organizacją wyszło na to, że mecz może odbędzie sie nie w tym tygodniu a w tygodniu dodanym do czasu ligii by zagrać na spokojnie. Tym czasem dowiaduję się, że ktoś sie pluje o walkowera bo mu coś nie pasuje. Przepraszam ale jak pisałem, nie odpowiadało zarówno GoNowi jaki ChK i szukaliśmy dobrego rozwiązania tak by każdy miał to co chce i co mieć powinien. natomiast grożenie, że ma sie wszystko gdzieś i będzie sie domagać walkowera... Pozwole sobie nie komentować XD. Kochany Jasiu, poszukaj z nami terminu by zagrać jak ludzie bo nikomu na ręke nie poszedłeś i prosze nie robić z siebie ofiary bo jesteśmy na tym samym rowerku a szkoda z niego spaść.

W sumie czy macie tych 5ciu graczy czy nie to nic nie zmienii i tak przegracie.

#robimydrame#trashtalkprzedmeczem
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2018, 04:28:26 wysłana przez Wojownik »

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 20, 2018, 07:37:39 »
    Nie no w sumie racja, cała ta liga jakaś taka bez sensu. Przecież ChK napisało na tawernie już że są najlepsi a jasiu jest rotmistrz jak lew jest król dżungli więc ja nie wiem po co tu w ogóle grać jak to oczywiste kto jest mistrz.
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 20, 2018, 14:04:27 »
    Imie Ivego pozostanie nieskalane, licza sie tylko Masoni

Offline _Jasiu_

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 20, 2018, 23:05:05 »
    Pozwolę sobie wyjaśnić sytuację. Miał być mecz ale go nie było bo nie pasowało ani GoNowi ani ChK, My chcielismy w sobotę ale ChK brakowało garfielda wiec uznali, że bez niego nie grają za to niedziela i piątek są dla nich ok.

Garfielda, Aeli i Bananka gwoli ścisłości. Przyczepiasz się do takiego tłumaczenia, a sami nie chcieliście w tę sobotę zagrać, bo Szekiego nie ma. Czyli, jeśli u nas nie ma czołowego gracza i nie chcemy grać, ale, gdy wy nie macie równie ważnego zawodnika, problemu nie ma.

Niestety w te dni brakowałoby nam 5 corowych graczy więc nie chcieliśmy w nie grać, za odpowiedź usłyszeliśmy, że no przecież mamy więcej ludzi niż tych 5 i kogoś znajdziemy (XDDDDD).

Skąd wziąłeś ten tekst? Ja czegoś takiego na pewno nie napisałem. Warto również dodać, że Garfield zaproponował wam trzy różne terminy (czwartek, piątek, niedziela), a wy ograniczyliście się tylko do soboty. Nie chcieliście przyjąć tych propozycji, więc poprosiłem new wara o pomoc w zorganizowaniu terminu. New war, w waszym imieniu, zaproponował nam sobotę 23 czerwca, co ciekawe, kilka dni później Szeki napisał mi, że nie zaoferowałby takiej propozycji, bo go wtedy nie ma, ja dowiedziałem się, że tego dnia ludzi nie będzie znowu, więc zaoferowałem piątek 22 czerwca i poprosiłem o przesunięcie meczu z Gallo na następny tydzień. New war się zgodził, ja poinformowałem ludzi. Rozmowa odbyła się w piątek 15 czerwca, a w poniedziałek dowiedziałem się, że New war przekazał złe informacje Szekiemu. Zanim dowiedziałem się o pomyłce, trzykrotnie pytałem Szekiego o potwierdzenie meczu. New war popełnił tu błąd i my nie mamy zamiaru za niego płacić.

z rozmów z organizacją wyszło na to, że mecz może odbędzie sie nie w tym tygodniu a w tygodniu dodanym do czasu ligii by zagrać na spokojnie. Tym czasem dowiaduję się, że ktoś sie pluje o walkowera bo mu coś nie pasuje.

Dodanie dodatkowej kolejki nie wchodzi w grę, bo w weekend 6-8 lipca wyjeżdżam. Nie zagramy zatem wtedy z tego samego powodu, z jakiego wy nie chcieliście grać w tę sobotę. Plujemy się o walkowera, bo uważacie, że powinniśmy ciągle dostosowywać się do terminów, które nam nie pasują. Wszystko napisałem new warowi jasno, on was reprezentował i źle was poinformował, a teraz wy domagacie się, że przełożymy umówiony termin, bo umówiliście sobie w tym czasie mecz z ChM specjalnie w taki sposób, żeby tylko z nami nie grać tego dnia. Cudowne zachowanie. Raz poszliśmy na rękę, przekładając mecz o tydzień, pomimo że podaliśmy aż trzy terminy, i teraz znowu mamy to robić?

Nikt z ChK nie chce grać w innym terminie niż ten, który został przez nas zaproponowany. Nie naszą winą jest błąd new wara, waszą zresztą też, ale nie będziemy płacić za błędy w komunikacji między organizatorem, a klanem, który reprezentuje. Fakt, że z naszej strony wszystko zostało dopięte, wydaje się wystarczający, by wziąć naszą stronę w tym sporze.

Offline Asmodeusz

• Moderator
    • Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 20, 2018, 23:38:24 »
    - tj organizator popełnia błąd, to nie wasza wina nie nasza wina on nas reprezentował ale nas nie reprezentował to sie wam pomieszało i chcecie walkower
    bo to nie tak, że też na tym źle wychodzimy no ale tak :|
    - " Plujemy się o walkowera, bo uważacie, że powinniśmy ciągle dostosowywać się do terminów"
    To wcale nie tak, że wy nie chcecie tego samego i robicie dokładnie to samo xd pomine, że nie chcemy was zmuszać tylko znaleźć ten jedne dobry termin dla nas wszystkich by tak jak pisałem "bo rozumieliśmy, że jak grać to takim składem by nikt nie zarzucał nikomu wygrania przez to że drugi był osłabiony"
    - My bez szeka grać nie możemy bo on dowodzi co innego brak 1 cora co innego dowodzenia.
    - Co do spara z chm to nikt nie robił tego na złość po prostu to była kolejka z nimi i pod nich trzeba było ustawiać nasz mecz.
    Dlatego uważam, że domaganie sie walkowera to robienie z siebie ofiary nie uwzględniając, że jesteśmy w takiej samej sytuacji. Nie wiem co to za spaczony egocentryzm ale tak nie rozwiązemy problemu. Największym jak na razie jest to, że zakładacie, że wszyscy są przeciwko wam, że wszyscy coś wam narzucają i są źli be i niedobrzy a wy biedni chcieliście tak bardzo zagrać więc macie prawo do walkowera. No tak średnio bym powiedział :| Zamiast kombinować radze pisać bezpośrednio z szekim i starać sie dalej o termin, nie ma już dobrych bo wszystko jest przekładane ale taka była nasza wspólna decyzja i trzeba sie z tym liczyć. Jeśli nie da sie tak tego rozwiązać niech decyduje organizacja kiedy i jak mam zagrać ale na litość walkower? xd