Pozwolę sobie wyjaśnić sytuację. Miał być mecz ale go nie było bo nie pasowało ani GoNowi ani ChK, My chcielismy w sobotę ale ChK brakowało garfielda wiec uznali, że bez niego nie grają za to niedziela i piątek są dla nich ok.
Garfielda, Aeli i Bananka gwoli ścisłości. Przyczepiasz się do takiego tłumaczenia, a sami nie chcieliście w tę sobotę zagrać, bo Szekiego nie ma. Czyli, jeśli u nas nie ma czołowego gracza i nie chcemy grać, ale, gdy wy nie macie równie ważnego zawodnika, problemu nie ma.
Niestety w te dni brakowałoby nam 5 corowych graczy więc nie chcieliśmy w nie grać, za odpowiedź usłyszeliśmy, że no przecież mamy więcej ludzi niż tych 5 i kogoś znajdziemy (XDDDDD).
Skąd wziąłeś ten tekst? Ja czegoś takiego na pewno nie napisałem. Warto również dodać, że Garfield zaproponował wam trzy różne terminy (czwartek, piątek, niedziela), a wy ograniczyliście się tylko do soboty. Nie chcieliście przyjąć tych propozycji, więc poprosiłem new wara o pomoc w zorganizowaniu terminu. New war, w waszym imieniu, zaproponował nam sobotę 23 czerwca, co ciekawe, kilka dni później Szeki napisał mi, że nie zaoferowałby takiej propozycji, bo go wtedy nie ma, ja dowiedziałem się, że tego dnia ludzi nie będzie znowu, więc zaoferowałem piątek 22 czerwca i poprosiłem o przesunięcie meczu z Gallo na następny tydzień. New war się zgodził, ja poinformowałem ludzi. Rozmowa odbyła się w piątek 15 czerwca, a w poniedziałek dowiedziałem się, że New war przekazał złe informacje Szekiemu. Zanim dowiedziałem się o pomyłce, trzykrotnie pytałem Szekiego o potwierdzenie meczu. New war popełnił tu błąd i my nie mamy zamiaru za niego płacić.
z rozmów z organizacją wyszło na to, że mecz może odbędzie sie nie w tym tygodniu a w tygodniu dodanym do czasu ligii by zagrać na spokojnie. Tym czasem dowiaduję się, że ktoś sie pluje o walkowera bo mu coś nie pasuje.
Dodanie dodatkowej kolejki nie wchodzi w grę, bo w weekend 6-8 lipca wyjeżdżam. Nie zagramy zatem wtedy z tego samego powodu, z jakiego wy nie chcieliście grać w tę sobotę. Plujemy się o walkowera, bo uważacie, że powinniśmy ciągle dostosowywać się do terminów, które nam nie pasują. Wszystko napisałem new warowi jasno, on was reprezentował i źle was poinformował, a teraz wy domagacie się, że przełożymy umówiony termin, bo umówiliście sobie w tym czasie mecz z ChM specjalnie w taki sposób, żeby tylko z nami nie grać tego dnia. Cudowne zachowanie. Raz poszliśmy na rękę, przekładając mecz o tydzień, pomimo że podaliśmy aż trzy terminy, i teraz znowu mamy to robić?
Nikt z ChK nie chce grać w innym terminie niż ten, który został przez nas zaproponowany. Nie naszą winą jest błąd new wara, waszą zresztą też, ale nie będziemy płacić za błędy w komunikacji między organizatorem, a klanem, który reprezentuje. Fakt, że z naszej strony wszystko zostało dopięte, wydaje się wystarczający, by wziąć naszą stronę w tym sporze.