Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [1PFR_Nr1] 1. Pommersches Feldartillerie-Regiment Nr.1  (Przeczytany 3470 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW] [1PFR_Nr1] 1. Pommersches Feldartillerie-Regiment Nr.1
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 20, 2018, 17:16:02 »
    E: Swoją drogą prawdą jest, że zamierzacie stworzyć korpus mając kilkanaście osób ?

A to jakiś problem?
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 20, 2018, 17:43:38 »
    Z tą pięknością nie przesadzajmy. Wątek do totalnej przebudowy, ale ważne, że są fundamenty.
    Przebudowy potrzebuje także kultura Revixa(czy jak on tam ma).
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 20, 2018, 17:46:25 »
    Logi o Waszej (1psl) kulturze też dobrze nie świadczą..
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 20, 2018, 18:25:42 »
    Logi o Waszej (1psl) kulturze też dobrze nie świadczą..
    Potwierdzam. Czyżby margines społeczny 10ph?
    (click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 20, 2018, 18:35:11 »
    Przebudowy potrzebuje także kultura Revixa(czy jak on tam ma).

Wpierw niech 1PS-L zajmie się swoją ogładą i kulturą, potem ewentualnie poucza innych. Najlepiej będzie jak w ogóle nie będziecie komentować, tak jak i My nie będziemy komentować Waszego zachowania podczas ligi.
    (click to show/hide)

Offline Stolarz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 20, 2018, 18:40:51 »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 20, 2018, 19:19:19 »
    Wpierw niech 1PS-L zajmie się swoją ogładą i kulturą, potem ewentualnie poucza innych. Najlepiej będzie jak w ogóle nie będziecie komentować, tak jak i My nie będziemy komentować Waszego zachowania podczas ligi.
    I to kiedy burzysz się, że ktoś nawał Cię pajacem, a po 2 godzinach jak już zostaną 3 osoby (Ja Hawriił i Revix) twój podwładny odpowiada na pytanie "Mogę coś powiedzieć?", "Nie ty ch*** pi********, ku***"(sic!). Tak jak gdy ktoś mówi, że Ci "gimbusi pi********" się "wp*******ją" w do rozmowy "dojrzałego" człowieka z Zaharim, a po wytknięciu nie przestrzegania tzw. zasad rozmowy, znów zczynasz wyzywać(na szczęście takiego typu rzeczy działy się jeszcze w obecności Moontoora i Zahariego). Także zajmij się kulturą swoich ludzi a dopiero potem mów, że "chcemy powtórzenia meczu bo przez nazwanie naszego członka pajace, czy powiedzenie, że brakuje nam mózgów słabiej gralismy", ew. "Ez 10:0 walkower za wyzwiska". Albo na przeprosiny "Jeżeli naprawdę uraziło Cię stwierdzenie "Gdzie wasz mózg"(mózg w l.poj. gdyż chodziło mi o "mózg drużyczy" czyli dówódcę który nie żył, po sprowokowaniu nas słowami "Gdzie wasze koniki?") to chciałbym Cie wielce przeprosić za urażenie twej dumy oraz upokorzenie Ciebie takiego wytrawnego wojownika warbanda" według 1Lhr dobrą odpowiedzią jest "Zamknij się szczylu"(powiedziane przez głos 15 latka xd).
    (click to show/hide)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 20, 2018, 19:23:01 »
    I to kiedy burzysz się, że ktoś nawał Cię pajacem, a po 2 godzinach jak już zostaną 3 osoby (Ja Hawriił i Revix) twój podwładny odpowiada na pytanie "Mogę coś powiedzieć?", "Nie ty ch*** pi********, ku***"(sic!). Tak jak gdy ktoś mówi, że Ci "gimbusi pi********" się "wp*******ją" w do rozmowy "dojrzałego" człowieka z Zaharim, a po wytknięciu nie przestrzegania tzw. zasad rozmowy, znów zczynasz wyzywać(na szczęście takiego typu rzeczy działy się jeszcze w obecności Moontoora i Zahariego). Także zajmij się kulturą swoich ludzi a dopiero potem mów, że "chcemy powtórzenia meczu bo przez nazwanie naszego członka pajace, czy powiedzenie, że brakuje nam mózgów słabiej gralismy", ew. "Ez 10:0 walkower za wyzwiska". Albo na przeprosiny "Jeżeli naprawdę uraziło Cię stwierdzenie "Gdzie wasz mózg"(mózg w l.poj. gdyż chodziło mi o "mózg drużyczy" czyli dówódcę który nie żył, po sprowokowaniu nas słowami "Gdzie wasze koniki?") to chciałbym Cie wielce przeprosić za urażenie twej dumy oraz upokorzenie Ciebie takiego wytrawnego wojownika warbanda" według 1Lhr dobrą odpowiedzią jest "Zamknij się szczylu"(powiedziane przez głos 15 latka xd).
    (click to show/hide)
    Ja to tu zostawię:
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 20, 2018, 19:25:49 »
    Ja to tu zostawię:
    Ustosunkowanie się w 100%

(click to show/hide)

Edit1: Widzę, że ten oto człowiek jest w 1Lhr podoficerem, prównałbym go wręcz pod względem słownictwa i kultury do AKO1.
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2018, 19:31:01 wysłana przez JonSnow|JanŚnieg »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 20, 2018, 20:25:01 »
    1 PSL wyrwal sie spod mojej smyczy, w 10ph byli grzeczni :/

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 20, 2018, 20:28:34 »
    Jeżyk by się kłócił ;p
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Revix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 20, 2018, 21:02:03 »
    (click to show/hide)
    Ogólnie to rozśmieszyła mnie ta wypowiedź gdyż twoje argumenty wyciągnięte są z kosmosu. Zachowanie 1-PSL było co najmniej nietaktowne i dziwne jest że będąc na przegranej pozycji podejmujecie jeszcze walkę. Chłopie, nie pokazujecie żadnych dowodów od samego początku a mimo to twierdzicie, że was wyzywaliśmy, kiedy wchodzimy do was na tsa aby wyjaśnić tą sytuację to po około 10 minutach rozmowy banujecie Chessuafa za "Przerywanie w rozmowie" a samo podejście do tej rozmowy przez was wyglądało mniej więcej tak "E kurwa chłopaczki wbiły hahaahahaha, ty kurwa pa kłócą się o to hahahaha" My weszliśmy, byliśmy spokojni to jeszcze nas obrażacie na tsie bo "Ej to tylko gra, ja chcę tu pograć na luzie" więc jak wiadomo gra na luzie to wyzywanie kogo popadnie bo jest się luźnym. Osobiście to nie mam pojęcia kto ma u nas głos 15 latka a twoje twierdzenie że was wyzywałem bez żadnych dowodów nie ma sensu. Lepsze i tak było to, że pierw was zaprosiliśmy do nas to "Nie będziemy nigdzie wchodzić" a po wejściu do nas byliśmy wyzywani nawet kiedy był już Moontor i Zahari z wami na kanale. Nie chcieliśmy tego dalej jednak jak widzę nie mamy wyjścia.

Śmieszny jest atak na 1LHR w temacie innego Pułku xD

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 20, 2018, 21:10:11 »
    Jeszcze jak grzeczni, może nawet aż za bardzo! xD
    (click to show/hide)

Offline Scorpiion

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • NW: Major Pułku 7. Huzarów "Kawalerów miecza"
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 20, 2018, 21:33:05 »
    Chciałbym przypomnieć wszystkim, że jest to wątek 1pfr a nie miejsce to prywatnych spraw między 1psl a 1lhr.

Tak w ogóle życzę powodzenia pfr!

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 20, 2018, 23:14:29 »
    A to jakiś problem?
    Czy pisze, że jest to jakiś problem ? Tylko pytam czy jest to prawda.