Wpierw niech 1PS-L zajmie się swoją ogładą i kulturą, potem ewentualnie poucza innych. Najlepiej będzie jak w ogóle nie będziecie komentować, tak jak i My nie będziemy komentować Waszego zachowania podczas ligi.
I to kiedy burzysz się, że ktoś nawał Cię pajacem, a po 2 godzinach jak już zostaną 3 osoby (Ja Hawriił i Revix) twój podwładny odpowiada na pytanie "Mogę coś powiedzieć?", "Nie ty ch*** pi********, ku***"(sic!). Tak jak gdy ktoś mówi, że Ci "gimbusi pi********" się "wp*******ją" w do rozmowy "dojrzałego" człowieka z Zaharim, a po wytknięciu nie przestrzegania tzw. zasad rozmowy, znów zczynasz wyzywać(na szczęście takiego typu rzeczy działy się jeszcze w obecności Moontoora i Zahariego). Także zajmij się kulturą swoich ludzi a dopiero potem mów, że "chcemy powtórzenia meczu bo przez nazwanie naszego członka pajace, czy powiedzenie, że brakuje nam mózgów słabiej gralismy", ew. "Ez 10:0 walkower za wyzwiska". Albo na przeprosiny "Jeżeli naprawdę uraziło Cię stwierdzenie "Gdzie wasz mózg"(mózg w l.poj. gdyż chodziło mi o "mózg drużyczy" czyli dówódcę który nie żył, po sprowokowaniu nas słowami "Gdzie wasze koniki?") to chciałbym Cie wielce przeprosić za urażenie twej dumy oraz upokorzenie Ciebie takiego wytrawnego wojownika warbanda" według 1Lhr dobrą odpowiedzią jest "Zamknij się szczylu"(powiedziane przez głos 15 latka xd).
I obrażanie się za napisanie "nie uciekaj bo będzie bomba na oko fast atack" xd