Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NWWC 2018  (Przeczytany 8025 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    Odp: NWWC 2018
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 26, 2018, 20:56:45 »
    W takim razie musieliśmy być na innym spotkaniu! A nie poczekaj, przecież Ciebie w ogóle na nim nie było :/, gdybyś postanowił się pofatygować to może wtedy nie pisałbyś takich głupot i zauważył, że każda decyzja była podjęta za przyzwoleniem osób, które na owym spotkaniu się pojawiły :)
    Myślisz, że NWM o czym gadaliście po zebraniu z simsem i vorteksem?

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 26, 2018, 21:44:59 »
    A o czym gadali? :o
    (click to show/hide)

Offline Patruk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 26, 2018, 22:35:19 »
    A o czym gadali? :o
    Trzech amigos po „zebraniu” postanowiło uzgodnić sobie, że nie powołają mnie na repie (potem się nie dziwmy, że dostajemy od każdego, skoro nie możemy razem współpracować).

Offline Zawiszaa

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 26, 2018, 23:37:36 »
    Trzech amigos po „zebraniu” postanowiło uzgodnić sobie, że nie powołają mnie na repie (potem się nie dziwmy, że dostajemy od każdego, skoro nie możemy razem współpracować).

No po tej pierwszej wiadomości muszę wywnioskować, że jednak nie masz pojęcia o czym gadaliśmy na zebraniu XD A po samym spotkaniu żadne kwestie nie były już podejmowane, no ale najwidoczniej Ty najbardziej orientujesz się jakie sprawy poruszyliśmy i co dokładnie ustaliliśmy chociaż nie było cię na danym spotkaniu, a jedyne co potrafiłeś nam przekazać był płacz na prywatnym czacie z Vortx'em, tuż po zebraniu o tym, że Ty tylko przecież żartowałeś z zakończeniem swojej kariery i wyłączeniem się z jakiejkolwiek aktywności na scenie tydzień temu, no cóż przepraszam Cię, że traktowaliśmy poważnie to co mówisz, obiecuję, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy.

tutaj jeszcze jeden z przykładowych czatów z Tobą, godzinę po odbytym spotkaniu, naprawdę po tak wielu dziecinnych zachowaniach i innych nieprzyjemności, które miały miejsce podczas poprzednich mistrzostw nie sądzę, że gra z Tobą wyszłaby nam na dobre, już serdecznie dość, przynajmniej ja, mam ciągłego płaczu z powodu słabego k/d ratio podczas oficjalnego meczu grupowego z tamtego roku i wyzywania połowy naszych graczy jak to bardzo nieudolnie grają i jak bardzo nie mamy szans na ugranie danego meczu, to tylko przykłady twoich zachowań z ostatniej edycji turnieju;

« Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2018, 23:43:13 wysłana przez Zawiszaa »

(click to show/hide)

Offline Vortx

• Użytkownik
    • Piwa: 23
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 26, 2018, 23:48:18 »
    Patruk,
    Twoja sprawa nie została w ogóle podejmowana na zebraniu. Są świadkowie (bodajże 12, mógłbym wymienić ludzi, którzy byli na zebraniu).
    O co chodzi w tej całej sytuacji?
    Pewnego dnia Patruk napisał do mnie, że nie chce już grać w reprezentacji i że odchodzi z reprezentacji. Przyjąłem to do wiadomości, mi dwa razy nie trzeba powtarzać, zwłaszcza, że to Patruk, który potrafi odejść po głupiej przegranej w jakże głupiej grze. Nieraz toczyliśmy rozmowy, w których to Patruk odchodził z NW i teamów do gfa. Dawaliśmy mu szansę wrócić, cóż nie trzeba być alfą i omegą żeby wiedzieć co się później stało. Dlatego uznałem, że pożytku z takiego gracza nie będzie. Patruk, to tylko i wylącznie Twoja wina, że ludzie Cię tak traktują, sam sobie wyrobiłeś taką renomę.
    EDIT: Masz jeszcze godność wypisywania kłamstw i "żalenia się" ludziom, że Cię wyrzuciłem? Chodzi o Salakiena, pułkownika 66th. Co Tobą kieruje?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2018, 00:51:58 wysłana przez Vortx »

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 27, 2018, 00:12:01 »
    Ale z Patryczkiem jest tak co roku...

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 27, 2018, 00:18:38 »
    Patruk, byłem na pierwszych 20 minutach zebrania repry i już w zasadzie od początku każdy został poinformowany od Vortx, że znowu swoją szopkę odstawiasz i dodał, że nie ma dla Ciebie powrotu po tym jak pisałeś do Vortx, że nie chcesz grać w reprze, że odchodzisz i żeby prowadził to sobie sam. Było wtedy na oko z 13 osób i nikt nie miał sprzeciwu co do tej decyzji. W zasadzie chyba każdy wie, jakim typem człowieka jesteś, jaki masz charakter, jakie akcje odstawiasz. Potem w zasadzie chwilę po tym wyszedłem i z tego, co wiem, nikt tego tematu nie poruszał, czyli wszyscy zgodzili się z tą decyzją. Tak więc podsumowując nie wiem o co w zasadzie kolejny shitstorm zaczynasz. Co dalej chcesz komuś udowadniać, że jesteś wszędzie potrzebny? Nie podważam tu Twoich umiejętności walki, bo jesteś na pewno w moim odczuciu TOP 3 w Polsce, ale nie tylko indywidualny skill liczy się na takich turniejach. Zgranie, determinacja i opanowanie, a większość byłych reprezentantów pamięta co się działo za każdym razem kiedy był trudniejszy moment. Nigdy sobie nie potrafiłeś poradzić, zaczynałeś fochy strzelać, wychodziłeś z meczu albo trzeba było 5 razy do Ciebie pisać i prosić WIELKIEGO PANA PATRUKA, żeby przyszedł i zagrał. Drażniło to cały zespół i powodowało niepotrzebne konflikty, które jedynie przynosiły coraz to gorsze wyniki reprezentacji.  Nic dziwnego, że teraz nie ma drugiej szansy dla Ciebie, kiedy nawet reprezentacja porządnie nie ruszyła, a z Tobą już są problemy.

Pozdrawiam
    Michus

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 27, 2018, 00:28:54 »

No to poważna sprawa widzę. Jedni emigrują, by zarobić, inni w poszukiwaniu azylu, a jeszcze inni, by zmienić barwy reprezentacji w grze komputerowej. Tylko po co do Irlandii? Katar już w 2015 pokazał, że chętnie da obywatelstwo za grę u nich.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Vortx

• Użytkownik
    • Piwa: 23
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 27, 2018, 00:46:37 »
    No to poważna sprawa widzę. Jedni emigrują, by zarobić, inni w poszukiwaniu azylu, a jeszcze inni, by zmienić barwy reprezentacji w grze komputerowej. Tylko po co do Irlandii? Katar już w 2015 pokazał, że chętnie da obywatelstwo za grę u nich.
    I jeszcze jak wynagrodzą! Za apartament i 2mln dolarów niejeden by się skusił.

Offline Patruk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 27, 2018, 16:21:29 »
    1.Jak mogłem zostać ,,wyrzucony,, z repry jeśli jej nawet nie było? Jeśli chcesz się pochwalić wszystkim jakiego masz dużego penisa polecam pochwalić się jakiejś dziewczynie
    2.Przynajmniej na repre nie przychodziłem zjarany
    3.Pisałem z Salakienem o NWWC a, że on do ciebie potem napisał to nie jest mój problem ja mu nie kazałem
    4.Widzę, że teraz wiele osób przypomniało sobie, że są Polakami szkoda, że przez ostatnie miesiące jedynie wyzywali od „polaczków” i sapali się do jedynego polskiego pułku, który gra w NWL 12pp
    5.No spoko robiłem to co niestety robiłem ale wciąż nie rozumiem czemu niby zostałem ,,wyrzucony,, z repry której jeszcze nawet nie ma
    6.Ok czasami się zdarzało się zrejdzować na gfie, ale z simsem już nie ma problemu ? Przecież każdy wie jaki jest (w sumie Zawisza nie jest lepszy)
    7.Przynajmniej nigdy nie płakałem, bo w reprze był ktoś kogo nie lubiłem.
    8.Hej hej czemu teraz tak wszyscy tacy poważni? Nie pamiętacie już co było przed meczem z francją? Podobno tej gry już nikt nie traktuje poważnie
    9.Michuś od tamtego czasu wiele się zmieniło i w sumie nic ci więcej nie mam do powiedzenia zawsze stałeś tylko po jednej stronie.
    10.Vortx pytanko czy sims pozowlił ci powołać Michała ?
    11.Vortx jeszcze 2 tyg temu mówił, że nie będzie nawet grać z simskilem w reprze
    12.Chyba zadaniem kapitania powinno być zebranie najmocniejszego składu
    « Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2018, 16:58:37 wysłana przez Patruk »

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 27, 2018, 16:25:24 »
    Zapewne Salakien nie ma Ci już za złe tego, jak jakiś czas temu postąpiłeś z 66th, prawda?
    (click to show/hide)

Offline Patruk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 27, 2018, 16:27:47 »
    Zapewne Salakien nie ma Ci już za złe tego, jak jakiś czas temu postąpiłeś z 66th, prawda?
    Może po prostu się go zapytasz?

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 27, 2018, 16:29:48 »
    Zaczyna się <3.

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 27, 2018, 16:37:59 »
    (click to show/hide)

Dlaczego nie przyszedłeś na to spotkanie? Wbiłeś na poczekalnie i po paru minutach uciekłeś.
    Napisałem do Ciebie, czy wbijasz na reprę, dostałem odpowiedź, że nie grasz w nw

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 27, 2018, 16:38:31 »
    Może po prostu się go zapytasz?
    Ostatnim razem jak się go o to zapytałem, zachowywał się mniej więcej w podobny sposób jak po meczu 66pp z 18e (sędzia: yosh1). ;P
    (click to show/hide)