Patruk, byłem na pierwszych 20 minutach zebrania repry i już w zasadzie od początku każdy został poinformowany od Vortx, że znowu swoją szopkę odstawiasz i dodał, że nie ma dla Ciebie powrotu po tym jak pisałeś do Vortx, że nie chcesz grać w reprze, że odchodzisz i żeby prowadził to sobie sam. Było wtedy na oko z 13 osób i nikt nie miał sprzeciwu co do tej decyzji. W zasadzie chyba każdy wie, jakim typem człowieka jesteś, jaki masz charakter, jakie akcje odstawiasz. Potem w zasadzie chwilę po tym wyszedłem i z tego, co wiem, nikt tego tematu nie poruszał, czyli wszyscy zgodzili się z tą decyzją. Tak więc podsumowując nie wiem o co w zasadzie kolejny shitstorm zaczynasz. Co dalej chcesz komuś udowadniać, że jesteś wszędzie potrzebny? Nie podważam tu Twoich umiejętności walki, bo jesteś na pewno w moim odczuciu TOP 3 w Polsce, ale nie tylko indywidualny skill liczy się na takich turniejach. Zgranie, determinacja i opanowanie, a większość byłych reprezentantów pamięta co się działo za każdym razem kiedy był trudniejszy moment. Nigdy sobie nie potrafiłeś poradzić, zaczynałeś fochy strzelać, wychodziłeś z meczu albo trzeba było 5 razy do Ciebie pisać i prosić WIELKIEGO PANA PATRUKA, żeby przyszedł i zagrał. Drażniło to cały zespół i powodowało niepotrzebne konflikty, które jedynie przynosiły coraz to gorsze wyniki reprezentacji. Nic dziwnego, że teraz nie ma drugiej szansy dla Ciebie, kiedy nawet reprezentacja porządnie nie ruszyła, a z Tobą już są problemy.
Pozdrawiam
Michus