Napisałem nativy bo wiem, że Azorek dużo gra w nativa a wszystkie dzikie pola itp w końcu od czegoś się wzięły i mają mechanikę zbliżoną (o ile nie tą samą) co native.
A właśnie nie wszystko co się nazwie złym w internecie to hejt. Istnieje jeszcze coś takiego jak uzasadniona krytyka- wystarczy podać uzasadnienie.
Nie chdozi mi o krytykę ich zachowania na meczu, tylko o hejt na graczy Warbanda Native. A to jest hejt, bo tutaj atakujesz graczy jednego modułu za zachowanie graczy innego modułu. I nie, nie są to takie same moduły. DP Native jest tak samo różne od Warband Native w stylu gry, jak Warband Native od Warbanda NW.
Poza tym, w dalszym ciągu - co zachowanie poszczególnych osób/drużyn ma do całego modułu? Przez właśnie takich zacofanych graczy, jak Ty, tutaj wiecznie będą spory na linii moduł x - moduł y. Jakby oceniać Twoją miarą, to NW jest najbardziej patologiczne, bo w końcu mieliście 16pp. I chyba w nim również byłeś, o ile pamiętam. Zacznij w końcu widzieć człowieka, nie tylko etykiety "klan x", "moduł y". Bo w ten sposób i Ty możesz być etykietowany przez innych.