Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PLK I]1. Kolejka  (Przeczytany 4087 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    Odp: 1. Kolejka
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 07, 2018, 21:48:40 »
    Te komentarze typu ,,ez'' mogli sobie darować. Nie ma co porównywać pułku, który gra same eventy z klanem do mercenaries.
    Co granie w merca ma tutaj do rzeczy? Graliśmy konnymi, a nie piechotą.

PS: Dzięki za miłe przyjęcie na scenie NW, wracam na native.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2018, 21:53:41 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Carnage

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 07, 2018, 21:55:10 »
    Te komentarze typu ,,ez'' mogli sobie darować. Nie ma co porównywać pułku, który gra same eventy z klanem do mercenaries.

Taka już natura nativów i innych modów z 4 blokami xD Co z tego, że te typy mają po pare tysięcy godzin, i tak muszą się pochwalić, że "YYY BO MY PIERWSZY RAZ NW ODPALILISMY I YY KIM WY WGL JESTESCIE ICCIE SE W MAJNKRAFTA POGRAC A NIE ZA WARBANDA SIE BIERZECIE" no cóż trochę ludzkiej empatii nie zaszkodzi patrząc po tym jakich skorpion ma ludzi (czytaj typowe świeżaki po 500 h większość).

Niemniej gratuluje wygranej dla Akritai.

Krótkie wyjaśnienie - te słowa padły po tym jak jeden z graczy przeciwnej drużyny napisał coś niestosownego w naszą stronę :p

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 07, 2018, 21:59:56 »
    Taka już natura nativów i innych modów z 4 blokami xD Co z tego, że te typy mają po pare tysięcy godzin, i tak muszą się pochwalić, że "YYY BO MY PIERWSZY RAZ NW ODPALILISMY I YY KIM WY WGL JESTESCIE ICCIE SE W MAJNKRAFTA POGRAC A NIE ZA WARBANDA SIE BIERZECIE" no cóż trochę ludzkiej empatii nie zaszkodzi patrząc po tym jakich skorpion ma ludzi (czytaj typowe świeżaki po 500 h większość).

I tutaj wychodzą potężne uprzedzenia. Jeśli w ogóle to Cię interesuje (choć sądzę, że hejtujesz dla samego hejtu), to jest to drużyna składajaca się faktycznie z graczy Native... ale nie Warbanda, a Dzikich Pól. Tak, Native znaczy wersja podstawowa, bez modów.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 07, 2018, 22:17:28 »
    Napisałem nativy bo wiem, że Azorek dużo gra w nativa a wszystkie dzikie pola itp w końcu od czegoś się wzięły i mają mechanikę zbliżoną (o ile nie tą samą) co native.

A właśnie nie wszystko co się nazwie złym w internecie to hejt. Istnieje jeszcze coś takiego jak uzasadniona krytyka- wystarczy podać uzasadnienie.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 07, 2018, 22:32:56 »
    14pk by ich rozjechalo. /eot

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 07, 2018, 22:40:08 »
    14pk by ich rozjechalo. /eot
    Niech mają swoje 5 minut zanim wylejeci im kubeł zimnej wody na głowe.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 07, 2018, 22:47:15 »
    Niech mają swoje 5 minut zanim wylejeci im kubeł zimnej wody na głowe.
    Człowieku, my gramy w tego nw, żeby wychillować XD Czemu wy w ogóle uważacie, że jara nas wygrana z bagnetami?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2018, 22:50:41 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 07, 2018, 23:16:42 »
    Napisałem nativy bo wiem, że Azorek dużo gra w nativa a wszystkie dzikie pola itp w końcu od czegoś się wzięły i mają mechanikę zbliżoną (o ile nie tą samą) co native.

A właśnie nie wszystko co się nazwie złym w internecie to hejt. Istnieje jeszcze coś takiego jak uzasadniona krytyka- wystarczy podać uzasadnienie.

Nie chdozi mi o krytykę ich zachowania na meczu, tylko o hejt na graczy Warbanda Native. A to jest hejt, bo tutaj atakujesz graczy jednego modułu za zachowanie graczy innego modułu. I nie, nie są to takie same moduły. DP Native jest tak samo różne od Warband Native w stylu gry, jak Warband Native od Warbanda NW.

Poza tym, w dalszym ciągu - co zachowanie poszczególnych osób/drużyn ma do całego modułu? Przez właśnie takich zacofanych graczy, jak Ty, tutaj wiecznie będą spory na linii moduł x - moduł y. Jakby oceniać Twoją miarą, to NW jest najbardziej patologiczne, bo w końcu mieliście 16pp. I chyba w nim również byłeś, o ile pamiętam. Zacznij w końcu widzieć człowieka,  nie tylko etykiety "klan x", "moduł y". Bo w ten sposób i Ty możesz być etykietowany przez innych.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2018, 23:19:17 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 07, 2018, 23:36:06 »
    Co granie w merca ma tutaj do rzeczy? Graliśmy konnymi, a nie piechotą.

PS: Dzięki za miłe przyjęcie na scenie NW, wracam na native.

Na mercu można też być konnym ;)

A tak poza tym mi tylko chodziło o to ,,ez'', a widzę, że zaraz wybuchnie tu wojna Native vs NW vs Dzikie Pola.
    Jeść białych ludzi!

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 07, 2018, 23:46:52 »
    Na mercu można też być konnym ;)

A tak poza tym mi tylko chodziło o to ,,ez'', a widzę, że zaraz wybuchnie tu wojna Native vs NW vs Dzikie Pola.
    Z całego składu tylko ja gram konnym. Jaka wojna? Póki co to wasza dwójka próbuje nas prowokować.

(click to show/hide)

Offline Zixuu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 07, 2018, 23:54:46 »
    Wiadomo, że w tej grze tak samo w sporcie czasami ciężko pogodzić się z porażką. Doszukiwanie się jakiś pierdół np. to "ez" nie zmieni wyniku, a wywoła tylko gównoburze. Przegrana z klanem, który jest nowy na NW i 90% z nas kupiło tego dlc'ka chwilę przed turniejem na pewno boli bardziej, tak można się tłumaczyć, że gramy w merca itd. Ale to moduł jak każdy inny i każdy może w niego grać, nie jesteśmy jakąś elitą więc nie rozumiem. Patrząc na to tak powinniście nas zrównać z mapą bo gracie w NW.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 08, 2018, 00:51:04 »
    No cóż... Wywołałem gównoburzę, której nie chciałem, więc przepraszam, a do Native'a/Merca nic nie mam, bo sam grałem w oba.

Gratuluję Akiritai wygranej, a co do 7ph mam nadzieję, że potrenują i następnym razem pójdzie im lepiej.
    Jeść białych ludzi!

Offline Zahari

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 08, 2018, 01:03:29 »
    Czy ktokolwiek oczekiwał innego wyniku? Dla osób nie znających sytuacji. 7ph jest jak Balestra bez invow.
    (click to show/hide)

Offline Rybon

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Generał III Brygady - Stanisław Szeptycki
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 08, 2018, 10:03:24 »
    7ph ma ostatnio zniżkę formy jak widzę, przegrali treningówkę z 2RDS, a teraz z Aritrakajami. Swoją drogą, panów z merca zna niewielu, i nie wiadomo czego można się po nich spodziewać.

Offline Cygan.

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 08, 2018, 10:45:31 »
    Swoją drogą, panów z merca zna niewielu, i nie wiadomo czego można się po nich spodziewać.
    Na pewno azorek i faramir są mocni ale reszta to nie wiem. Czekam na mecz akiritai vs 13ph, ciekawe jak sobie poradzimy