AKO już za swoje dostał, więc kolejne próby dogryzania mu i rozdrapywanie już zaschniętych ran, jest w tym przypadku nawet nie śmieszne, a żałosne. Zamiast pisać kolejne posty tego typu sugeruję poświęcić ten czas na np. trening na cav gfie, albo nauczenie swoich ludzi odrobiny kultury podczas meczów. Albo nie wbijać samowolnie na mecz 2 klanów i bawić się w admina.
1. Jedyną z osób jakim się oberwało po tym wydarzeniu oraz po nim, ale związanym z tym wydarzeniem jak np. drama wewnątrz korpusowa(gdzie jako oficer 1PS-L byłem wyzywany przez oficera 9kpg tj. AKO1 i podoficera tego samego pułku czyli Ragnara), byłem ja.
2. Sprawa nie jest jeszcze wyjaśniona gdyż cały czas 13pkp czeka na film gdzie nie widać tylko moje slayowanie z FiC'e (która są potwierdzone zabójstwem) ale także łamanie zasad i nadużywanie admina przez AKO1 i wyzywanie przez nich nas na chat'cie.
3. A ja proponuję Ci, żebyś miał w końcu jaja i nie unikał ze mną rozmowy na teamspeaku,i sam się nauczył kultury, bo chyba zapomniałeś co się działo na teamspeak'u w bodajże piątek, gdzie po przeniesieniu przez Filsona usłyszałem od Ciebie "wy*******aj" i zostałem wyrzucony z korpusowego ts'a.