Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [7e] 7e Régiment d'Infanterie de Ligne  (Przeczytany 21475 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: [NW] [9kpg] 9 Kołobrzeski Pułk Grenadierów
    « Odpowiedź #135 dnia: Marca 27, 2018, 15:26:41 »
    Dyskusja nie została zakończona bo cały czas 13pkp czeka na film który miał już dawno temu zostać udostępniony, a propos' chamstwa to ten "ryj" jest najlepszym jego przykładem. ;p
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Marca 27, 2018, 16:20:48 »
    Dyskusja nie została zakończona bo cały czas 13pkp czeka na film który miał już dawno temu zostać udostępniony, a propos' chamstwa to ten "ryj" jest najlepszym jego przykładem. ;p
    Rewanż odbył się dawno temu plus podobno podczas pierwszego meczu wbiłeś na serwer i slayowałeś członków 9kpg. Paradoksalnie upominasz się o dowody, które by Ciebie obarczały. Mam nadzieje, że Kefir i Ako załatwili już resztę i wyjaśnili swoje postawy podczas pierwszego meczu. Szanuję, że w przeciwieństwie do Ciebie Ako jeszcze potrafił przyznać się do błędu.
    (click to show/hide)

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #137 dnia: Marca 27, 2018, 16:25:14 »
    AKO już za swoje dostał, więc kolejne próby dogryzania mu i rozdrapywanie już zaschniętych ran, jest w tym przypadku nawet nie śmieszne, a żałosne. Zamiast pisać kolejne posty tego typu sugeruję poświęcić ten czas na np. trening na cav gfie, albo nauczenie swoich ludzi odrobiny kultury podczas meczów. Albo nie wbijać samowolnie na mecz 2 klanów i bawić się w admina.
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Marca 27, 2018, 17:12:12 »
    AKO już za swoje dostał, więc kolejne próby dogryzania mu i rozdrapywanie już zaschniętych ran, jest w tym przypadku nawet nie śmieszne, a żałosne. Zamiast pisać kolejne posty tego typu sugeruję poświęcić ten czas na np. trening na cav gfie, albo nauczenie swoich ludzi odrobiny kultury podczas meczów. Albo nie wbijać samowolnie na mecz 2 klanów i bawić się w admina.
    1. Jedyną z osób jakim się oberwało po tym wydarzeniu oraz po nim, ale związanym z tym wydarzeniem jak np. drama wewnątrz korpusowa(gdzie jako oficer 1PS-L byłem wyzywany przez oficera 9kpg tj. AKO1 i podoficera tego samego pułku czyli Ragnara), byłem ja.
    2. Sprawa nie jest jeszcze wyjaśniona gdyż cały czas 13pkp czeka na film gdzie nie widać tylko moje slayowanie z FiC'e (która są potwierdzone zabójstwem) ale także łamanie zasad i nadużywanie admina przez AKO1 i wyzywanie przez nich nas na chat'cie.
    3. A ja proponuję Ci, żebyś miał w końcu jaja i nie unikał ze mną rozmowy na teamspeaku,i sam się nauczył kultury, bo chyba zapomniałeś co się działo na teamspeak'u w bodajże piątek, gdzie po przeniesieniu przez Filsona usłyszałem od Ciebie "wy*******aj" i zostałem wyrzucony z korpusowego ts'a.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

• Użytkownik
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #139 dnia: Marca 27, 2018, 17:20:09 »
    3. A ja proponuję Ci, żebyś miał w końcu jaja i nie unikał ze mną rozmowy na teamspeaku,i sam się nauczył kultury, bo chyba zapomniałeś co się działo na teamspeak'u w bodajże piątek, gdzie po przeniesieniu przez Filsona usłyszałem od Ciebie "wy*******aj" i zostałem wyrzucony z korpusowego ts'a.
    Jeżeli chcesz by ktoś pomyślał że jesteś osobą która jest inteligentna, i ma jakiekolwiek sensowne argumenty to się przeliczyłeś. Radze dobrze już bardziej się nie pogrążać, AKA zostawić w spokoju, i zająć się czymś dzięki czmu przybędzie ci rozumu. A co do tego wywalenie z Tsa, to osobiście nie przyznaję się do tego, chociaż i tak na więcej nie zasługujesz.
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Marca 27, 2018, 17:39:59 »
    Jeżeli chcesz by ktoś pomyślał że jesteś osobą która jest inteligentna, i ma jakiekolwiek sensowne argumenty to się przeliczyłeś. Radze dobrze już bardziej się nie pogrążać, AKA zostawić w spokoju, i zająć się czymś dzięki czmu przybędzie ci rozumu. A co do tego wywalenie z Tsa, to osobiście nie przyznaję się do tego, chociaż i tak na więcej nie zasługujesz.
    Cytat z Matijasa/Crusadera "Wydarzyło się to nie w piątek a sobotę, potwierdzam tę sytuację, w razie wątpliwości husarion napisz do mnie na steam"
    E: Było to także przy Filsonie, chyba także przy Rybonie i Michnickim(było  z 7 osób ale tylko te 4 nicki mi świtają z czego do tych 2 nie jestem pewnien)
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2018, 17:41:49 wysłana przez JonSnow|JanŚnieg »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

• Użytkownik
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #141 dnia: Marca 27, 2018, 17:52:58 »
    Cytat z Matijasa/Crusadera "Wydarzyło się to nie w piątek a sobotę, potwierdzam tę sytuację, w razie wątpliwości husarion napisz do mnie na steam"
    E: Było to także przy Filsonie, chyba także przy Rybonie i Michnickim(było  z 7 osób ale tylko te 4 nicki mi świtają z czego do tych 2 nie jestem pewnien)
    A no tak! Pamiętam już, że wywaliłem jakiegoś pajaca z tsa, który chciał zmarnować mój czas swoimi bezsensownymi argumentami. Podtrzumuję co napisałem wcześniej, nawet na to nie zasługujesz, sam się dziwie że nie wyrwałeś permbana wtedy.
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Marca 27, 2018, 18:07:11 »
    A no tak! Pamiętam już, że wywaliłem jakiegoś pajaca z tsa, który chciał zmarnować mój czas swoimi bezsensownymi argumentami. Podtrzumuję co napisałem wcześniej, nawet na to nie zasługujesz, sam się dziwie że nie wyrwałeś permbana wtedy.
    Troszeczkę ofensywnie, czyżby 8pu rezygnowało z korpusu bądź chciało wyrzucić 1PS-L? Możliwa jest też opcja, że nieokrzesany oficer nei wytrzymuje napięcia. ;v
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #143 dnia: Marca 27, 2018, 18:10:32 »
    1. Jedyną z osób jakim się oberwało po tym wydarzeniu oraz po nim, ale związanym z tym wydarzeniem jak np. drama wewnątrz korpusowa(gdzie jako oficer 1PS-L byłem wyzywany przez oficera 9kpg tj. AKO1 i podoficera tego samego pułku czyli Ragnara), byłem ja.
    2. Sprawa nie jest jeszcze wyjaśniona gdyż cały czas 13pkp czeka na film gdzie nie widać tylko moje slayowanie z FiC'e (która są potwierdzone zabójstwem) ale także łamanie zasad i nadużywanie admina przez AKO1 i wyzywanie przez nich nas na chat'cie.
    Sprawa została wyjaśniona jeszcze przed rozegraniem drugiego meczu. Nikt z 13pkp nie napisał mi że czekają na film czy coś podobnego ten film chcieli jedynie ludzie na tawernie. Jeśli sprawa już dawno została wyjaśniona nie widzę potrzeby wstawiania filmu który tylko na nowo wywoła burze. Nie będę odpowiadać na twoje kolejne pytania na ten temat więc proszę zaprzestać wysyłania tego typu postów. 

• Użytkownik
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #144 dnia: Marca 27, 2018, 18:11:20 »
    Troszeczkę ofensywnie, czyżby 8pu rezygnowało z korpusu bądź chciało wyrzucić 1PS-L? Możliwa jest też opcja, że nieokrzesany oficer nei wytrzymuje napięcia. ;v
    Do PSL nic nie mam, a 8pu było jednym z pionierów tego korpusu, więc nie mamy zamiaru rezygnować z niego przez jakiegoś pajaca, ale to prawda, widząc Ciebie na tym tsie, zaczynam wątpić w to wszystko, powiem tylko tyle - Szkoda strzępić ryja.
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #145 dnia: Marca 27, 2018, 18:16:23 »
    Tamtą "rozmowę" możecie prowadzić prywatnie. Zgadzam się z Ako, że ludzie z Tawerny wykazali większe zainteresowanie tym meczem, niż sami jego uczestnicy.
    Za zgodą właściciela, zamykam wątek na jeden dzień. Ochłońcie trochę. :)
    Edit.
    Wątek otwarty.
    « Ostatnia zmiana: Marca 28, 2018, 10:10:54 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #146 dnia: Marca 28, 2018, 21:01:28 »
    Dnia 28.03.2018 9 Kołobrzeski Pułk Grenadierów rozegrał bitwę liniową z 75th. Bitwa zakończyła się wynikiem 9kpg 4:6 75th. Dziękujemy przeciwnikom za bitwe.
    https://youtu.be/bXICFVqqOok
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2018, 23:39:25 wysłana przez 1AKO »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #147 dnia: Marca 28, 2018, 21:05:28 »
    Gratulacje.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Marca 28, 2018, 21:15:26 »
    Gratulacje
    (click to show/hide)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline kefir67

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Nigdë do zgùbë Nié przińdą Kaszëbë
    « Odpowiedź #149 dnia: Marca 28, 2018, 21:19:09 »
    Czekając na film...