Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [7e] 7e Régiment d'Infanterie de Ligne  (Przeczytany 21520 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Odp: [NW] [9kpg] 9 Kołobrzeski Pułk Grenadierów
    « Odpowiedź #105 dnia: Marca 09, 2018, 17:11:24 »
    Obejrzałem kawałek filmu i wysłałem dilejtowi. Prawie nigdy nie czytam opisów filmu i tak było tym razem więc nie wiedziałem o jakimś TKC forum. On wysłał jako pierwszy link do tego forum a ja wysłałem link do innego cheata w którym właśnie był ten film.

Czyli w końcu potwierdziłeś, że faktycznie wysyłałeś te czity.
    Masło maślane.
    Wysłałeś dilejtowi film z czitem od Merc Franka, "wysłał" link do forum a ty mu jeszcze innego czita wysłeś tak? Hmm czyli ten link co na dole wysłałeś to wgl inny cheat jest tak? To dlaczego ten twój "inny cheat" przekierowuje do tego samego wątku. ZBIEG OKOLICZNOSCI? MOŻE ŹLE SKOPIOWAŁEŚ? CZY BRAT NAPISAŁ ? ;c

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #106 dnia: Marca 09, 2018, 17:11:39 »
    Ganczo... powiedziałem wszystko co się wydarzyło od początku do końca. Nie mamy żadnych aimbotów i autoblocków ani żadnego innego gówna. Co najdziwniejsze to właśnie chada ponoć to testował.
    Testowałem aby sprawdzić czy oskarżenia są uzasadniona i nie myliłem się :3 . Nie testowałem go w grze ale odpaliło się jakieś okienko gdzie miałem do wyboru z 6 cheatów więc takiego multihacka dajesz szanuje mocno.Dodam ,że usunąłem ten syf po 20 sekundach .
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 17:23:03 wysłana przez Meniolek »
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #107 dnia: Marca 09, 2018, 17:15:57 »
    Ganczo... powiedziałem wszystko co się wydarzyło od początku do końca. Nie mamy żadnych aimbotów i autoblocków ani żadnego innego gówna. Co najdziwniejsze to właśnie chada ponoć to testował.
    Co najdziwniejsze to to, że nie dałeś żadnego screenshota na swoją niewinność :)

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #108 dnia: Marca 09, 2018, 17:25:27 »

Czyli w końcu potwierdziłeś, że faktycznie wysyłałeś te czity.
    Masło maślane.
    Wysłałeś dilejtowi film z czitem od Merc Franka, "wysłał" link do forum a ty mu jeszcze innego czita wysłeś tak? Hmm czyli ten link co na dole wysłałeś to wgl inny cheat jest tak? To dlaczego ten twój "inny cheat" przekierowuje do tego samego wątku. ZBIEG OKOLICZNOSCI? MOŻE ŹLE SKOPIOWAŁEŚ? CZY BRAT NAPISAŁ ? ;c
    Obejrzałem kawałek filmu i wysłałem mu do niego linka. On wysłał link do jakiegoś autoblocka na TKC forum. Wszedłem na forum i zobaczyłem na nim cheata na którym był ten sam film z YouTube i podesłałem mu do niego linka. To on pierwszy wysłał mi to forum, ja wtedy nawet nie wiedziałem o istnieniu tego forum.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #109 dnia: Marca 09, 2018, 17:29:02 »
    Obejrzałem kawałek filmu i wysłałem mu do niego linka. On wysłał link do jakiegoś autoblocka na TKC forum. Wszedłem na forum i zobaczyłem na nim cheata na którym był ten sam film z YouTube i podesłałem mu do niego linka. To on pierwszy wysłał mi to forum, ja wtedy nawet nie wiedziałem o istnieniu tego forum.
    Czemu piszesz dwa razy wiadomość o zbliżonej treści ? ,,Argumenty'' się skończyły ?
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #110 dnia: Marca 09, 2018, 17:32:13 »
    (...)On wysłał link do jakiegoś autoblocka na TKC forum. Wszedłem na forum i zobaczyłem na nim cheata na którym był ten sam film z YouTube i podesłałem mu do niego linka.(...)

(...)Spojrzałem na forum i na samej górze zobaczyłem napis Aimbot unblockable itp. wszedłem i zobaczyłem ten film. Wysłałem dilejtowi, po chwili zastanowienia do głowy wpadł mi obraz jak np. 3 osoby z 9kpg mają takiego aimbota zabijają 6 osób i mecz wygrany. Lecz od razu po tym wyszedłem z tego forum (...)
    (click to show/hide)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Marca 09, 2018, 17:32:48 »
    Chyba masz telefon, dodaj Dilejta z powrotem i wyslij ss'y z telefonu ;). Albo z przegladarki też można ale jak już tym sposobem nagraj krótki filmik jak refreshujesz stronę żeby nie było, że zbadaj element użyłeś.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #112 dnia: Marca 09, 2018, 17:40:21 »

Czyli podsumowując:
    1. dilejt znalazł filmik z cheatem i ci go wysłał.
    2. Obejrzałeś kawałek filmu i wysłałeś mu linka do tego samego filmu.
    3. On znalazł linka do cheata na TKC forum i wysłał ci linka.
    4. Wysłałeś mu linka którego on do ciebie wcześniej wysłał
    5. Zacząłeś pisać, że fajnie by było, jakby 3 osoby to pobrały, było 6 killi i łatwa szarża, ale go do tego nie zachęcałeś.

Myślę, że to się samo komentuje. Poza tym czekamy na filmik z 13pkp.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #113 dnia: Marca 09, 2018, 17:46:25 »
    Poza tym czekamy na filmik z 13pkp.
    Spokojnie filmik trzeba pewnie najpierw dobrze zedytować.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Marca 09, 2018, 17:49:39 »
    Czyli podsumowując:
    1. dilejt znalazł filmik z cheatem i ci go wysłał.
    2. Obejrzałeś kawałek filmu i wysłałeś mu linka do tego samego filmu.
    3. On znalazł linka do cheata na TKC forum i wysłał ci linka.
    4. Wysłałeś mu linka którego on do ciebie wcześniej wysłał
    5. Zacząłeś pisać, że fajnie by było, jakby 3 osoby to pobrały, było 6 killi i łatwa szarża, ale go do tego nie zachęcałeś.

Myślę, że to się samo komentuje. Poza tym czekamy na filmik z 13pkp.
    Ja przeglądając filmy z eventów napotkałem film z tym cheatem i wysłałem ten film dilejtowi. Dilejt za jakiś czas wysłał mi linka do INNEGO cheata na TKC forum. Wszedłem na linka i zobaczyłem jakiegoś cheata. Wszedłem na forum i zobaczyłem aimbota, był tam film z tym samym cheatem którego oglądaliśmy wcześniej. Wysłałem mu do tego tematu z tym filmem linka.
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 17:51:49 wysłana przez 1AKO »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #115 dnia: Marca 09, 2018, 17:58:41 »
    Ja przeglądając filmy z eventów napotkałem film z tym cheatem i wysłałem ten film dilejtowi. Dilejt za jakiś czas wysłał mi linka do INNEGO cheata na TKC forum. Wszedłem na forum zobaczyłem jakiegoś aimbota, był tam film z tym samym cheatem którego oglądaliśmy wcześniej. Wysłałem mu do tego tematu z tym filmem linka.

Czyli jednak nie wyłączyłeś tej strony od razu

(...)Lecz od razu po tym wyszedłem z tego forum (...)

A może jednak?
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Marca 09, 2018, 18:00:58 »
    Czyli jednak nie wyłączyłeś tej strony od razu

A może jednak?
    Od razu po tym :) Mój drogi śniegu.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Marca 09, 2018, 18:01:01 »
    Chyba masz telefon, dodaj Dilejta z powrotem i wyslij ss'y z telefonu ;). Albo z przegladarki też można ale jak już tym sposobem nagraj krótki filmik jak refreshujesz stronę żeby nie było, że zbadaj element użyłeś.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Marca 09, 2018, 18:02:06 »

Indian zrobie to najszybciej jak to możliwe.

Offline Revix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #119 dnia: Marca 09, 2018, 18:02:24 »
    Jak rozumiem to Pułkownik tego oto pułku rozdaje cheaty, lata po forum i robi zadymę z pułkami cavy  oraz wyzywa podczas przegranego meczu, tak? Dobrze to rozumiem? Prosiłbym o potwierdzenie.