Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [GacPB] Garde ducale à cheval de Pauline Bonaparte [#1 Pułk polskiej kaw.]  (Przeczytany 7636 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Każdy kto się zgłosi dostanie ode mnie przeszkolonego karnego oficera w pakiecie!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Fajne te konie, ale dymy słabe.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    Fajne te konie, ale dymy słabe.
    Sorki :(
    (click to show/hide)

Offline Rastignac

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    Jak nas ktoś z rodzimej społeczności pokona to będziemy niezmiernie szczęśliwi, bo to będzie oznaczać, że może już konkurować realnie z obcymi regimentami.

Mhm, bo wypadałoby, żeby tak właśnie było. Było aż nadto czasu, żeby polska scena wydała na świat nowe gwiazdy. Niektóre brytyjskie i francuskie (9e jest doskonałym inkubatorem silnych kawalerzystów) pułki opierają swoją obecną siłę niemal w stu procentach na graczach, którzy swoje umiejętności zdobyli i wyszlifowali w przeciągu ostatniego roku lub niewiele dłuższego czasu. Oprócz Matijasa, nie potrafię przypomnieć sobie żadnego Polaka, którego pamiętałbym jako kompletnego nowicjusza, a który grałby dziś na tym poziomie, nie mówiąc już o całym pułku takich graczy. Smuteczek, panowie "oficerowie".

Offline Cygan.

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Oprócz Matijasa, nie potrafię przypomnieć sobie żadnego Polaka, którego pamiętałbym jako kompletnego nowicjusza, a który grałby dziś na tym poziomie
    Gram w NW od marca tego roku, teraz jestem członkiem repry (cygan). A nauczyłem się grać w najlepszym polskim pułku...13ph.

Offline Zahari

• Użytkownik
    Grasz po prostu dobrze, nic więcej. Do poziomu Matijasa jeszcze bardzo daleko, a słowo gram jest nadużyciem. Na wydarzenia, które ogłaszamy się nie zjawiasz, ale potencjał jest, jak będziesz ćwiczył itd to kwestia raczej czasu by stać się lepszym.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2017, 22:03:43 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Cygan, szczerze powiedziawszy to grasz na poziomie co najwyzej moim xD

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Pliskin

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Powodzenia.

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    Powodzenia
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Zahari

• Użytkownik
    Yes, you can join, absolutely!

Changes in POL roster:

Removing: Tomato, Filson, Pliskin, Cygan, Lorucas

Adding: NOBODY
    Doszły nas słuchy, że ktoś rozpowszechnia fałszywe wiadomości na temat wydalenia z reprezentacji Cygana. Otóż owa plotka donosi, iż został on wyrzucony z powodu poparcia Moontoora w tym temacie. Jak wszyscy widzimy jest to ściema, ponieważ Cygan został wydalony 2 dni przed swoim postem tutaj. Dziękuję za uwagę.
    (click to show/hide)

Offline Rastignac

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    Łał. Żenujące, jak was zajmuje obmowa. Usuwamy członka który nie przychodzi na mecze i nie daje znaku życia ale nie, to męczennik, wyrzucony za obronę Muntora (której nawet nie prowadził! xD). Jeżeli sądziliście nas według własnych standardów, to nie dziwię się już, że uznaliście nas za grupę stworzoną tylko w celu podłożenia wam świni, bo podkładanie świń innym to chyba jedyne, czym obecnie polska "scena" kawalerii może się zajmować, biorąc pod uwagę, że jak tylko wychyli główkę poza rodzime progi, dostaje cięgi. Wy bando toksycznych pajacy xD

PS. To nie była obraza
    PS.2 Tylko przyjacielski żart
    PS.3 To prawda

« Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2017, 20:42:12 wysłana przez Rastignac »

Offline Pliskin

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    A jakież to osobiste porachunki ze sztabem repry spowodowały usunięcie ze składu Lorucasa, hm? Czekamy na oficjalne wyjaśnienia.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Wyzwal mnie na duela o polnocy i nie przyszedl

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Gram w NW od marca tego roku, teraz jestem członkiem repry (cygan). A nauczyłem się grać w najlepszym polskim pułku...13ph.
    To nieźle jakoś wczoraj po przegranym meczu z regimentem który oficjalnie wystartował 10 grudnia , który na was tak spluwał ,że wystawił samych rekrutów pisałeś co innego :/ . Hipokryzją to aż w Gorzowie śmierdzi
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    To nieźle jakoś wczoraj po przegranym meczu z regimentem który oficjalnie wystartował 10 grudnia , który na was tak spluwał ,że wystawił samych rekrutów pisałeś co innego :/ . Hipokryzją to aż w Gorzowie śmierdzi
    Zielona Góra też odczuwa ten "zapach"!. A co do tego, że 13ph jest najlepsze, nie mam wątpliwości. Naturalnie MOJE 13ph :))))))