Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP17] Wielki Finał i mecz o 3 miejsce (deadline 19.11.17)  (Przeczytany 8063 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    Odp: [PP17] Wielki Finał i mecz o 3 miejsce (deadline 19.11.17)
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 19, 2017, 21:17:41 »
    Czyli po 3 latach puchar oficjalnie wraca do SRC. Fiu fiu. Gratuluję !
    wypadek przy pracy w 2016, a w 2015 jak zwykle dominacja ze strony Saracenów ;) tym samym puchar nie wraca do nas po 3 latach, a jedynie po roku :))

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 19, 2017, 21:46:34 »
    Organizujemy meeting warbandowy w Lublinie, zapraszamy wszystkie drużyny z podium.
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 19, 2017, 22:08:08 »
    Src jedzie jak kopara

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 19, 2017, 22:11:12 »
    IW vs PE
    4 - 12

Server i godzina: PP17_1, 21:20
    Screeny wyników:
    (click to show/hide)
    ID:
    (click to show/hide)

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 19, 2017, 22:11:29 »
    Agroturystyka już opłacona
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #35 dnia: Listopada 19, 2017, 22:11:40 »
    Wobec wszystkich tu zebranych oficjalnie ogłaszam SRC najlepszym polskim klanem w historii Warbanda. Mamy 4 puchary, myślę, że nikt już więcej nie wygra.
    Pokażcie jakiś medal oprócz tych na pp i snl-u xd.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #36 dnia: Listopada 19, 2017, 22:28:16 »
    wypadek przy pracy w 2016, a w 2015 jak zwykle dominacja ze strony Saracenów ;) tym samym puchar nie wraca do nas po 3 latach, a jedynie po roku :))
    A, zapomniałem, na scenie są osoby co różnie uznają te drużyny. W 2015 to dominacja reprezentacji z przewagą graczy SRC (wiadomo, w drużynie narodowej także stanowili większość), tak więc ostatni puchar przypada u Was na 2014 chyba.

Ale dobra, załóżmy, że 2012 i 2015 to SRC grało, to bym to tak określił.
    2012 - dominacja PE, gdzie SRC pomimo pomocy Turasa mogło im czyścić buty.
    2013 - po roku okazuje sie, że SRC wygrało XDDDDD
    2014 i 2015 - dominacja ze strony SRC jak napisałeś
    2016 - SRC daje dupy i PE Was jedzie jak łepków
    2017 - PE daje dupy i mamy powtórke z 14 i 15. ;)
    Tak więc nie wyolbrzymiałbym tak pisząc "jak zwykle dominacja ze strony Saracenów".

Edit. 2/// Napisać "jak zwykle dominacja ze strony..." to może napisać sobie AE, ale na pewno nikt z polskiej sceny, bo takiego typowego hegemona tutaj nie było. Nigdy. WV było mocne i ambitne... okazywało się, że to były ambicje ponad polską scenę, dlatego wygrali ostatecznie 1 puchar (pierwszy).
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2017, 22:34:45 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #37 dnia: Listopada 19, 2017, 22:47:01 »
    4 puchary w 5 lat to całkiem nieźle nie powiem

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #38 dnia: Listopada 19, 2017, 22:49:23 »
    Nikt tu nie wyolbrzymia, wystarczy spojrzeć na bilans spotkań SRC - PE aby stwierdzić dominację SRC. W 2012 roku SRC dopiero co powstało, dlatego nie udało im się wygrać PP. Inaczej sprawa ma się co do 2016 roku, kiedy to SRC (jak zwykle z resztą) zebrało się tylko na PP i przy bilansie 1-1 z PE (które codziennie trenowało do innego turnieju), zajęło ostatecznie drugie miejsce. Gdyby nasi gracze byli równie aktywni co gracze polskich orłów, puchar i wtedy byłby nasz ;-)

Edit. 2/// Napisać "jak zwykle dominacja ze strony..." to może napisać sobie AE, ale na pewno nikt z polskiej sceny, bo takiego typowego hegemona tutaj nie było. Nigdy. WV było mocne i ambitne... okazywało się, że to były ambicje ponad polską scenę, dlatego wygrali ostatecznie 1 puchar (pierwszy).
    No jak to nie, mówię ci ogarnij mecze między tymi dwiema drużynami, zdziwisz się :^D
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2017, 22:50:50 wysłana przez eRRoR13 »

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #39 dnia: Listopada 19, 2017, 22:57:39 »
    Gratki dla wszystkich, niezależnie jak daleko zaszli! Fajnie, że kolejna edycja PP się odbyła. Mimo, że nie brałem udziału, przez to że wolałem się wycofać to raz za czas zaglądałem tutaj i wydaje się, że była to jedna ze sprawniejszych edycji :)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #40 dnia: Listopada 19, 2017, 23:00:19 »
    A ja tam się cieszę, że po latach gry w różnych teamach, wielu moich zabiegań, udało się wystawić wspólną drużynę na międzynarodowym turnieju. Bardzo, bardzo późno, ale jednak - SRC i PE, dwa najlepsze klany sceny, połączyły siły i nareszcie drużyna polska, z małym uzupełnieniem w postaci cudzoziemców ma realną szansę zaistnieć.

Taki offtopic nawiązujący do wieloletniego sporu na linii PE - SRC, niejako część historii tego turnieju.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2017, 23:01:27 wysłana przez CarpeDiem »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #41 dnia: Listopada 19, 2017, 23:21:42 »
    A ja tam się cieszę, że po latach gry w różnych teamach, wielu moich zabiegań, udało się wystawić wspólną drużynę na międzynarodowym turnieju. Bardzo, bardzo późno, ale jednak - SRC i PE, dwa najlepsze klany sceny, połączyły siły i nareszcie drużyna polska, z małym uzupełnieniem w postaci cudzoziemców ma realną szansę zaistnieć.

Taki offtopic nawiązujący do wieloletniego sporu na linii PE - SRC, niejako część historii tego turnieju.
    Mogę grac na cav?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #42 dnia: Listopada 19, 2017, 23:29:05 »
    PE wygralo wtedy puchar przez moje uklady z administracja.

Ps. Przelew juz idzie, dobrze miec koneksje

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 20, 2017, 00:40:35 »
    Nikt tu nie wyolbrzymia, wystarczy spojrzeć na bilans spotkań SRC - PE aby stwierdzić dominację SRC. W 2012 roku SRC dopiero co powstało, dlatego nie udało im się wygrać PP. Inaczej sprawa ma się co do 2016 roku, kiedy to SRC (jak zwykle z resztą) zebrało się tylko na PP i przy bilansie 1-1 z PE (które codziennie trenowało do innego turnieju), zajęło ostatecznie drugie miejsce. Gdyby nasi gracze byli równie aktywni co gracze polskich orłów, puchar i wtedy byłby nasz ;-)
    Ten argument jest tak samo idiotyczny jak fakt, że podobno kilka miesięcy temu zaliczyłeś focha na Warhammera i Woja, bo śmiali się z SRC przy Tobie na TS... Równie dobrze można napisać, że w 2015 roku SRC wygrało bo w jego szeregach grało 90% reprezentacji i codziennie trenowaliście do innego turnieju.

Co do bilansu między tymi dwiema drużynami to nie sądze, że możemy mówić o dominacji SRC. Zapewne będzie różnica 3 wygranych. I nie będzie to na 3 rozegrane spotkania, tylko na jakieś 12. Ale mówię, podaję tutaj liczbę "na oko" (chociaż jest spore ryzyko tfu, prawdopodobieństwo, że pokrywa się z rzeczywistością) bo nie prowadzę dziennika wyników obu zespołów. Pamiętam jak sytuacja wyglądała do zakończenia poprzedniego pucharu, w tym bilans pomiędzy SRC i PE to chyba 2;1 dla tych pierwszych, to pododawałem to i tyle mi jakoś wychodzi.

Początek Waszego istnienia można określić sporem, do zamrożenia PE przez Prince`a w 2013. Potem to już tylko rywalizacja. Zdrowa rywalizacja. ;)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2017, 00:43:31 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 20, 2017, 01:27:09 »
    Dzięki za mecz PE. Spodziewałem się czegoś więcej co poniektórych graczach grających u was. Podbijanie sobie ego wygrywając z dość nową drużyna na scenie native, jest naprawdę powodem do dumy. Mam nadzieję, że dzięki naśmiewaniu się z naszych graczy i wyzywaniem ich poczuliście się w końcu spełnieni :)
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.