Karygodne byłoby powiedzenie 10 minut przed meczem ludziom poświęcających czas w ten wieczór, że mają sobie iść, bo nie można w sytuacji awaryjnej grać na innym serwerze XD
"Tak samo patologia na czacie uskuteczniana przez wszystkie zespoły bez wyjątku jest niedopuszczalna." Ja już pomijam to, że oczekujesz od community Warbanda wzorcowego zachowania (xD), ale poza dyskusjami z arbitrem (przyznaję, miejscami niezbyt elokwentnymi) ja sobie przypominam może jedną-dwie sytuacje z obu edycji, w których miały miejsce jakieś dłuższe niż dwie wiadomości dyskusje na czacie, a wśród jakichś prowokacji pamiętam może jednego osobnika od nas z niedzieli, o którym zresztą napisałem Lewowi na początku meczu (?), byście mu nie odpisywali oraz że został upomniany o niepisanie bzdur na czacie, a jeśli znowu się coś pojawi to go się zmutuje, co też się stało.
Oczywiście DWC nie jest dopracowany, ale przecież to miniturniej na siedmioletniej grze, nad którym pieczę trzyma jedna osoba, do tego na modzie, który nie widział czegokolwiek tego typu od bodajże już ponad czterech lat. To chyba jasne, że do Ligi (o ile takowa się odbędzie) zostanie wiele rzeczy dopracowanych i też będzie więcej osób odpowiedzialnych za organizację.