Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DWC]Dyskusja  (Przeczytany 4196 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DafZwanyKarpiem

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Dyskusja
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 08, 2018, 23:09:31 »
    Proste? Prosteeee dwukropek de

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 08, 2018, 23:15:22 »
    ZNALAZŁ JEDEN PROSTY SPOSÓB NA DYSBALANS DELUGA [ZOBACZ JAK, LINK PONIŻEJ]

https://images.cooltext.com/5127288.gif

Rozwiąże problem do czasu kolejnej mety. I raczej spowoduje na takim Krakowie co najwyżej możliwość ugrania 2-3 rund zamiast dostania do 0 przy dobrej grze teamu z kozakami. Bo większość klanów lami jak cholera i wyniki są często losowe, jak się naoglądałem niektórych meczy gdzie Husaria szturmuje na ruiny to moje taktyki z 2009 by się nie powstydziły..

Offline Asmodeusz

• Użytkownik
    • Piwa: 15
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 09, 2018, 08:50:11 »
    Kozacy mają nieograniczone pistolety przez co są OP na zamkniętych. Na dodatek mają bronie z wysokimi obrażeniami i szwedzką snajperkę. O ile przemawia do mnie argument dobrych statystyk to asortyment broni jaki mają w porównaniu z resztą frakcji jest przytłaczający.  Boję sie, że samo HP to jeszcze mało. Dało by się to lepiej zbalansować gdyby: moskwa, hre, polska i szwecja dostały trochę więcej pistoletów. Muszkiet zawsze ma problem bo nie może się wychylić a po wystrzale jest bardzo newralgiczną częścią drużyny. Natomiast pistolet jest backupem a przed teamfightem może „zrobić grę”. Gdyby dać dragonom wszystkich frakcji przynajmniej 2 najsłabsze pistolety balans gry znacząco by się zmienił. W celu uniknięcia spamu dać blokadę na max 1 pistolet czy coś na wzór. Trzeba by pomyśleć o alternatywie u osman bo wtedy  ich możliwości na takich mapach spadły by do 0.
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Wiadomo, że SI wygra - Azorek

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 09, 2018, 15:12:40 »
    To jak sobie zrzędzimy to ja jeszcze dodam, że przy przygotowywaniu patcha 1.010 prosiłem Dedala za pośrednictwem Czeremisa o odjęcie 8 pkt HP Kozakom. Zrobiliśmy to na naszym serwie i grało się nawet ciekawie - Kozacy wciąż byli szybcy i skuteczni dzięki pistoletom, ale za to naprawdę papierowi.
    Dedal ostatecznie zabrał Kozakom 2 HP. Jakie są efekty sami widzimy - najszybsza frakcja z najlepszą piechotą jest jednocześnie najtwardsza i wytrzymała, szczególnie na kule z muszkietów i pistoletów. Czyli praktycznie jest to samo co było na 0.96.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Asmodeusz

• Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 09, 2018, 15:58:55 »
    Oby tylko znowu nie ulepszano pancerzy bo wszyscy pamiętamy szable 19 obrażeń i zbroje 45. Btw żuchwa a.k.a "kij na patyku" nadal jest jedną z najlepszych broni co w kwestii sporu "to nie historyczne" po prostu bawi.
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Offline Dawry

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 09, 2018, 16:14:06 »
    -8hp to przesada, bardziej optowałbym za zwiększeniem możliwości wyboru ekwipunku innym frakcjom, który został wśród niektórych jednostek drastycznie zmniejszony w porównaniu z poprzednimi wersjami i obniżeniem zdrowia Kozaków o, dajmy na to, jeszcze 2 punkty.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 09, 2018, 16:15:29 wysłana przez Dawar »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 09, 2018, 22:10:54 »
    Nerf zwyklych kolowych pistoletow tez namiesza

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 10, 2018, 07:46:30 »
    Nerf zwyklych kolowych pistoletow tez namiesza

Akurat pistolety są w cholere celne, dużo celniejsze niż wskazywałby na to rozmiar celownika. Ewentualnie można im zmniejszyć dmg, ale to już będzie dziwne jak pistolet nie będzie zabijać na strzał
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Asmodeusz

• Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 10, 2018, 10:16:50 »
    Dlatego proponowałem limit na max 1 i dać ich więcej do innych frakcji, można tez podnieść cenę. Chodzi tylko o nie nerfienie fajnej broni do poziomu patyka z lufą oraz do unikania spamu. Można też dać limit na jednostkę u kozaków czyli na standardowego pieszego, który ma "kij na patyku" 2 pistolety albo bardzo celny muszkiet. ChK na meczu traciło 1/3 składu przed samą walką właśnie przez 2 pistolety przed teamfightem.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 10, 2018, 10:58:50 »
    Dlatego proponowałem limit na max 1 i dać ich więcej do innych frakcji, można tez podnieść cenę. Chodzi tylko o nie nerfienie fajnej broni do poziomu patyka z lufą oraz do unikania spamu. Można też dać limit na jednostkę u kozaków czyli na standardowego pieszego, który ma "kij na patyku" 2 pistolety albo bardzo celny muszkiet. ChK na meczu traciło 1/3 składu przed samą walką właśnie przez 2 pistolety przed teamfightem.
    Trzeba bylo mi nie dawac regestrymana łajzy xD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Asmodeusz

• Użytkownik
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 10, 2018, 15:52:13 »
    Ja o niczym nie wiem, ja tylko wykonywałem swoje rozkazy :|