Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cavalry Nations Cup 2017  (Przeczytany 8566 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rastignac

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    Odp: Cavalry Nations Cup 2017
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 25, 2017, 17:26:58 »
    Wczoraj reprezentacja zmierzyła się z jednym z najmocniejszych pułków kawalerii - 8th King's Royal Hussars - w meczu treningowym i dosłownie rozłożyła go na łopatki. Wynik meczu wróży świetlaną przyszłość w samym turnieju ale wciąż szukamy kolejnych mocarzy, którzy zostaną wisienką na tym kawaleryjskim torcie. Zapraszamy cieplutko.

iksde

A powyższe zażalenia Alpaki są o tyle głupie, że na testy zapraszał i prowadził Pliskin i to do niego, ew. do Zahariego trzeba było się zgłosić. Ten pierwszy informował mnie na bieżąco kto się do niego zgłasza i nick Alpaki nigdy się tam nie przewinął. Przez kogo "nie zostałeś dopuszczony", przez Gancza? Od kiedy on dopuszcza lub odrzuca ludzi? Poplułeś się z osobą, która niewiele znaczy i od której zdania absolutnie nic nie zależy, to wszystko.

Poza tym, gdyby ktoś jeszcze nie był przekonany, to regulamin CNC nie pozwala kapitanom odrzucać zainteresowanych bez dania im szansy na wykazanie się, o ile zaaplikowali w wątku na FSE. Więc jeśli komuś zależy i wie co robić, to nie ma szans, żeby został odrzucony z kaprysu i pobudek osobistych.
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2017, 17:28:24 wysłana przez Rastignac »

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 25, 2017, 17:37:37 »
    Chada ma autoblocka dlatego Kozubki go z klanu wyrzucił i go do Lannisterów nie przyjęli hehe.

Edit: Dlaczego każdy tak bardzo jedzie po tym biednym Chadzie (o ile tak się to odmienia) chłopak się stara, dobre rapy nagrywa.

Tu nie chodzi o Chadę tylko o dobro reprezentacji.

Rastignac

wynik 8:1 dla 8th nazywasz rozłożeniem ich na łopatki? Bo jeszcze ktoś uwierzy, że mówisz serio.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Rastignac

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 25, 2017, 17:51:32 »
    Tu nie chodzi o Chadę tylko o dobro reprezentacji.

Rastignac

wynik 8:1 dla 8th nazywasz rozłożeniem ich na łopatki? Bo jeszcze ktoś uwierzy, że mówisz serio.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 25, 2017, 17:54:45 »
    Apropo nie chce się testować.. był chada, jkp, feezy, cyjanek, cygan... dla jasności wszyscy na testach :/ żaden nie ma pewnego miejsca, jeżeli znajdę lepszych to lepsi będą grać.
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2017, 18:19:51 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Alpaczka

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 25, 2017, 18:05:53 »
    Wczoraj reprezentacja zmierzyła się z jednym z najmocniejszych pułków kawalerii - 8th King's Royal Hussars - w meczu treningowym i dosłownie rozłożyła go na łopatki. Wynik meczu wróży świetlaną przyszłość w samym turnieju ale wciąż szukamy kolejnych mocarzy, którzy zostaną wisienką na tym kawaleryjskim torcie. Zapraszamy cieplutko.

iksde

A powyższe zażalenia Alpaki są o tyle głupie, że na testy zapraszał i prowadził Pliskin i to do niego, ew. do Zahariego trzeba było się zgłosić. Ten pierwszy informował mnie na bieżąco kto się do niego zgłasza i nick Alpaki nigdy się tam nie przewinął. Przez kogo "nie zostałeś dopuszczony", przez Gancza? Od kiedy on dopuszcza lub odrzuca ludzi? Poplułeś się z osobą, która niewiele znaczy i od której zdania absolutnie nic nie zależy, to wszystko.

Poza tym, gdyby ktoś jeszcze nie był przekonany, to regulamin CNC nie pozwala kapitanom odrzucać zainteresowanych bez dania im szansy na wykazanie się, o ile zaaplikowali w wątku na FSE. Więc jeśli komuś zależy i wie co robić, to nie ma szans, żeby został odrzucony z kaprysu i pobudek osobistych.
    Pisałem do ludzi z waszej reprezentacji. Zostałem poinformowany, że Ganczo się tym zajmuje. Potem okazało się, że to tylko część nieudolnej "prowokacji*" noooo wtedy stwierdziłem, że jednak nie chcę mieć z reprą nic wspólnego.

*Ganczowi polecam sprawdzić znaczenie tego słowa, przyda mu się na maturze. :)

Pułkownik 13ph, niesamowita, charyzmatyczna i inteligentna postać. Wybitny dowódca, król teamspeaka 13ph.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 25, 2017, 18:27:53 »
    Chada ma autoblocka dlatego Kozubki go z klanu wyrzucił i go do Lannisterów nie przyjęli hehe.

Edit: Dlaczego każdy tak bardzo jedzie po tym biednym Chadzie (o ile tak się to odmienia) chłopak się stara, dobre rapy nagrywa.
    E tam suabe rapy nagrywam , plus te ab to slabo skalibrowane po 2/10 blokow nie wchodzi :/
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 25, 2017, 18:49:56 »
    nie chcę mieć z reprą nic wspólnego.
    Czy ta repra nie chce z tobą? :)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 25, 2017, 18:50:46 »
    Poplułeś się z osobą, która niewiele znaczy i od której zdania absolutnie nic nie zależy, to wszystko.

Ale mu pojechałeś po ambicjach.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 25, 2017, 18:52:51 »
    Ale mu pojechałeś po ambicjach.
    Poczułem się dotknięty jak w finale PPNW

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 25, 2017, 23:34:21 »
    Poczułem się dotknięty jak w finale PPNW

A nie jak w namiocie Patryka? Tam to dopiero byleś dotknięy tu i ówdzie. Wielokrotnie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Zahari

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 28, 2017, 18:47:25 »
    Ważna zmiana w zasadach. Lansjerzy zostali dodani do listy dostępnych jednostek.
    (click to show/hide)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 28, 2017, 21:01:49 »
    Ważna zmiana w zasadach. Lansjerzy zostali dodani do listy dostępnych jednostek.
    [/quote
    No to będzie grubo.

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 28, 2017, 22:04:50 »
    W dniu 28.10.2017 roku,  reprezentacja Polski zmierzyła się z reprezentacją WB. Po zakończonym meczu, został ustalony następujący skład graczy, którzy zostaną oficjalnymi reprezentantami Polski, na tegorocznym Cavalry Nations Cup:

1. Zaharii
    2. Rastignac
    3. Husarion
    4. Kamidas
    5. Ghazi
    6. Matijas
    7. Peradius
    8. Ganczo
    9. Houston
    10. Zorius
    11. Cygan

PS. Grupa steam reprezentacji jest tylko grupą poglądową, nie świadczy o przynależności  do oficjalnej reprezentacji polski.
    « Ostatnia zmiana: Października 28, 2017, 22:10:40 wysłana przez Husarion7k »
    (click to show/hide)

Offline Zahari

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Października 28, 2017, 22:27:23 »
    Jeszcze jedna rzecz, której Husarion nie dodał. Cały czas można ubiegać się o miejsca w reprezentacji, osoby powyżej znajdują się w tzw. "pewnym składzie" (zagrają na 90% w CNC).
    « Ostatnia zmiana: Października 28, 2017, 22:28:38 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Października 29, 2017, 00:27:33 »
    Chcialbym tez zauwazyc, ze podejscie w stylu "a wezne sprubuje" nie jest odpowiednie. Jak nie czujecie sie na silach, to odpusccie sobie, potrzebujemy solidnej I pewnej ekipy, to jednak NC, jaki jest taki jest, ale powalczyc mamy zamiar wysoko.