Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pe]1 Pułk Eklererów Gwardii Cesarskiej  (Przeczytany 8298 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][1pe]1 Pułk Eklererów Gwardii Cesarskiej
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 23, 2017, 14:40:40 »
    Montor patologiczne zasady to gra 10vs10 lub 12vs12? Głównie z tego powodu odrzuciłem mecz.

a co jest nie tak w 6v6 skoro ukradłeś nam połowę składu?

Jest nas tylu ilu nas jest i ty nas wyzywając na sparing dobrze wiedziałeś, że nie wystawimy kilkunastu osób. Grywaliśmy nie raz z silnymi pułkami takimi jak np. 8th w 5 osób i nikt nigdy nie robił problemów, tylko ty.
    « Ostatnia zmiana: Października 23, 2017, 14:42:59 wysłana przez moontoor »
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 23, 2017, 14:59:59 »
    a co jest nie tak w 6v6 skoro ukradłeś nam połowę składu?

Jest nas tylu ilu nas jest i ty nas wyzywając na sparing dobrze wiedziałeś, że nie wystawimy kilkunastu osób. Grywaliśmy nie raz z silnymi pułkami takimi jak np. 8th w 5 osób i nikt nigdy nie robił problemów, tylko ty.
    Jak na mnie to rzeczywiście nie miło postapił bo z doswiadczenia wiem, że nie zawsze przyjdzie tyle ludzi na ilu umówiony był mecz i zazwyczaj ludzie się do tego dostosowują nie robiąc problemów.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 23, 2017, 15:42:01 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2019, 12:14:49 wysłana przez AKO »

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 23, 2017, 17:13:22 »
    Jeśli ktoś zostaje wyrzucony lub odchodzi z pułku dochodząc do innego nie ma mowy o kradzieży. Mając 22 osoby na grupie myślałem że dacie rade przyjść w 10 osób.
    Może dadzą a może nie? Co wtedy? Uznacie swojego walkowera? Bo wątpię żebyście skłonili się dostosować swoja liczbę graczy do ich jeśli na horyzoncie widniałaby łatwa wygrana. Interesuje mnie też co byście zrobili gdyby do was przyszło 6 osób a do nich te 12 czy tam 10 xD

A co do podkradania ludzi to masz rację dopóki nikt z waszego pułku nie miał z tym nic wspólnego tj. pisał do ich ludzi, namawiał do dołączenia na TSie etc. Sorry może jestem za głupi ale wątpię żeby 20 osób od nich odeszło bez waszej żadnej ingerencji xD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 26, 2017, 15:46:28 »
    Mniej ważne : http://imgur.com/a/GnFkm http://imgur.com/a/EMQb0
    I moja stara "rozmowa" z Admirałem : http://imgur.com/a/0EtJY
    Edit: PS GL & HF na dzisiejszym meczu.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 26, 2017, 16:16:51 »
    Nadal mam nadzieję, że Admiral to tak naprawdę taki odpowiednik Pomarańczowego Króla na scenie NW i wszystkie te akcje to próba prowokacji polaczków udając debila i gbura. Smutna prawda pewnie jednak jest taka, że jest poprostu idiotą.
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 26, 2017, 16:18:15 wysłana przez Evolusin »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 26, 2017, 16:19:51 »
    Nadal mam nadzieję, że Admiral to tak naprawdę taki odpowiednik Pomarańczowego Króla na scenie NW i wszystkie te akcje to próba prowokacji polaczków udając debila i gbura. Smutna prawda pewnie jednak jest taka, że jest poprostu idiotą.
    (click to show/hide)
    Po 1 nie obrażaj Klejnotu Nilu
    Po 2 jeżeli mnie pamięć nie myli to ma 12/13 lat.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 26, 2017, 16:35:18 »
    Sama zabawa w SS wiele o nim mowi :b

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 26, 2017, 16:37:57 »
    Sama zabawa w SS wiele o nim mowi :b
    I nick na steam xdd Nie ma to jak 12 letni nazista który pewnie nie wie na czym polegał nazizm. I jeszcze nie można zapomnieć o jego fan grupce "Hitlerowcy Admirala" xDDD

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #54 dnia: Października 26, 2017, 16:42:46 »
    I nick na steam xdd Nie ma to jak 12 letni nazista który pewnie nie wie na czym polegał nazizm. I jeszcze nie można zapomnieć o jego fan grupce "Hitlerowcy Admirala" xDDD
    O ile wiem to nazizm opierał sie na konstytucji 3 maja po przecież polskie obozy zagłady był :/
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Października 31, 2017, 13:34:53 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2019, 12:14:58 wysłana przez AKO »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 31, 2017, 15:45:38 »
    Jak 13ph ma problem z zebraniem 10 osób to mogę się zawsze z kimś zjawić i wspomóc Moontora w zbieraniu składu. (Jakby coś to steam ;3)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #57 dnia: Października 31, 2017, 19:38:50 »
    43rd QRC w składzie 1(słownie JEDNA) osoba też przyprowadzi posiłki z chęcia.

(click to show/hide)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Flasio

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 02, 2017, 00:33:15 »
    Wszyscy wiemy jaki jest Admirał ale nie wjeżdżajcie na wiek. To jest najgorsze co możecie zrobić.
    Ako tak wstyd bo nawet przegraliście mocno dzisiaj z 13ph XD(nie no szanuję ten pułk). Wiecie co jest najśmieszniejsze? Dostałem bana na ich tsie z powodem 13ph. Nie wiem skąd wzięli pomysł, że tam wróciłem ale chyba dlatego, że poszedłem do nich na ts xD Nie mogli uwierzyć, że do 8th poszedłem.
    A jeszcze co do wieku to Ako bardzo lubi postarzać się o 7 lat. Powiem ci, że wiek nie jest powodem do wstydu więc nie rób tak po prostu. jeszcze co do pułku 1pe to jest tam Ciastek, który jest co by nie mówić jeszcze dzieckiem i wykorzystywanie go nie jest fajne. Otóż Ciastek zapłacił za serwer a w zamian za to dostał range Majora. Wszystko fajnie ale jeśli jakiś Admirał go wyzywał to mimo wyższej rangi nie mógł go zmutować albo cokolwiek(Ciastek w sensie). Poza tym dowodzenie polegające na:
    1. Kolumna
    2. Rozciągnąć
    3. Szarża
    Kurczę Ako spoko, że robisz pułk itd. ale dołącz gdzieś wcześniej na dłużej i zobacz jak się dowodzi.
    Nie odbieraj tego jako atak a bardziej jako wykaz rzeczy, które powinieneś zmienić lub różnych śmiesznych absurdów.
    tak myślałem kazdy wrocławin to zdrjca mazurak wierny do usranej śmierci spiskowcu ~ Admirał

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 02, 2017, 09:34:24 »
    Przegraliśmy z 13ph i co z tego przegrana jak przegrana. W sumie nie obchodziło mnie to czy poszedłeś do 8th czy do 13ph ale ważne było to że grałeś razem z 13ph na eventach i wbijałeś na naszego tsa stąd ten ban. I twoje informacje na temat mojego wieku są nie tyle śmieszne jak tragiczne polecałbym zmienić źródło informacji. A co do Ciastka to fajnie że opłacił serwer ale ranga nic do tego nie miała ponieważ dostał majora w czasie kiedy jeszcze nie było mowy o własnym serwerze. Serio nie wiem skąd masz takie informacje. Dowodziłem chyba w ten sposób 4 osobową kolumną na treningu. Szkoda że nie byłeś na żadnym naszym sparingu a to nie jest mój pierwszy pułk i jakieś doświadczenie w nw już mam. Więc nie oceniaj moich umiejętności na podstawie treningowego sparingu.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2017, 10:05:44 wysłana przez 1AKO »