Wszyscy wiemy jaki jest Admirał ale nie wjeżdżajcie na wiek. To jest najgorsze co możecie zrobić.
Ako tak wstyd bo nawet przegraliście mocno dzisiaj z 13ph XD(nie no szanuję ten pułk). Wiecie co jest najśmieszniejsze? Dostałem bana na ich tsie z powodem 13ph. Nie wiem skąd wzięli pomysł, że tam wróciłem ale chyba dlatego, że poszedłem do nich na ts xD Nie mogli uwierzyć, że do 8th poszedłem.
A jeszcze co do wieku to Ako bardzo lubi postarzać się o 7 lat. Powiem ci, że wiek nie jest powodem do wstydu więc nie rób tak po prostu. jeszcze co do pułku 1pe to jest tam Ciastek, który jest co by nie mówić jeszcze dzieckiem i wykorzystywanie go nie jest fajne. Otóż Ciastek zapłacił za serwer a w zamian za to dostał range Majora. Wszystko fajnie ale jeśli jakiś Admirał go wyzywał to mimo wyższej rangi nie mógł go zmutować albo cokolwiek(Ciastek w sensie). Poza tym dowodzenie polegające na:
1. Kolumna
2. Rozciągnąć
3. Szarża
Kurczę Ako spoko, że robisz pułk itd. ale dołącz gdzieś wcześniej na dłużej i zobacz jak się dowodzi.
Nie odbieraj tego jako atak a bardziej jako wykaz rzeczy, które powinieneś zmienić lub różnych śmiesznych absurdów.