Pando nie podobała się chyba ogólna atmosfera w pułku przynajmniej tak dał mi do zrozumienia, a z tym odejściem było tak, że Vortx zadał mu proste pytanie czy chce mu się grać odpowiedź była niestety niesatysfakcjonująca (był na stopniu kpr gren nie ma, że boli). Stasiulku nie wiem jaką tobie wersje przedstawiono, ale pożegnaliśmy się w pokoju i nie staraj się nawet tej sytuacji zmienić. Wracając do 33pp, bo to w końcu ich temat słyszałem, że już jesteście w 8pu to prawda? Czyżby 3,5 tyg było zadowalającym sukcesem ^^? Ragnar to dosyć śmieszne, bo odkąd twój pułk powstał od razu narodziła się teoria, że zrobiłeś 33pp tylko po to, żeby potem wrócić do 1pp tylko na zasadzie fuzji z wyższym stopniem i o ile pamięć mnie nie myli powiedział mi to nie kto inny jak Nickicarbon tak własnie ten, który jest tak mocno przeze mnie gnębiony... . Pewnie zauważyłeś, że nie masz na co liczyć więc wykorzystałeś to, aby dołączyć do kolejnych wojowników gówno pułków. Nowy pułk ekipy z 33pp to pułk Filsona, który zrobił w tym roku więcej pułków niż ja kiedykolwiek byłem co jest dla mnie mega spaczone...