Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty  (Przeczytany 17062 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #135 dnia: Września 06, 2017, 21:33:45 »
    Tu akurat moge potwierdzić słowa VVESPAR'a. Simskil nie jest toksyczny do osób, które zachowują się normalnie. Jak ja zacząłem być trollem i być toksycznym do każdego, wtedy on mi to odzajemnił. Toksyczność Simskila do Nikicarbona wynika z zachowania Nikiego. Simskil mu to odzajemnia po prostu.
    Przynajmniej tak ja to widze.
    Jeść białych ludzi!

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #136 dnia: Września 06, 2017, 21:40:23 »
    Pozwolę sobie zapytać się jak było z Pandą. Czy również podpadł Simskillowi? Gdy pisał, że odszedł z 1pp, to również argumentował to całkowitą zmianą zachowania Simskilla w stosunku do jego osoby.
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #137 dnia: Września 06, 2017, 21:46:20 »
    Pozwolę sobie zapytać się jak było z Pandą. Czy również podpadł Simskillowi? Gdy pisał, że odszedł z 1pp, to również argumentował to całkowitą zmianą zachowania Simskilla w stosunku do jego osoby.

Pandą?
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #138 dnia: Września 06, 2017, 21:48:12 »
    Owszem
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #139 dnia: Września 06, 2017, 21:51:16 »
    Owszem

To jest jego pełen nick? Jeżeli nie to go rozwiń, nie kojarzę.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #140 dnia: Września 06, 2017, 22:03:01 »
    Jest również znany pod nickiem PanDoo. Tak w każdym razie jest zapisany w rosterze 1pp. :)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #141 dnia: Września 06, 2017, 22:08:21 »
    Pando nie podobała się chyba ogólna atmosfera w pułku przynajmniej tak dał mi do zrozumienia, a z tym odejściem było tak, że Vortx zadał mu proste pytanie czy chce mu się grać odpowiedź była niestety niesatysfakcjonująca (był na stopniu kpr gren nie ma, że boli). Stasiulku nie wiem jaką tobie wersje przedstawiono, ale pożegnaliśmy się w pokoju i nie staraj się nawet tej sytuacji zmienić. Wracając do 33pp, bo to w końcu ich temat słyszałem, że już jesteście w 8pu to prawda? Czyżby 3,5 tyg było zadowalającym sukcesem ^^?  Ragnar to dosyć śmieszne, bo odkąd twój pułk powstał od razu narodziła się teoria, że zrobiłeś 33pp tylko po to, żeby potem wrócić do 1pp tylko na zasadzie fuzji z wyższym stopniem i o ile pamięć mnie nie myli powiedział mi to nie kto inny jak Nickicarbon tak własnie ten, który jest tak mocno przeze mnie gnębiony... . Pewnie zauważyłeś, że nie masz na co liczyć więc wykorzystałeś to, aby dołączyć do kolejnych wojowników gówno pułków. Nowy pułk ekipy z 33pp to pułk Filsona, który zrobił w tym roku więcej pułków niż ja kiedykolwiek byłem co jest dla mnie mega spaczone...
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2017, 22:21:45 wysłana przez simskil »

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #142 dnia: Września 06, 2017, 22:16:45 »
    Pando nie podobała się chyba ogólna atmosfera w pułku przynajmniej tak dał mi do zrozumienia, a z tym odejściem było tak, że Vortx zadał mu proste pytanie czy chce mu się grać odpowiedź była niestety niesatysfakcjonująca (był na stopniu kpr gren nie ma, że boli). Stasiulku nie wiem jaką tobie wersje przedstawiono, ale pożegnaliśmy się w pokoju i nie staraj się nawet tej sytuacji zmienić. Wracając do 33pp, bo to w końcu ich temat słyszałem, że już jesteście w 8pu to prawda? Czyżby 3,5 tyg było zadowalającym sukcesem ^^?  Ragnar to dosyć śmieszne bo odkąd twój pułk powstał od razu narodziła się teoria, że zrobiłeś 33pp tylko po to, żeby potem wrócić do 1pp tylko na zasadzie fuzji z wyższym stopniem i o ile pamięć mnie nie myli powiedział mi to nie kto inny jak Nickicarbon tak własnie ten, który jest tak mocno przeze mnie gnębiony... . Pewnie zauważyłeś, że nie masz na co liczyć więc wykorzystałeś to, aby dołączyć do kolejnych wojowników gówno pułków. Nowy pułk ekipy z 33pp to pułk Filsona, który zrobił w tym roku więcej pułków niż ja kiedykolwiek byłem co jest dla mnie mega spaczone...
    Nie zamierzam roztrącać tego tematu. Dzięki za informacje. :)
    (click to show/hide)

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #143 dnia: Września 06, 2017, 23:02:26 »
    3. Po zachowaniu pułku stwierdziłbym iż jesteście burdelem.
    Tutaj chciałbym ci wypomnieć iż twój pułk nie jest lepszy co najlepiej oddaje to ostatnia afera z Jakubem. Tak więc nie bądź taki hop do przodu co do określania sytuacji w innych pułkach jako "burdel" gdy samemu posiadasz problemy z swoim.
    Co do Simiego to też potwierdzam iż niemiły i toksyczny jest do osób które trollują bardzo dużo lub "gimnazjalnych chojraków" którzy przeszkadzają w działalności pułku. Jest on natomiast jak najbardziej spoko co do normalnych graczy i nie można powiedzieć iż jest nieprzyjemny dla nowych rekrutów. Takie przynajmniej odniosłem wrażenie po moim stażu w 1pp oraz po obserwacji go na scenie NW przez jakiś czas.

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #144 dnia: Września 08, 2017, 20:00:02 »

"Nie chodzi mi tylko o Nikiego..."

Jego wymieniłeś, więc jego opisuję.

"Poza tym jego zachowanie nie ma nic do tego chodzi tu tylko o powód wyjścia czyli toksyczność Simskilla."

I tu się mylisz. Simskil nie czepia się nikogo w regimencie do póki nie ma takiego powodu. Widocznie nie wiesz jak jest w regimentach więc Ci opowiem: Ludzie którzy lubią trolować, przeszkadzać itd. nazywają ludzi którzy zwracają im uwagę i ich upominają albo stosują wobec nich środki takie jak np. "Warningpointy", nazywani są toksycznymi. Więc toksyczność jest w m.in. Nikicarbonie, który nazywa Simskila zachowanie toksycznym, wobec niego. Mam nadzieję że rozumiesz.

To co z tą resztą osób, które się skarżyły ?

Pando nie podobała się chyba ogólna atmosfera w pułku przynajmniej tak dał mi do zrozumienia, a z tym odejściem było tak, że Vortx zadał mu proste pytanie czy chce mu się grać odpowiedź była niestety niesatysfakcjonująca (był na stopniu kpr gren nie ma, że boli). Stasiulku nie wiem jaką tobie wersje przedstawiono, ale pożegnaliśmy się w pokoju i nie staraj się nawet tej sytuacji zmienić. Wracając do 33pp, bo to w końcu ich temat słyszałem, że już jesteście w 8pu to prawda? Czyżby 3,5 tyg było zadowalającym sukcesem ^^?  Ragnar to dosyć śmieszne, bo odkąd twój pułk powstał od razu narodziła się teoria, że zrobiłeś 33pp tylko po to, żeby potem wrócić do 1pp tylko na zasadzie fuzji z wyższym stopniem i o ile pamięć mnie nie myli powiedział mi to nie kto inny jak Nickicarbon tak własnie ten, który jest tak mocno przeze mnie gnębiony... . Pewnie zauważyłeś, że nie masz na co liczyć więc wykorzystałeś to, aby dołączyć do kolejnych wojowników gówno pułków. Nowy pułk ekipy z 33pp to pułk Filsona, który zrobił w tym roku więcej pułków niż ja kiedykolwiek byłem co jest dla mnie mega spaczone...

"Wracając do 33pp, bo to w końcu ich temat słyszałem, że już jesteście w 8pu to prawda?"

Nope. Jedyne relacje jakie mieliśmy mieć z 8pu to sytuacja kiedy Filson zaproponował mi korpus.

Czyżby 3,5 tyg było zadowalającym sukcesem ^^?

Tak, jakieś 2 dni temu minął miesiąc i jestem zadowolony :D

Ragnar to dosyć śmieszne, bo odkąd twój pułk powstał od razu narodziła się teoria, że zrobiłeś 33pp tylko po to, żeby potem wrócić do 1pp tylko na zasadzie fuzji z wyższym stopniem i o ile pamięć mnie nie myli powiedział mi to nie kto inny jak Nickicarbon tak własnie ten, który jest tak mocno przeze mnie gnębiony...

Chyba tylko głupi wierzyłby w takie coś biorąc pod uwagę jak mocno ci wygarnąłem gdy mnie zdenerwowałeś, poza tym co ma do tego twoje gnębienie Nikiego ?

Pewnie zauważyłeś, że nie masz na co liczyć więc wykorzystałeś to, aby dołączyć do kolejnych wojowników gówno pułków.

Jeśli chodzi ci o to, że nie miałem na co liczyć w 1pp to w sumie mógłbym się z tobą zgodzić w szczególności, że byłem tam tylko chwilowo żeby pograć bo nie byłem w żadnym pułku. (Polecam czytanie ze zrozumieniem.)

Tutaj chciałbym ci wypomnieć iż twój pułk nie jest lepszy co najlepiej oddaje to ostatnia afera z Jakubem. Tak więc nie bądź taki hop do przodu co do określania sytuacji w innych pułkach jako "burdel" gdy samemu posiadasz problemy z swoim.
    Co do Simiego to też potwierdzam iż niemiły i toksyczny jest do osób które trollują bardzo dużo lub "gimnazjalnych chojraków" którzy przeszkadzają w działalności pułku. Jest on natomiast jak najbardziej spoko co do normalnych graczy i nie można powiedzieć iż jest nieprzyjemny dla nowych rekrutów. Takie przynajmniej odniosłem wrażenie po moim stażu w 1pp oraz po obserwacji go na scenie NW przez jakiś czas.

To uczucie kiedy na przykładzie jednej osoby oceniasz cały pułk. (Gratuluję)

W takim razie dużo mają osób, które są nie ogarnięte, skoro mam tyle zgłoszeń o chęć dołączenia osób z 1pp, które skarżą się na Simskilla.

Offline Vollene

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #145 dnia: Września 08, 2017, 20:00:26 »
    No aktualnie jak widać toksyczność 33pp opiera się na jednej osobie, które po prostu była trollem, a ja bym nawet to nazwał dzieckiem, które nie wie jak się zachować. Natomiast jak czytam niektóre wypowiedzi na tawernie widać, że się nas czepiacie po prostu z dupy, co już jest mocno toksyczne bo wiem, że w przeciwieństwie do Kuby (nie jestem pewien ile ma lat dokładnie, ale na pewno młodszy od was) jesteście dorośli. Takie zachowanie do was nie pasuje, skoro to taka porządna gra, która ma swoje "dojrzałe" community.`

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #146 dnia: Września 08, 2017, 22:02:30 »
    To co z tą resztą osób, które się skarżyły ?

"Wracając do 33pp, bo to w końcu ich temat słyszałem, że już jesteście w 8pu to prawda?"

Nope. Jedyne relacje jakie mieliśmy mieć z 8pu to sytuacja kiedy Filson zaproponował mi korpus.

Czyżby 3,5 tyg było zadowalającym sukcesem ^^?

Tak, jakieś 2 dni temu minął miesiąc i jestem zadowolony :D

Ragnar to dosyć śmieszne, bo odkąd twój pułk powstał od razu narodziła się teoria, że zrobiłeś 33pp tylko po to, żeby potem wrócić do 1pp tylko na zasadzie fuzji z wyższym stopniem i o ile pamięć mnie nie myli powiedział mi to nie kto inny jak Nickicarbon tak własnie ten, który jest tak mocno przeze mnie gnębiony...

Chyba tylko głupi wierzyłby w takie coś biorąc pod uwagę jak mocno ci wygarnąłem gdy mnie zdenerwowałeś, poza tym co ma do tego twoje gnębienie Nikiego ?

Pewnie zauważyłeś, że nie masz na co liczyć więc wykorzystałeś to, aby dołączyć do kolejnych wojowników gówno pułków.

Jeśli chodzi ci o to, że nie miałem na co liczyć w 1pp to w sumie mógłbym się z tobą zgodzić w szczególności, że byłem tam tylko chwilowo żeby pograć bo nie byłem w żadnym pułku. (Polecam czytanie ze zrozumieniem.)

To uczucie kiedy na przykładzie jednej osoby oceniasz cały pułk. (Gratuluję)

W takim razie dużo mają osób, które są nie ogarnięte, skoro mam tyle zgłoszeń o chęć dołączenia osób z 1pp, które skarżą się na Simskilla.

"To co z tą resztą osób, które się skarżyły ?"

Podaj nicki.

"To uczucie kiedy na przykładzie jednej osoby oceniasz cały pułk. (Gratuluję)"

Gratuluję.

"W takim razie dużo mają osób, które są nie ogarnięte, skoro mam tyle zgłoszeń o chęć dołączenia osób z 1pp, które skarżą się na Simskilla."

W każdej grupie jest wiele osób nieogarniętych.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #147 dnia: Września 08, 2017, 22:17:37 »
    Ragnar zaczynam mieć wrażenie, że chyba będziesz raperem który leci kiedy nie leci normalnie :D. Kończę już ci odpisywać na cokolwiek może Vollene będzie w stanie przeczytać coś nie wyciągając tego z kontekstu. Vollene po pierwsze to witaj w kolonii. Nie oczekuj za dużo od community, bo się przeliczysz. Ja osobiście czepiam się Ragnara który jest waszym płk i reprezentuje sobą pułk, bo akurat sztab oficerski swoją postawą powinien to robić, szeregowi tylko jak zostaną o to poproszeni, podobnie z podoficerami. Poznałem twojego płk kiedy spędził u nas ten piękny tydzień i nie mam najlepszych wspomnień. Oczywiście nie jest tak, że jak Ragnar jest dzieciakiem to cała taka reszta też jest spaczona po za tym pogracie to się pewnie przekonacie (obym się mylił).

Ragnar właściwie ciekawe co odpisujesz tym osobą które się tak żalą na mnie, bo na razie nie widzę nikogo kto by odszedł, a raczej nie odpowiadasz im "1pp to twój obecny pułk siedź tam" xD.

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #148 dnia: Września 08, 2017, 23:43:37 »

"To co z tą resztą osób, które się skarżyły ?"

Podaj nicki.

"To uczucie kiedy na przykładzie jednej osoby oceniasz cały pułk. (Gratuluję)"

Gratuluję.

"W takim razie dużo mają osób, które są nie ogarnięte, skoro mam tyle zgłoszeń o chęć dołączenia osób z 1pp, które skarżą się na Simskilla."

W każdej grupie jest wiele osób nieogarniętych.

"Podaj nicki."

Nie będę podawał nicków tych osób, ponieważ mogą sobie tego nie życzyć.

"Gratuluję."

A dziękuję dziękuję.

Ragnar zaczynam mieć wrażenie, że chyba będziesz raperem który leci kiedy nie leci normalnie :D. Kończę już ci odpisywać na cokolwiek może Vollene będzie w stanie przeczytać coś nie wyciągając tego z kontekstu. Vollene po pierwsze to witaj w kolonii. Nie oczekuj za dużo od community, bo się przeliczysz. Ja osobiście czepiam się Ragnara który jest waszym płk i reprezentuje sobą pułk, bo akurat sztab oficerski swoją postawą powinien to robić, szeregowi tylko jak zostaną o to poproszeni, podobnie z podoficerami. Poznałem twojego płk kiedy spędził u nas ten piękny tydzień i nie mam najlepszych wspomnień. Oczywiście nie jest tak, że jak Ragnar jest dzieciakiem to cała taka reszta też jest spaczona po za tym pogracie to się pewnie przekonacie (obym się mylił).

Ragnar właściwie ciekawe co odpisujesz tym osobą które się tak żalą na mnie, bo na razie nie widzę nikogo kto by odszedł, a raczej nie odpowiadasz im "1pp to twój obecny pułk siedź tam" xD.

" Ja osobiście czepiam się Ragnara który jest waszym płk i reprezentuje sobą pułk, bo akurat sztab oficerski swoją postawą powinien to robić, szeregowi tylko jak zostaną o to poproszeni, podobnie z podoficerami. Poznałem twojego płk kiedy spędził u nas ten piękny tydzień i nie mam najlepszych wspomnień. Oczywiście nie jest tak, że jak Ragnar jest dzieciakiem to cała taka reszta też jest spaczona po za tym pogracie to się pewnie przekonacie (obym się mylił)."

Będąc u was nie reprezentowałem 33pp, ponieważ ono wtedy nie istniało, a ja nie posiadałem tam żadnego umówionego stanowiska. No w sumie jedyne wspomnienie jakie masz ze mną to, że ci wygarnąłem a ty nie umiałeś racjonalnie odpowiedzieć, ponieważ twoje buraczane zachowanie było nie argumentowane niczym tak samo jak twoje pierwsze komentarze w tym wątku... więc nie rozumiem jak możesz określać mnie dzieckiem skoro możesz ze mną powiązać tylko jedno wydarzenie ewt 3 bo nwm czy byłeś na tych 2 eventach i 1 treningu gdzie siedziałem cicho i robiłem to co inni.

Ragnar właściwie ciekawe co odpisujesz tym osobą które się tak żalą na mnie, bo na razie nie widzę nikogo kto by odszedł, a raczej nie odpowiadasz im "1pp to twój obecny pułk siedź tam" xD."

Nie odpowiadałem tak. Najczęściej osoby zgłaszające chęć dołączenia posiadały wygórowane warunki na, których miałbym przystać takie jak: wysoka ranga, jakieś przywileje i kilka mało istotnych rzeczy. (jedną z takich osób był właśnie Niki, który najpierw chciał oficera później mnie wyzywał, znów chciał oficera przez co się zdenerwowałem i zgłosiłem to Michusowi.)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #149 dnia: Września 09, 2017, 00:16:44 »
    "Podaj nicki."

Nie będę podawał nicków tych osób, ponieważ mogą sobie tego nie życzyć.

"Gratuluję."

A dziękuję dziękuję.

" Ja osobiście czepiam się Ragnara który jest waszym płk i reprezentuje sobą pułk, bo akurat sztab oficerski swoją postawą powinien to robić, szeregowi tylko jak zostaną o to poproszeni, podobnie z podoficerami. Poznałem twojego płk kiedy spędził u nas ten piękny tydzień i nie mam najlepszych wspomnień. Oczywiście nie jest tak, że jak Ragnar jest dzieciakiem to cała taka reszta też jest spaczona po za tym pogracie to się pewnie przekonacie (obym się mylił)."

Będąc u was nie reprezentowałem 33pp, ponieważ ono wtedy nie istniało, a ja nie posiadałem tam żadnego umówionego stanowiska. No w sumie jedyne wspomnienie jakie masz ze mną to, że ci wygarnąłem a ty nie umiałeś racjonalnie odpowiedzieć, ponieważ twoje buraczane zachowanie było nie argumentowane niczym tak samo jak twoje pierwsze komentarze w tym wątku... więc nie rozumiem jak możesz określać mnie dzieckiem skoro możesz ze mną powiązać tylko jedno wydarzenie ewt 3 bo nwm czy byłeś na tych 2 eventach i 1 treningu gdzie siedziałem cicho i robiłem to co inni.

Ragnar właściwie ciekawe co odpisujesz tym osobą które się tak żalą na mnie, bo na razie nie widzę nikogo kto by odszedł, a raczej nie odpowiadasz im "1pp to twój obecny pułk siedź tam" xD."

Nie odpowiadałem tak. Najczęściej osoby zgłaszające chęć dołączenia posiadały wygórowane warunki na, których miałbym przystać takie jak: wysoka ranga, jakieś przywileje i kilka mało istotnych rzeczy. (jedną z takich osób był właśnie Niki, który najpierw chciał oficera później mnie wyzywał, znów chciał oficera przez co się zdenerwowałem i zgłosiłem to Michusowi.)

"Nie odpowiadałem tak. Najczęściej osoby zgłaszające chęć dołączenia posiadały wygórowane warunki na, których miałbym przystać takie jak: wysoka ranga, jakieś przywileje i kilka mało istotnych rzeczy. (jedną z takich osób był właśnie Niki, który najpierw chciał oficera później mnie wyzywał, znów chciał oficera przez co się zdenerwowałem i zgłosiłem to Michusowi.)"

Pierw piszesz, iż wielu ludzi mówi o Simonie że jest toxic.. wymieniasz i głównie celujesz tu w Nikicarbona... który mówi że Simskil jest toxic.. mając rangę Fizyliera, trolując i przeszkadzając w wydarzeniach pułkowych dostaje on ostrzeżenia i kary. Następnie pisze Ci to co jest wyżej (simon toxic noob) stawiając warunki: "wysoka ranga, jakieś przywileje i kilka mało istotnych rzeczy" dodając "najpierw chciał oficera później mnie wyzywał, znów chciał oficera" (Nie posiada doświadczenia a chce mieć oficera czyt. leci na rangi). Pomyślmy.. czy jest rozsądne przytaczać taką osobę na argument, skoro zachowuje się bardziej toxic od Simskila? XD