Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty  (Przeczytany 16923 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #120 dnia: Września 05, 2017, 13:59:35 »
    Po przeczytaniu pierwszych postów o tym jak bardzo rzekoma "elita" przyczynia się do słabej jakości sceny stwierdziłem, że takiego gadania dawno nie widziałem. xD Z tego co zrozumiałem powinniśmy pomagać nowym kiedy każdy w pułku ma swoje problemy i własnych ludzi i nie to nie nativ gdzie wystarczy wam garstka dobrych osób na NW potrzeba takich co najmniej 20 a wyszkolenie każdej osoby nie zajmuje paru godzin tylko często kilka set w dodatku muszą to być osoby które zwiążą się z pułkiem na dłużej nawet niż rok co samo to już dosyć mocno ogranicza. Ćwiczyłem z bardzo wieloma graczami z czego jakieś 70% po prostu kończyła z grą lub odechciewało się jej starać. I teraz kiedy czytam, że mam marnować swój czas na inny pułk żeby przynajmniej u nich organizacja nieco lepiej wyglądała to mam świadomość tego iż tam jest pełno osób które gra dla rang i będą się wygryzać nawzajem i nic wtedy moje starania nie pomogą, a jeszcze mogę od nich usłyszeć "ingerujesz w nasz pułk, bo chcesz zabrać ludzi" to ja podziękuję. Ktoś myślał kiedy pisał któryś z tych tekstów? Btw. Nikt z nas nie tworzył tej społeczności od podstaw tylko wbiliśmy nauczyliśmy się na paru błędach poprzedników, a z resztą było trzeba się dostosować czyż tak nie działa świat? ^^

Świetnym przykładem była tego roczna 12 kiedy starał się ktoś pomóc przyleciał Baldwin z hasłem na czole Simskil nie będzie mieszał się w 12pp. Niestety banda troli która chciała upokorzyć Stasiulka zrobiła swoje i wyszło jak wyszło z tej pomocy.

Kradus nie pamiętam jakie wtedy to było słowo, ale chyba chodziło o p* więc wiedz, ze raczej nie miałem takich intencji jak szkopki i jeżeli każde takie słowo interpretujesz to może zastanów się, że nie interpretuje się wszystkiego dosłownie...

33pp pokażcie, że się myliłem będę bardzo zadowolony, zrobicie to co większość gówno pułków dalej będę szkalować każdy nowy pułk. Przez ostatnie 4 lata najbliżej było 15pp gdzie była pewna nie miła sytuacja i ktoś z 13pp mnie się zapytał czy uważam, że 15pp nie powinno istnieć odpowiedziałem tak, po 2 tyg 15pp było już w 13pp. Powodzenia.

Skoro już mnie wywołałeś, to pozwolę sobie odpowiedzieć. Po tym słowie które było na samym początku a które raczyłem sobie poprawić od razu chce się czytać wypowiedź. Serio, po co to było? Co do zaś tego słowa* to chyba nie ma Ci tłumaczyć, skoro nie zrozumiałeś za pierwszym razem. Pilnuj języka. // Kradus

To co przeczytałem było typowym najeżdżaniem na dużą grupę osób które znam i słowo gadanie nie odzwierciedla pier*** które tam było i nie jest to objaw braku kultury lecz podkreślenia czegoś. Słowo pol*** jest prześmiewcze, obraźliwe, a nie nawiązywaniem do nazistów... i taki był zamiar użycia go. To, że jesteś moderatorem dla mnie nie daje Ci żadnego prawa tłumaczenia czegoś jak Ty to rozumiesz skoro moje nie jest błędne, bo to samo mogę napisać do Ciebie jak nie rozumiesz o co mi chodzi to nie będę tego tłumaczyć drugi raz...

Przez ostanie lata zauważyłem gorsze słownictwo i zwroty, a w swojej wypowiedzi nie uważam abym gdzieś przesadził.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2017, 14:43:46 wysłana przez simskil »

Offline Hubtus

• Użytkownik
    • Piwa: 174
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #121 dnia: Września 05, 2017, 16:15:42 »
    To co przeczytałem było typowym najeżdżaniem na dużą grupę osób które znam i słowo gadanie nie odzwierciedla pier*** które tam było i nie jest to objaw braku kultury lecz podkreślenia czegoś. Słowo pol*** jest prześmiewcze, obraźliwe, a nie nawiązywaniem do nazistów... i taki był zamiar użycia go. To, że jesteś moderatorem dla mnie nie daje Ci żadnego prawa tłumaczenia czegoś jak Ty to rozumiesz skoro moje nie jest błędne, bo to samo mogę napisać do Ciebie jak nie rozumiesz o co mi chodzi to nie będę tego tłumaczyć drugi raz...

Przez ostanie lata zauważyłem gorsze słownictwo i zwroty, a w swojej wypowiedzi nie uważam abym gdzieś przesadził.

Nie lubię w wątkach pisać nie na temat, ale jak widzę czasem jak niektórzy się zachowują, to niestety muszę to zrobić. Czy ty Simskil w ogóle przeczytałeś nowy regulamin??? Pewnie nie, dlatego w spoilerze zamieszczam pkt. 10.
    (click to show/hide)
    Jeśli po przeczytaniu powyższego punktu dalej nie rozumiesz, to wytłumaczę. Wykropkowany wulgaryzm dalej jest wulgaryzmem, tylko w pewnej fomie skróconej, więc dalej łamiesz regulamin...

Naucz się wreszcie, że prawo jest interpretowane w sposób konkretny i administratorzy na forum, tak jak sędziowie w realnym świecie są od jego interpretowania. To nie jest tak, że jest to robione totalnie dowolne. Od tego są chociażby definicje. Twoje słowo na "p", którego użyłeś jest w Polsce uznawane za wulgaryzm(Jak nie wierzysz, to poszukaj w słowniku), więc w świetle regulaminu nie powinieneś go stosować. Gdyby każdy interpretował prawo/regulamin jak chciał, to nagle by się okazało, że dajmy na to możesz w "obronie koniecznej" dać kopa człowiekowi, tylko dlatego, że patrzył na ciebie z zawiścią, bo przemiła kasjerka w Biedronce wydała tobie upragnionego "świeżaka". Przykład może i kuriozalny, ale pokazuje o co chodzi. Także nie rób dram, tylko wypowiadaj się normalnie. Jak już musisz, to używaj sobie wulgaryzmów wypowiadając je przed komputerem. Nikt ciebie z tego nie rozliczy. No chyba, że twoja mama...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #122 dnia: Września 05, 2017, 16:25:08 »
    Panowie, czemu atakujecie 33pp tylko dlatego że jest to nowy regiment? Jak wcześniej było pisane, każdy ma prawo kupić grę, stworzyć pułk i grać z kolegami. Skoro "Pierwsi Najlepsi" mają z tym taki wielki problem to powinni zastanowić się nad tym KTO wprowadził całą patologię? Niestety wasz podpułkownik strzelił wam w stopę przyznając się do siania całego "raka". Także jak już macie oceniać, zacznijcie od siebie, albo zajmijcie się własnym pułkiem. Czemu jakaś tam "elitka" decyduje kto może zrobić pułk i być poważany. Jak tak bardzo zależy wam na opinii Polaków to pomóżcie 33pp odnaleźć się na community NW. 
    Trochę się spóźniłeś, bo napisało o tym już ze 100 osób. Ponadto - trochę dziwnie to teraz wygląda, skoro dopiero co wypłynęła "drama" ze strony 33pp.

Z tego co zrozumiałem powinniśmy pomagać nowym kiedy każdy w pułku ma swoje problemy i własnych ludzi [...]
    Na początku posta odniosłeś się do ogólnej dyskusji, więc i ja wobec całości skomentuję. Jeśli tak zrozumiałeś, to znaczy, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nie musicie nikomu pomagać, wystarczy przestać bezmyślnie hejtować. Pomoc była raczej przytaczana jako przykład konstruktywnych działań, które mogą podnieść poziom polskiej sceny.

[...] to nie nativ gdzie wystarczy wam garstka dobrych osób na NW potrzeba takich co najmniej 20 a wyszkolenie każdej osoby nie zajmuje paru godzin tylko często kilka set [...]
    No patrzcie, co za specjalista od Native się znalazł. Newsflash - na Native szkolenie trwa wcale nie krócej, a wręcz powiedziałbym, że dłużej. I też uwielbiam te wyolbrzymienia - tak, na pewno macie (wy i wszelkie pułki na topie) 20+ dobrych graczy. Po co się rozdrabniaj? Od razu powiedz kilkadziesiąt albo zaokrąglij sobie do kilkuset.

[...] dalej będę szkalować każdy nowy pułk.
    W takim razie informuję, że Twoje konto zostanie prędzej, czy później zablokowane. W grze rób sobie, co chcesz - sam sobie wystawiasz opinię. Tawerna służy jednak jako centrum społeczności, gdzie każdy ma równe prawa do dyskusji, czy po prostu rozpoczęcia swojej przygody z multi. Jak sobie zasłużą na krytykę (jak ostatnio zrobiło to 33pp, a także Jarl), to wtedy jak najbardziej uzasadnione jest krytykowanie. Gdy jednak "krytykujecie" już na starcie, gdzie nic jeszcze nie zrobili, to już jest to hejt, nie krytyka. A hejt będziemy tępić.

No tak, wypowiedź w stylu "ale on dostał mniej punktów za podobne przewinienie 4 lata temu, czemu dostałem 5 punktów więcej?!". Jak tu zmieniać coś na lepsze, skoro zawsze ktoś pokrzyczy, że kiedyś tak nie było.

Dzięki internetowi ludzie powinni się jednoczyć nie uprzykrzać innym życie.
    A tu cytat z innego tematu. Kolejny hipokryta, jak Jarl ze swoim "za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę" w sygnaturce. Piszecie jakieś cytaty, nieraz doniosłe, podczas gdy często odnoszą się one krytycznie do waszych własnych zachowań. Czy wy naprawdę zatraciliście już umiejętność  rozumienia czytanego tekstu? Te zdania są naprawdę mądre, ale zacznijcie się do nich stosować, skoro się pod nimi podpisujecie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Września 05, 2017, 16:41:09 »
    Zacząłem od dołu Dyckio

Teraz to ja nie wiem kto ma problem z rozumieniem tego co ktoś piszę. Tamta sytuacja była nawiązaniem do tego, że osoby potrafią uprzykrzać życie, ale to realne nie wiem czy wiesz o czym mówię. ; ) Nie miałem na myśli tak odległej przeszłości bardziej od tych czasów kiedy daliście więcej swobody na tawernie. "dalej będę szkalować każdy nowy pułk" Mam na myśli te gówno pułki nie hejtuje kogoś za nic Ragnar był w 1pp i dał się poznać z bardzo złej strony za co został wyrzucony, ale trzeba się doczepić o bezpodstawny hejt. ^^ Nie napisałem, że na nativ zajmuje to mniej czasu tylko potrzeba mniej osób... pisząc o tych h było skierowane do osób które nie mają o tym pojęcia w końcu temat 33pp. : ) No i zrozumiałem to tak jak przeczytałem nie chce mi się czytać tego od nowa żeby ci pokazać jak często było to wręcz sugerowane niż alternatywa do obecnych zachowań na scenie...

A co to ilości dobrych graczy to napisałem liczbę która jest potrzebna aby osiągnąć top 5 nie grasz na NW a oczywiście głupio się musisz wypowiedzieć wbij sobie nawet tylko na tydzień do topowego pułku i sam się przekonasz, że u nich 20 to minimum, bo tak jest ich znacznie więcej. A z tymi podpisami to nieźle ci wyszło w końcu przeczytałem twój i od razu się uśmiałem. :D Myślałem, że można sobie wpisać co się komu podoba i nie jest to jakąś definicją tego jaki ktoś jest, ale dobra. :D
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2017, 17:04:41 wysłana przez simskil »

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #124 dnia: Września 05, 2017, 18:25:27 »
    33pp pokażcie, że się myliłem będę bardzo zadowolony, zrobicie to co większość gówno pułków dalej będę szkalować każdy nowy pułk. Przez ostatnie 4 lata najbliżej było 15pp gdzie była pewna nie miła sytuacja i ktoś z 13pp mnie się zapytał czy uważam, że 15pp nie powinno istnieć odpowiedziałem tak, po 2 tyg 15pp było już w 13pp. Powodzenia.

1. Właśnie pokazaliśmy wielu osobom, że się myliły z racji, że pułk trwa już 3,5 tygodnia
    2. Jak widać 13pp nie powiedziało ci wielu rzeczy... 15pp rozwiązało się z racji, że na początku Skorpion wziął sporo osób na swoją stronę i zagroził Filsonowi, że jeśli nie dołączy pułku do 2y to weźmie tych ludzi i odejdzie, jako pułkownik nie mógł nic zrobić więc dołączył do 2y, a później było tylko kwestią czasu aby Skorpion wziął tych ludzi do 13pp aby stać się przydupasem Kedara i dostać wysoką rangę.
    ( do dalszej wypowiedzi się nie odnoszę bo nie ogarniam czy jest skierowana do nas)

Ragnar był w 1pp i dał się poznać z bardzo złej strony za co został wyrzucony, ale trzeba się doczepić o bezpodstawny hejt. ^^

Widzę, że łgasz bardziej niż 13pp, sytuacja wyglądała kompletnie inaczej, w 1pp byłem przez jakiś tydzień z czego brałem udział w 1 treningu i 2 eventach gdzie zachowywałem się wzorowo, ból dupy masz o to, że gdy gadałem z Jarlem o tym czy mógłbym wyjść z pułku na jakiś 1 tydzień (właśnie wtedy chodziło mi o założenie własnego pułku) to ty wszedłeś na kanał, zachowywałeś się jak kompletny burak i debil poprzez przerywanie mi oraz nie znanie sytuacji co skutkowało tym, że wydarłem się "Zamknij morde nie z tobą gadam(rozmawiam)", a jako, że Twoje jak i Jarla ego na to nie pozwalało to mnie wywaliliście.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2017, 18:51:06 wysłana przez Raggnarr »

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Września 05, 2017, 18:48:02 »
    Co do tych 2 punktów mało to zmienia jaka była sytuacja, bo i tak stało się tak jak nie powinno się stać i złe dobieranie kadry też jest głównym powodem dla którego te pułki nie wytrzymują. 2,5 tyg to naprawdę duży sukces gratuluję : ). Nie zmyślam z niczym wpadłeś na kanał i powiedziałeś czy możesz odejść na tydzień, ponieważ dostałeś inna ofertę i chcesz zobaczyć jak tam będzie przepraszam bardzo, ale nie jesteśmy burdelem do którego się wchodzi wybiera panienkę i wychodzi stawiamy na lojalność graczy do pułku i kiedy powiedziałeś te swoje farmazony wytłumaczyłem ci dlaczego na to nie pozwolimy i możesz odejść lecz nie ma gwarancji, że z powrotem cie przyjmiemy lub zostać to twoja decyzja lecz ty dalej brnąłeś w swoje w ogóle jakby do ciebie nic nie docierało wtedy zacząłem ci przerywać, bo nie widziałem sensu w kontynuowaniu tego po czym powiedziałeś abym się uciszył (oczywiście w najgorszy sposób jaki mogłeś to zrobić) mówiąc, że rozmawiasz z Jarlem który miał takie samo zdanie jak ja pomijając fakt iż jestem od niego starszy stopniem i moje zdanie powinno cie w tej kwestii bardziej interesować. Nie zdałeś w 1pp podstaw a zakładasz własny pułk co pokazuje jaki prezentujesz poziom.

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Września 05, 2017, 19:01:45 »
    Co do tych 2 punktów mało to zmienia jaka była sytuacja, bo i tak stało się tak jak nie powinno się stać i złe dobieranie kadry też jest głównym powodem dla którego te pułki nie wytrzymują. 2,5 tyg to naprawdę duży sukces gratuluję : ). Nie zmyślam z niczym wpadłeś na kanał i powiedziałeś czy możesz odejść na tydzień, ponieważ dostałeś inna ofertę i chcesz zobaczyć jak tam będzie przepraszam bardzo, ale nie jesteśmy burdelem do którego się wchodzi wybiera panienkę i wychodzi stawiamy na lojalność graczy do pułku i kiedy powiedziałeś te swoje farmazony wytłumaczyłem ci dlaczego na to nie pozwolimy i możesz odejść lecz nie ma gwarancji, że z powrotem cie przyjmiemy lub zostać to twoja decyzja lecz ty dalej brnąłeś w swoje w ogóle jakby do ciebie nic nie docierało wtedy zacząłem ci przerywać, bo nie widziałem sensu w kontynuowaniu tego po czym powiedziałeś abym się uciszył (oczywiście w najgorszy sposób jaki mogłeś to zrobić) mówiąc, że rozmawiasz z Jarlem który miał takie samo zdanie jak ja pomijając fakt iż jestem od niego starszy stopniem i moje zdanie powinno cie w tej kwestii bardziej interesować. Nie zdałeś w 1pp podstaw a zakładasz własny pułk co pokazuje jaki prezentujesz poziom.

1. Pomyliłem przyciski chciałem napisać 3,5 tygodnia co już poprawiłem (poza tym nawet 2,5 tygodnia potwierdzały niesłuszność przypuszczeń niektórych osób )
    2. Nie powiedziałem, że dostałem inną ofertę, a, że tworzę pułk (twoja pomyłka potwierdza moją wzmiankę o tym, że nie wiedziałeś jaka była sytuacja, a się wypowiadałeś)
    3. Po zachowaniu pułku stwierdziłbym iż jesteście burdelem.
    4. Nic mi nie tłumaczyłeś itp dosłownie wbiłeś na 2-3 min zacząłeś mi przerywać jak jakiś ciołek i mnie wywaliłeś.
    5. W najgorszy sposób, ponieważ ty zachowałeś się w najgorszy sposób (z resztą tak samo jak na początku wątku gdzie cię wyjaśniłem)
    6. Nie interesowało mnie z racji, że zachowałeś się jak burak bez kultury i dlatego nie zwracałem na Ciebie uwagi.
    7. Nie zdanie podstaw w 1pp nic nie zmienia skoro nie podchodziłem do żadnych testów itp w dodatku będąc w 1pp tylko i wyłącznie przelotnie, ponieważ nie miałem pułku, a chciałem sb pograć. To, że byłem u was krótko nie ma nic do tego, że tworzę pułk skoro byłem w dość wielu pułkach i to przez długi czas.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2017, 19:03:10 wysłana przez Raggnarr »

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #127 dnia: Września 05, 2017, 19:26:31 »
    1. Pomyliłem przyciski chciałem napisać 3,5 tygodnia co już poprawiłem (poza tym nawet 2,5 tygodnia potwierdzały niesłuszność przypuszczeń niektórych osób )
    2. Nie powiedziałem, że dostałem inną ofertę, a, że tworzę pułk (twoja pomyłka potwierdza moją wzmiankę o tym, że nie wiedziałeś jaka była sytuacja, a się wypowiadałeś)
    3. Po zachowaniu pułku stwierdziłbym iż jesteście burdelem.
    4. Nic mi nie tłumaczyłeś itp dosłownie wbiłeś na 2-3 min zacząłeś mi przerywać jak jakiś ciołek i mnie wywaliłeś.
    5. W najgorszy sposób, ponieważ ty zachowałeś się w najgorszy sposób (z resztą tak samo jak na początku wątku gdzie cię wyjaśniłem)
    6. Nie interesowało mnie z racji, że zachowałeś się jak burak bez kultury i dlatego nie zwracałem na Ciebie uwagi.
    7. Nie zdanie podstaw w 1pp nic nie zmienia skoro nie podchodziłem do żadnych testów itp w dodatku będąc w 1pp tylko i wyłącznie przelotnie, ponieważ nie miałem pułku, a chciałem sb pograć. To, że byłem u was krótko nie ma nic do tego, że tworzę pułk skoro byłem w dość wielu pułkach i to przez długi czas.
    Może na przyszłość daj pare mniejszych cytatów i dopiero na nie odpowiadaj, niekoniecznie punktuj bo zgubiłem się tak w połowie.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Września 05, 2017, 19:30:42 »
    Może na przyszłość daj pare mniejszych cytatów i dopiero na nie odpowiadaj, niekoniecznie punktuj bo zgubiłem się tak w połowie.

Wiem już tak robiłem ale, że obecnie nie mam czasu to zrobiłem tak na szybko.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Września 05, 2017, 22:16:41 »
    Słowo przeciw słowu tylko, że ja sam wtedy na kanale nie byłem, bo rozmawiałeś z Jarlem i mam świadka, że nie było tak jak ty to przedstawiłeś i w sumie nie wiem czemu miałbym być w stosunku do rekruta nie miły przecież muszę dbać o atmosferę w pułku i jakbym był burakiem przy nowych osobach nie miałbym ludzi... Do ciebie zacząłem być mocno stanowczy po tym co usłyszałem. Możesz dalej się upierać przy swoim nie będę tego kontynuować dobrze wiesz jak było i pomyśl sam o tym co robisz. I pytanko można wbijać do 33pp na inv chciałbym na własne oczy/uszy przekonać się do swojego zdania wtedy będę pewny na 100% albo być może zmienię zdanie na wasz temat.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2017, 22:23:36 wysłana przez simskil »

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #130 dnia: Września 05, 2017, 22:27:59 »

Tak, powiedziałeś że dostałeś inną ofertę i cytuje "czy mogę odejść od 1pp na 2-3 tygodnie dlatego że dostałem inną propozycje".

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Września 06, 2017, 20:54:19 »
    Słowo przeciw słowu tylko, że ja sam wtedy na kanale nie byłem, bo rozmawiałeś z Jarlem i mam świadka, że nie było tak jak ty to przedstawiłeś i w sumie nie wiem czemu miałbym być w stosunku do rekruta nie miły przecież muszę dbać o atmosferę w pułku i jakbym był burakiem przy nowych osobach nie miałbym ludzi... Do ciebie zacząłem być mocno stanowczy po tym co usłyszałem. Możesz dalej się upierać przy swoim nie będę tego kontynuować dobrze wiesz jak było i pomyśl sam o tym co robisz. I pytanko można wbijać do 33pp na inv chciałbym na własne oczy/uszy przekonać się do swojego zdania wtedy będę pewny na 100% albo być może zmienię zdanie na wasz temat.

Czk czk mam rozumieć, że tylko do rekrutów jesteś miły tak ? Takie stwierdzenie mogłoby być potwierdzone tym, że kilka osób od was pytało czy można by się dołączyć do 33pp, a gdy pytałem ich dlaczego odchodzą to jednym z ich argumentów był fakt, że do wszystkich jesteś toksyczny... Przykładem jest Nikicarbon, który złożył mi propozycje dołączenia do nas w zamian za oficera, po zapytaniu go dlaczego odchodzi powiedział iż jesteś toksyczny. Przypadek ? Nie sądzę.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #132 dnia: Września 06, 2017, 21:15:01 »
    Czk czk mam rozumieć, że tylko do rekrutów jesteś miły tak ? Takie stwierdzenie mogłoby być potwierdzone tym, że kilka osób od was pytało czy można by się dołączyć do 33pp, a gdy pytałem ich dlaczego odchodzą to jednym z ich argumentów był fakt, że do wszystkich jesteś toksyczny... Przykładem jest Nikicarbon, który złożył mi propozycje dołączenia do nas w zamian za oficera, po zapytaniu go dlaczego odchodzi powiedział iż jesteś toksyczny. Przypadek ? Nie sądzę.

Nikicarbon jest osobnikiem który bardzo lubi przeszkadzanie na eventach/treningach. Chyba nikt z dowodzących w pułkach nie lubi zachowania typu "darcie mordy" czy też "trolowanie" np. zadawanie głupich pytań za każdym razem choć odpowiedź jest oczywista. Nikicarbon taki jest. Upominanie go pięć razy w ciągu 15 minut nie jest fajne. Za rekruta nie był taki, był ogarnięty ale coś się.. coś się popsuło.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Września 06, 2017, 21:17:34 »
    Nikicarbon jest osobnikiem który bardzo lubi przeszkadzanie na eventach/treningach. Chyba nikt z dowodzących w pułkach nie lubi zachowania typu "darcie mordy" czy też "trolowanie" np. zadawanie głupich pytań za każdym razem choć odpowiedź jest oczywista. Nikicarbon taki jest. Upominanie go pięć razy w ciągu 15 minut nie jest fajne. Za rekruta nie był taki, był ogarnięty ale coś się.. coś się popsuło.

Nie chodzi mi tylko o Nikiego... Poza tym jego zachowanie nie ma nic do tego chodzi tu tylko o powód wyjścia czyli toksyczność Simskilla.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #134 dnia: Września 06, 2017, 21:23:03 »
    Nie chodzi mi tylko o Nikiego... Poza tym jego zachowanie nie ma nic do tego chodzi tu tylko o powód wyjścia czyli toksyczność Simskilla.

"Nie chodzi mi tylko o Nikiego..."

Jego wymieniłeś, więc jego opisuję.

"Poza tym jego zachowanie nie ma nic do tego chodzi tu tylko o powód wyjścia czyli toksyczność Simskilla."

I tu się mylisz. Simskil nie czepia się nikogo w regimencie do póki nie ma takiego powodu. Widocznie nie wiesz jak jest w regimentach więc Ci opowiem: Ludzie którzy lubią trolować, przeszkadzać itd. nazywają ludzi którzy zwracają im uwagę i ich upominają albo stosują wobec nich środki takie jak np. "Warningpointy", nazywani są toksycznymi. Więc toksyczność jest w m.in. Nikicarbonie, który nazywa Simskila zachowanie toksycznym, wobec niego. Mam nadzieję że rozumiesz.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.