Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty  (Przeczytany 16922 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Odp: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #105 dnia: Sierpnia 31, 2017, 23:27:18 »
    Założyciel wątku decyduje czy można się na nim kłócić czy nie, to tylko jego sprawa czy na to pozwala czy nie

Dyktator ~ "Tyle, że o zaprzestanie dyskusji poprosił nie właściciel wątku, a osoba z innego pułku."

Dokładnie.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline KedAr

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #106 dnia: Sierpnia 31, 2017, 23:32:20 »
    Jednak nie można skończyć, bo dalej nie rozumie.
    Odwracasz kota ogonem, po tym jak Artur zwrócił uwagę przenieśliśmy kanały na pokoje prywatne bo jak sam Artur powiedział w tamtej strefie kanały nazywać tak można, nagle zostały one usunięte gdy spytałem dlaczego zbanowaliście nas bez tłumaczeń. Najlepsze jest to, że Artur, Maximus i Kedar bojąc się odpowiedzi na proste pytania usunęli mnie ze znajomych
    Przepraszam, zapomniałem napisać, że skopiowałeś kanały oficjalne pod jeden kanał prywatny, bo uważałeś, że to nic nie łamie, a o tym Artur też mówił. A usunąłem cię ze znajomych, bo zadawałeś mi pytania, na które była oczywista odpowiedź.
    Znów grozisz mi, że zgłosisz nastolatka na policję ? Mam to brać na poważnie tak ?
    A myślisz, że w internecie jesteś bezkarny? Odbieraj to jak chcesz, dałem ci już drugą szansę.
    PS. Mam nadzieję, że nie będę musiał już nic dopisywać i że zrozumiesz Ragnar, co zrobiłeś źle. Byłeś przy tym, robiłeś to - oszukujesz sam siebie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2017, 23:49:08 wysłana przez KedAr »

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #107 dnia: Sierpnia 31, 2017, 23:47:28 »
    Jednak nie można skończyć, bo dalej nie rozumie.Przepraszam, zapomniałem napisać, że skopiowałeś kanały oficjalne pod jeden kanał prywatny, bo uważałeś, że to nic nie łamie, a o tym Artur też mówił. A usunąłem cię ze znajomych, bo zadawałeś mi pytania, na które była oczywista odpowiedź.A myślisz, że w internecie jesteś bezkarny? Odbieraj to jak chcesz, dałem ci już drugą szansę.
    PS. Mam nadzieję, że nie będę musiał już nic dopisywać i że zrozumiesz Ragnar, co zrobiłeś źle.

1. Artur nie mówił nic o zakazie przenoszenia.
    2. Już czekam jak SWAT [ciach] mi się przez drzwi. (Powodzenia)
    Proponuję wstrzymać się z wulgaryzmami // Lew
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2017, 00:01:46 wysłana przez Lew »

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #108 dnia: Sierpnia 31, 2017, 23:59:55 »
    W Polsce to raczej BOA, WR KSP, albo SPAP ci [Edit]wywali drzwi [ciach], chociaż podejrzewam że pierwsze będzie CBŚ albo CBA
    Przypominam wszystkim, nie tylko tym dwóm panom, że regulamin zabrania rzucać bluzgami // Lew
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2017, 12:04:52 wysłana przez beton »
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline Crowley

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #109 dnia: Września 01, 2017, 08:24:47 »
    Znów grozisz mi, że zgłosisz nastolatka na policję ? Mam to brać na poważnie tak ?
    Niezależnie od tego czy jesteś nastolatkiem czy dorosłym popełnienie "czynu karalnego" w tym przypadku użycie wizerunku Kedara bez jego zgody może być zgłoszone na policję.Wiek ma znaczenie ,ponieważ za osobę do 12 roku życia odpowiadają rodzice od 13 do 17 roku życia jest sądzona łagodniej ,a od 17 jak dorosły.W internecie mimo wieku nie jesteś bezkarny ;)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #110 dnia: Września 01, 2017, 10:17:51 »
    Panowie (...i chyba Panie, o ile są w tej dyskusji),

Dopóki rozmawiacie kulturalnie - bo zaglądają i czytają też osoby postronne - to jeszcze to jakoś wygląda "po ludzku". Lecz jeżeli będą latać słowa uznawane za obraźliwe lub wulgarne, to będzie trzeba ingerować w Wasze posty, a to chyba nie ma dla Was sensu. Pamiętajcie: argumenty, kultura i poszanowanie do wypowiedzi drugiego.

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #111 dnia: Września 01, 2017, 12:54:35 »
    Niezależnie od tego czy jesteś nastolatkiem czy dorosłym popełnienie "czynu karalnego" w tym przypadku użycie wizerunku Kedara bez jego zgody może być zgłoszone na policję.Wiek ma znaczenie ,ponieważ za osobę do 12 roku życia odpowiadają rodzice od 13 do 17 roku życia jest sądzona łagodniej ,a od 17 jak dorosły.W internecie mimo wieku nie jesteś bezkarny ;)

Nie napisałem, że jestem bezkarny tylko wyśmiałem go, że wjadą mi jednostki specjalne do domu, a są to dwie różne rzeczy. ;)
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2017, 13:13:10 wysłana przez Raggnarr »

Offline JakubMikol1

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #112 dnia: Września 01, 2017, 13:23:03 »
    Potwierdzam słowa kolegi, ponieważ również byłem wyjaśnić tą sprawę i słyszałem owe słowa.
    witaj! Chciałbym cie przprośic i twój pułk za moje zachowanie, Nie licze na jakieś przeprosiny czy coś, tylko chcem by to poprostu do cb dotarlo,

no tak nie dość że to to i jeszcze zwyzywali :/
    Przepraszam

I zamiast wyjaśniać sytuację dalej się pogrążają, nie rozumiem tego pułku.
    Chciałbym przeprosic cały wasz pułk szczerze mówie ze nawet nie licze na to ze mi wybacycie , Nie wiem co mam do waszego pułku ni nie wiem co we mnie wtedy wstąpiało ze tak napisalem to poprostu nie czułem sie jak ja, w waszym pulku gralo mi się bardzo dobrze tak jak pewnie większości, tak jak mowilem i jeszcze raz powtórze nie prosze o przeprosiny przyjęte czy cos, tez jestem człowiekiem i kazdy ma wyżuty sumienia , napewno myslisz ze pisze zeby wyrzuty poszły ale to nie prawda ale przyznaje się że dziś w nocy i wczoraj nie mogłem spać wlasie przez to co do was napisalem, wy mnie nie wyzywaliście ni nic gralismy razem i wszystko a ja taki zjeb i popsułem całe relacje. Jak dodtwałes do końca i chciało ci się czytac to wielkie dzięki i jeszcze raz przepraszam :
    I przyznaje sie do winy

Co to ma być? Odsyłam do regulaminu, bo chyba kolega nie przeczytał. Nie piszemy kilku postów pod rząd... // Kradus
    Edit:
    Witam chciałbym wszystkich przeprosić z racji, że nie organizacja pułku i zamieszanie zostało spowodowane przeze mnie oraz chciałbym przeprosić wszystkich, ktorych uraziłem wraz z moim pułkownikiem na, którego przypada cała fala hejtu spowodowana przeze mnie. Przepraszam wszytkich za moją głupote

... // Kradus

Podobno analfabeci w Polsce stanowią mniej niż 5% populacji. Cóż, po kilku latach pracy z Tawerną, stwierdzam, że albo te źródła kłamią i jest ich znacznie więcej albo mamy takiego pecha, by przyciągać do nas większość z nich... // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2017, 13:48:54 wysłana przez Dyktator »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #113 dnia: Września 01, 2017, 13:47:01 »
    Na obecną chwilę Major Jakub Mikol całkowicie wyrzeka się, że był to on. Rozmawiałem dziś z nim przez chwilę na tsie gdzie zaserwował nierealne wręcz dla mnie tłumaczenie. Cytuję
    "To nie byłem ja, mnie wtedy nie było w domu. Ktoś musiał wbić gdy mnie nie było w domu na grę. Możecie mi nie ufać ale to naprawdę nie byłem ja."
    Wniosek póki co to dla mnie jest jasny iż próbuje teraz jakoś wyjść z tej sytuacji przy pomocy kłamstwa. Wyjaśnię z nim to w przyszłym tygodniu chyba, że ktoś dojdzie do końca sprawy wcześniej. Biorąc jeszcze pod uwagę jego wcześniejsze manipulacje informacjami np: informowanie iż był grenadierem 16pp,(choć nim nie był) nie uważałbym tej odpowiedzi za szczerą.
    Chciałbym przeprosic cały wasz pułk szczerze mówie ze nawet nie licze na to ze mi wybacycie , Nie wiem co mam do waszego pułku ni nie wiem co we mnie wtedy wstąpiało ze tak napisalem to poprostu nie czułem sie jak ja, w waszym pulku gralo mi się bardzo dobrze tak jak pewnie większości, tak jak mowilem i jeszcze raz powtórze nie prosze o przeprosiny przyjęte czy cos, tez jestem człowiekiem i kazdy ma wyżuty sumienia , napewno myslisz ze pisze zeby wyrzuty poszły ale to nie prawda ale przyznaje się że dziś w nocy i wczoraj nie mogłem spać wlasie przez to co do was napisalem, wy mnie nie wyzywaliście ni nic gralismy razem i wszystko a ja taki zjeb i popsułem całe relacje. Jak dodtwałes do końca i chciało ci się czytac to wielkie dzięki i jeszcze raz przepraszam :
    I przyznaje sie do winy
    No, nie powiem. Ciekawy zwrot akcji.

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #114 dnia: Września 01, 2017, 14:02:02 »
    Ale creepy. Jakub "Doppelgänger" Mikol1 - pojawia się w kilku miejscach równocześnie niczym ojciec Pio.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #115 dnia: Września 01, 2017, 18:47:46 »
    nie wiem co we mnie wtedy wstąpiało ze tak napisalem to poprostu nie czułem sie jak ja

Za to ja dobrze wiem co:

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #116 dnia: Września 01, 2017, 19:30:08 »
    witaj! Chciałbym cie przprośic i twój pułk za moje zachowanie, Nie licze na jakieś przeprosiny czy coś, tylko chcem by to poprostu do cb dotarlo,
    Przepraszam
    I przyznaje sie do winy

Co to ma być? Odsyłam do regulaminu, bo chyba kolega nie przeczytał. Nie piszemy kilku postów pod rząd... // Kradus
    Edit:
    Witam chciałbym wszystkich przeprosić z racji, że nie organizacja pułku i zamieszanie zostało spowodowane przeze mnie oraz chciałbym przeprosić wszystkich, ktorych uraziłem wraz z moim pułkownikiem na, którego przypada cała fala hejtu spowodowana przeze mnie. Przepraszam wszytkich za moją głupote

... // Kradus

Podobno analfabeci w Polsce stanowią mniej niż 5% populacji. Cóż, po kilku latach pracy z Tawerną, stwierdzam, że albo te źródła kłamią i jest ich znacznie więcej albo mamy takiego pecha, by przyciągać do nas większość z nich... // Dyktator

,,A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają."

Polecam skorzystać przed napisaniem czegokolwiek: sjp.pwn.pl

(click to show/hide)

Offline Kappaniero

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • My watch is ended.
    « Odpowiedź #117 dnia: Września 04, 2017, 14:18:46 »
    W Polsce to raczej BOA, WR KSP, albo SPAP ci [Edit]wywali drzwi [ciach], chociaż podejrzewam że pierwsze będzie CBŚ albo CBA
    Przypominam wszystkim, nie tylko tym dwóm panom, że regulamin zabrania rzucać bluzgami // Lew

Ziomuś nie wiem czy wiesz, ale CBA (Centralne biuro antykorupcyjne XD) nie zajmuję się sprawami typu: "Nastolatek obraża/udostępnia wizreunek/dane drugiej osoby czy co innego. CBŚ co prawda to wydział policji, ale zajmuje się zapobieganiem, rozpoznawaniem i zwalczaniem przestępczości zorganizowanej czyli np. kartele narkotykowe, gangi itp. (np. Grupa Mokotowska dla sprostowania), więc co najwyżej zapuka mu do drzwi para policjantów albo listonosz z wezwaniem do sądu.

33pp spróbujcie zacząć od nowa i powodzenia.

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #118 dnia: Września 04, 2017, 15:01:25 »

Jeśli już, to żandarmeria wojskowa. Przecież sprawy związane z pułkami NW podlegają jurysdykcji sądów wojskowych.

Offline Wolfgnar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #119 dnia: Września 04, 2017, 16:31:41 »
    Panowie, czemu atakujecie 33pp tylko dlatego że jest to nowy regiment? Jak wcześniej było pisane, każdy ma prawo kupić grę, stworzyć pułk i grać z kolegami. Skoro "Pierwsi Najlepsi" mają z tym taki wielki problem to powinni zastanowić się nad tym KTO wprowadził całą patologię? Niestety wasz podpułkownik strzelił wam w stopę przyznając się do siania całego "raka". Także jak już macie oceniać, zacznijcie od siebie, albo zajmijcie się własnym pułkiem. Czemu jakaś tam "elitka" decyduje kto może zrobić pułk i być poważany. Jak tak bardzo zależy wam na opinii Polaków to pomóżcie 33pp odnaleźć się na community NW. 

Najlepiej zrobić aferę, szkalować innych i robić problemy na forum a samemu wyzywać innych na gf, co panie Podpułkowniku?