Możesz mieć mnie nawet za krawężnik, a mało mnie to będzie ruszać, bo od paru lat dowodzę sporą grupą dobrych graczy z Polski i kiedy osoby twojego pokroju starają się mi pocisnąć potem dostają po tyłku i wtedy często się zastanawiam nad tym jak niemądre musi być społeczeństwo kiedy tak głupi i niewartościowy człowiek jak ja wygrywa z Wami tak mocno. Odkąd gram w NW przegrałem raz z polskim pułkiem czy tam korpusem jeden kij i nawet się ciesze, że ktoś potrafił stworzyć inna grupę która była w stanie nam dokopać dzięki temu scena jest lepsza. Piszesz, że nie robicie nikomu nic złego, a nawet nie wiesz jak dużo złego możecie zrobić, przez te cholerne 6 lat powstała masa pułków jak wasze i myślę, że gdyby nie było większości z nich to na scenie międzynarodowej nie byłoby tak złej opinii o PP. Scena zagraniczna pamięta o 4pp, 5pp, 12pp, 16pp, 14pk, 1ps i to chyba jedyne pułki które pozytywnie zapadły im w pamięć, bo potrafiły pokonać najlepszych na scenie NW i myślę, że gdyby tylko te pułki istniały w całej naszej historii to byśmy mieli opinie kozaków no, ale dzięki natłokowi lipnych zbieranin 4fun ich zdanie jest jakie jest i o to mam żal do takich grup, bo to, że wy się pobawicie w wirtualne rangi czy nawet dziwną władzę nad innymi nikomu nie przeszkadza. Popatrz na to z tej strony. Wy sobie pogracie, za te parę miechów się rozpadniecie i ten cały Wasz grajdołek spłynie na tych co dalej tu siedzą i grają. Każdy pułk z potencjałem musi się męczyć aby ich nie lekceważyli i szanowali, bo każde nowe pp jest odbierane za kolejny słaby pułk z małowartościowymi WSPÓŁOBYWATELAMI.
+5, wyjaśnienie na dole. // Kradus
Tym razem skomentuje twoje głupstwa w inny sposób czyli będę brał wycinki i się do nich odnosił, ponieważ jest po północy (godzina o, której to pisałem), a o takiej porze nie mam ochoty na tak wielkie szczępienie ryja aby pisać ogólnie na temat tego co nabazgroliłeś.
"Możesz mieć mnie nawet za krawężnik, a mało mnie to będzie ruszać, bo od paru lat dowodzę sporą grupą dobrych graczy z
Polski(..)" - napisałeś tak z racji, że nie miałeś jak uzasadnić w racjonalny sposób swoje obelgi, które były po prostu puste, poza tym co ma do tego kim dowodzisz, ziomek tak jak już pisałem szukasz atencji ? Idź gdzie indziej.
"(...) i wtedy często się zastanawiam nad tym jak
niemądre musi być społeczeństwo kiedy tak głupi i niewartościowy człowiek jak ja
wygrywa z Wami tak mocno." - do tego nie będę się odnosił bo zbytnio nie rozumiem sensu tego zdania po korekcie (ale z tym, że jesteś głupi i niewartościowy to się zgadzam).
"Odkąd gram w NW przegrałem raz z polskim pułkiem czy tam korpusem jeden kij i nawet się ciesze, że ktoś potrafił stworzyć inna grupę która była w stanie nam dokopać dzięki temu scena jest lepsza." - kolejny fragment gdzie piszesz od rzeczy i nie na temat zarazem szukając atencji.
"Piszesz, że nie robicie nikomu nic złego, a nawet nie wiesz jak dużo złego możecie zrobić, przez te cholerne 6 lat powstała masa pułków jak wasze i myślę, że gdyby nie było większości z nich to na scenie międzynarodowej nie byłoby tak złej opinii o PP." - ej ziomek bo ja Ci już to wyjaśniłem, że to nie ma różnicy czy jesteśmy czy nie dla polskiej sceny NW to nic nie zmieni tak samo jak dla światowej, bo czy my chodzimy po eventach, rozwalamy je i źle się zachowujemy zmieniając opinie o PP? Nie ! Nasze istnienie nie będzie nikomu przeszkadzało nie licząc ludziom prostym jak ty, którzy są nie wyżyci i potrzebują atencji więc chodzą po mniejszych pułkach, które jak najwidoczniej uważacie NIE MOGĄ WAM PYSKOWAĆ NO BO JAK TAKIE OSOBY MOGĄ PYSKOWAĆ OSOBIE Z 2 CZY TAM JUŻ NWM, KTÓREGO NAJLEPSZEGO PUŁKU W POLSCE NO BO JAK TO TAK.
"Scena zagraniczna pamięta o 4pp, 5pp, 12pp, 16pp, 14pk, 1ps i to chyba jedyne pułki które pozytywnie zapadły im w pamięć, bo potrafiły pokonać najlepszych na scenie NW i myślę, że gdyby tylko te pułki istniały w całej naszej historii to byśmy mieli opinie kozaków no, ale dzięki natłokowi lipnych zbieranin 4fun ich zdanie jest jakie jest i o to mam żal do takich grup, bo to, że wy się pobawicie w wirtualne rangi czy nawet dziwną władzę nad innymi nikomu nie przeszkadza." - no w sumie mógłbym odnieść się do tej końcówki tak samo jak w poprzedni odniesieniu, a i komuś przeszkadza, np. nikomu innemu jak Tobie ;
"Popatrz na to z tej strony. Wy sobie pogracie, za te parę miechów się rozpadniecie i
ten cały Wasz grajdołek spłynie na tych co dalej tu siedzą i grają. Każdy pułk z potencjałem musi się męczyć aby ich nie lekceważyli i szanowali, bo każde nowe pp jest odbierane za
kolejny słaby pułk z małowartościowymi WSPÓŁOBYWATELAMI." - Piszesz tu o tym, że osoby, które zostaną po rozpadnięciu naszego pułku spłyną do innych np. do was i będą obniżały poziom, tylko, że właśnie jednym z zadań pułku i wyższych w nim rang jest to aby na takie bitwy turniejowe wystawiać tych dobrych, a nie rzekomo tych słabych co pozostali z rozpadu naszego pułku, jeśli jednak dalej uważasz, że te osoby obniżają poziom innych pułków to wiedz, że właśnie obraziłeś większość pułków w Polsce(wraz ze swoim czyli 1pp), ponieważ pisząc tak w rzeczywistości stwierdziłeś, że pułki nie są sprawne i nie działają tak jak trzeba bo wystawiają na poważne mecze osoby gorsze, czyli ogólnie rzecz biorąc stwierdziłeś, że pułki sobie nie radzą z utrzymaniem selekcji i po prostu klasy.
Słuchaj tak już dla końcowego wyjaśnienia Cię, twoje obelgi oraz agresja jest po prostu głupia bo jesteś dla mnie, dla sporu osób, które pisały w tym wątku i z pewnością dla nie jednej osoby, która to czyta kompletnym zerem, pozerem, atencjuszem, prostym człowiekiem i najzwyklejszym wieśniakiem, który pisze od rzeczy oraz zachowuje się agresywnie do innych bez powodu, chętnie użyłbym tutaj innych sformułowań ale nie chcę dostać ostrzeżenia. Pozdrawiam
PS: Jeśli całe 1pp jest jak ty to nie dziw się, że za granicą mają o nas złą opinię oraz, że jakiś pułk obniża tą opinie.
Psst nie doublepostuj ;)
Psst, już go upomniałem, Ty nie musisz. Pomijając fakt, że doublepost to dwa posty z rzędu, a nie cztery ;) // Dyktator
Wiem, wiem kilka sekund sie spoznilem przed twoim editem jego postow <3 I tak wiem ze doublepost to dwa razy z rzędu ale co mialem napisać "nie quadropostuj" ;p
Na więcej niż dwa mówi się zazwyczaj multiposting. // Dyktator
//E
Z tego co wiem przegraliście bitwę liniową z klanem z PW moda(który tak czy siak jest planowany dopiero na Bannelorda) i jakoś 4fun nie była XD
Rzeczywiście przegraliśmy ale to nie oznacza, że nie była 4fun. Chciałbym jeszcze podkreślić, iż bitwa liniowa była zrobiona w sumie na szybko bo zaproponowali nam ją po przegranym przez nas GF, poza tym mimo, że przegraliśmy to jestem dumny z moich ludzi za ich postawę oraz to jak się zachowali, a tyle mi wystarczy aby posiadać satysfakcję z tego co się wydarzyło.
PS: Część osób z tamtego klanu z tego co mi wiadomo jest z reprezentacji Polski.