Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][6pp]Pułk 6. Piechoty  (Przeczytany 4935 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TiraniumOre

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [NW][6pp]Pułk 6. Piechoty
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 27, 2017, 22:29:08 »
    Szanuję za determinację i powodzonka ^^ Tylko plz, dogadajcie się z tym drugim 6pp, bo oni założyli swoją grupę na steamie jeszcze w czerwcu xd
    Zmiencie nazwę. 6pp istnieje od kilku miesiecy i jest prowadzony przez plk Bochenka..
    Nie chcę się kłócić ale 6pp dowodzące prze Lee jest reaktywacją,tutaj dowodzik: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=18254.0.
    Poza tym nawet nie pytali o zgodę utworzenie regimentu ^^. Również nie mają wątku na tawernie i nie dają z siebie żadnych znaków życia :x.
    Nie liczcie na nas ,że zmienimy nazwę .
    Cytat: moontoor
    Mam też pytanie dotyczace skladu. Czy osoby wymienione w składzie są swiadome tego iż są członkami tego pulku? Konkretnie mówię o graczu lol28 ktory jest aktywnym czlonkiem 13ph
    Wypisany
    "... Wiem tylko ,że im więcej ludzi zabijam, tym dalej mam do domu ..."

Offline TiraniumOre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 27, 2017, 22:31:47 »
    Powodzenia. Tak btw to macie literówkę na waszym banerze "Pułk Szusty" pisze się szósty.
    "Na bławacie z tkaniny jedwabnej karmazynowej o wymiarach 50 cm X 54 cm orzeł polski, haftowany jedwabiem białym. Korona, dziób, berło i jabłko haftowane nićmi żółtymi. Takimiż nićmi haftowany napis: "PUŁK SZUSTY". Wkoło frędzle z jedwabiu żółtego. Muzeum Czartoryskich w Krakowie."

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 27, 2017, 22:32:48 »
    Nie chcę się kłócić ale 6pp dowodzące prze Lee jest reaktywacją,tutaj dowodzik: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=18254.0.
    Poza tym nawet nie pytali o zgodę utworzenie regimentu ^^. Również nie mają wątku na tawernie i nie dają z siebie żadnych znaków życia :x.
    Nie liczcie na nas ,że zmienimy nazwę . Wypisany

True. Literówka w temacie.. "szusty".
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 27, 2017, 22:35:44 »
    Powodzenia

Offline Piugeth

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 27, 2017, 22:39:32 »
    "Na bławacie z tkaniny jedwabnej karmazynowej o wymiarach 50 cm X 54 cm orzeł polski, haftowany jedwabiem białym. Korona, dziób, berło i jabłko haftowane nićmi żółtymi. Takimiż nićmi haftowany napis: "PUŁK SZUSTY". Wkoło frędzle z jedwabiu żółtego. Muzeum Czartoryskich w Krakowie."
    Okej, mój błąd.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 27, 2017, 22:39:51 »
    Skoro rozwiazaliscie pulk to nazwa sie zwolnila. Sam zakladajac 13. Pulk Huzarów byłem swiadomy, żebylo przed nami kilka takich pulkow, ale zaden z nich nie grał aktywnie. W tym przypadku 6pp gra aktywnie wiec lepiej pomyslcie nad zmiana nazwy klanu. Nie ma wymogu aby klan mial wlasny watek na tym forum.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 27, 2017, 22:54:21 »
    Skoro rozwiazaliscie pulk to nazwa sie zwolnila. Sam zakladajac 13. Pulk Huzarów byłem swiadomy, żebylo przed nami kilka takich pulkow, ale zaden z nich nie grał aktywnie. W tym przypadku 6pp gra aktywnie wiec lepiej pomyslcie nad zmiana nazwy klanu. Nie ma wymogu aby klan mial wlasny watek na tym forum.

Nie widziałem 6pp nigdzie prócz serwerów JailBreak czy NW_RolePlay. Poza tym moim zdaniem pułki czy korpusy Polskie niezapisane na tawernie nie istnieją. Nie oszukujmy się ale tawerna to miejsce w którym dowiadujemy się o danym regimencie, że istnieje i działa aktywnie.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 27, 2017, 23:01:04 »
    Skoro widziales ich tam to znaczy, ze istnieją. I to co mowisz to jest kompletna bzdura, nie można wszystkich graczy mount blade którzy łączą się w klany zmusić do udzielania się na tawernie. Sam przyjales na turniej gf 75pp które wg. Tawerny nie istnieje bo nie powstał post informujacy o reaktywacji... a jednak ich uznales wtedy a 6pp teraz nie chcesz?
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 27, 2017, 23:15:54 »
    Skoro widziales ich tam to znaczy, ze istnieją. I to co mowisz to jest kompletna bzdura, nie można wszystkich graczy mount blade którzy łączą się w klany zmusić do udzielania się na tawernie. Sam przyjales na turniej gf 75pp które wg. Tawerny nie istnieje bo nie powstał post informujacy o reaktywacji... a jednak ich uznales wtedy a 6pp teraz nie chcesz?

Uznaję 6pp które jest jedynie na tawernie. A zgodnie z zasadami turnieju (który odbędzie się we wrześniu) KAŻDY przystępujący do niego będzie musiał założyć wątek na tawernie. Przyjąłem owe pułki które nie mają tu wątku bo by go założyły. Nie powiedziałem że nie mogą się zgłosić bo nie mają wątku. KAŻDY regiment mógł się zgłosić nie ważne czy ma wątek czy nie. Do momentu tygodnia przed 1 meczem, jakby dany regiment nie miał wątku, zostałby zdyskwalifikowany.

Ps: Widziałem ich zaledwie rok temu, i to jedynego i tego samego gracza. Nie udzielają się wcale, dlatego nie istnieją. 11pp też podobno istnieje, ale się nie udziela i nie ma wątku.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2017, 23:17:43 wysłana przez VVESPAR »

Offline TiraniumOre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 27, 2017, 23:24:12 »
    Ps: Widziałem ich zaledwie rok temu, i to jedynego i tego samego gracza. Nie udzielają się wcale, dlatego nie istnieją. 11pp też podobno istnieje, ale się nie udziela i nie ma wątku.
    To zapewne członek 6pp przed rozpadem :v

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 27, 2017, 23:31:39 »
    6pp Bochna nie jest az tak stare.

Ja nie uznaję tego tworu jeżeli nke zmieni nazwy, 13ph nie będzie też brało udzialu w żadnym turnieju razem z tym tworem jezeli będą oni grać na tagach 6pp
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 27, 2017, 23:59:39 »
    To grozba czy obietnica?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 28, 2017, 00:17:02 »
    Obietnica
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 28, 2017, 00:53:36 »
    6pp Bochna nie jest az tak stare.

Ja nie uznaję tego tworu jeżeli nke zmieni nazwy, 13ph nie będzie też brało udzialu w żadnym turnieju razem z tym tworem jezeli będą oni grać na tagach 6pp

Turniej na tym nie straci, za to pułk wiele.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 28, 2017, 01:51:01 »
    Powodzenia. Tak btw to macie literówkę na waszym banerze "Pułk Szusty" pisze się szósty.
    Historyczny blawat tez tak mial - wszystko legalne жD

P.S.: ale to tylko historia^^
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2017, 01:54:55 wysłana przez -VEINRUS- »