Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''  (Przeczytany 27651 razy)

Opis tematu: Zapraszamy !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''
    « Odpowiedź #225 dnia: Września 04, 2017, 21:49:09 »
    http://steamcommunity.com/id/JarINW

http://steamcommunity.com/id/JarlNW - Moje

Świetne prowo... Gratuluje wtopy.  Szkoda że nie jestem w grupie 1pp... A tak zapomniałem jestem tam Pplk
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2017, 21:52:48 wysłana przez Jarll »

Offline -mat123321-

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #226 dnia: Września 04, 2017, 21:52:52 »
    Mój błąd zatem, simskil nie chodziło tu o dramę czy coś w tym stylu, bardziej o przykład jak nie powinno się rekrutować

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #227 dnia: Września 04, 2017, 21:58:01 »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #228 dnia: Września 04, 2017, 22:04:02 »
    Świetna próba, gratulacje. Nikt wam nie mówił, że vacbanned.com pozwala sprawdzić nie tylko 10 ostatnich nicków, a /namehistory datę tych 10 ostatnich zmian?
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wystarczy 5 minut, by zobaczyć że to oczywisty fejk.

Jeszcze w gwoli ścisłości. Kolega Amue dostaje 15 pkt za wulgaryzm + obrażenie nim innych użytkowników. Nie było sensu zostawiać tej wiadomości, bo właściwie jedyne co zawierała to właśnie te w/w treści, więc jestem zmuszony napisać to u Lwicy. Pozdrawiam // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2017, 08:20:13 wysłana przez Kradus »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #229 dnia: Września 05, 2017, 12:03:33 »
    no paczcie wy na tawernie to tacy grzeczni a na steamie jaka gangsterka xD

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #230 dnia: Września 18, 2017, 22:22:58 »
    Witam, dzisiaj doszło do bardzo nieprzyjemnej sytuacji i chcielibysmy ją wyjasnić. Po godzinie 20 dzisiaj na naszego GFa wbiły dwie osoby o nickach "Luxtor" oraz "BialyWilk" i zaczęły teamkillowanie naszych graczy. Wiemy kim były obie osoby dzięki ID przekazanym nam przez 59th oraz z relacji jednego z uczestników. "Luxtorem" był WolfGnar, który jednak szybko przeprosił i wskazał drugą osobę. "BialymWilkiem" okazał się być kapral furier waszego pułku Sieszti. Wbił on z drugiego konta Steam na serwer, oraz na tsa (mamy go łączonego z klanem w którym VVespar ma admina) gdzie po zmianie kilkakrotnie nicków dostał od VVespara rangi naszego rekruta i zdobył hasło oraz serwer. Apelujemy do 1pp o zaprzestanie takich akcji, nie chcemy bawić się w dramy na tawernie i wojenki między naszymi pułkami ale jednoczesnie nie mamy zamiaru tego tak zostawić. To co się stało to dziecinada.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #231 dnia: Września 18, 2017, 22:35:20 »
    Pułk gwiazd nadal w formie xd

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #232 dnia: Września 18, 2017, 23:26:09 »
    No zaplanowana akcja xD masz VVespra na swoim tsie to idź do niego zagadaj, a co do Siesztiego to już Michus go wyjaśnił.

Po raz kolejny napisze takie sprawy możesz załatwić na steam/ts.

Ganczo uważaj, bo jeszcze ONR cie dopadnie.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Września 18, 2017, 23:46:44 »
    Nie wiem czy zaplanowana, czy nie. Wiem natomiast, że została przeprowadzona przez 2 podoficerów o dość wysokim stopniu, że była to prowokacja wobec nas w drugim dniu istnienia pułku. Sieszti słyszałem z tego co pisał do jednej z osób z mojego pułku bardzo się przejął tym wyjaśnieniam go. Napisał "już się boję dzieciaczku" na steam. Weźcie tak go nie maltretujcie bo jeszcze stany lękowe będzie miał.

Próbowałem załatwić to na steam, ale ty mnie usunąłeś ze znaj, a Michus pisał w stylu "słowa WolfGnara to nie dowód, to wchodzenie Siesztiego na tsa, zmienianie nicków i dawanie mu rang przez VVespara to nic nie znaczy itd."

Ganczo bardzo ładnie nawiązał do waszego kłócenia się w temacie 33pp.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #234 dnia: Września 18, 2017, 23:59:56 »
    Mam go pobić, żeby się przejął? Myślę, że zrozumiał tyle mi wystarczy. Ty już lepiej Panczowi się nie podlizuj, bo to tak żałośnie wygląda :D.

Offline Michus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Września 19, 2017, 00:26:19 »
    Nie wiem czy zaplanowana, czy nie. Wiem natomiast, że została przeprowadzona przez 2 podoficerów o dość wysokim stopniu, że była to prowokacja wobec nas w drugim dniu istnienia pułku. Sieszti słyszałem z tego co pisał do jednej z osób z mojego pułku bardzo się przejął tym wyjaśnieniam go. Napisał "już się boję dzieciaczku" na steam. Weźcie tak go nie maltretujcie bo jeszcze stany lękowe będzie miał.

Próbowałem załatwić to na steam, ale ty mnie usunąłeś ze znaj, a Michus pisał w stylu "słowa WolfGnara to nie dowód, to wchodzenie Siesztiego na tsa, zmienianie nicków i dawanie mu rang przez VVespara to nic nie znaczy itd."

Ganczo bardzo ładnie nawiązał do waszego kłócenia się w temacie 33pp.

Dobra Matinh, widzę jednak, że muszę na tą tawernę wchodzić. Chce Tobie się babrać. Już na steam napisałem co o tym sądzę i tym miejscu, ale przechodząc do rzeczy.

Od początku Twojej wypowiedzi:

Zdecydujcie się w końcu kto w tym zacnym spisku brał udział, bo początek naszej rozmowy na steam: VVespar i Sieszti, potem Sieszti i Wolfgnar, a teraz już cała trójca widzę. W zasadzie mało ważne.

Tak owszem widziałem, że do Tomato napisał "już się boję dzieciaczku", bo pisałem z Tomatem, lecz całej rozmowy nie otrzymałem tylko ten kawałek. O to się nie czepiam miał prawo nie wysłać mi całości. Słowa dosyć nieodpowiednie wnioskując z fragmentu rozmowy, który otrzymałem.

Tak uważam, że słowa Wolfgnara, czyli tylko jednej osoby nie są wystarczającym dowodem (można było kogoś wziąć razem z Wolfem i Wolf potem mógłby zwalić po prostu winę na Siesztiego, co osobiście uważam za mało prawdopodobne, jednak wciąż możliwe), owszem bardzo wiele wskazuje na to, skoro niby wchodził na ts, zmieniał nicki, dostawał rangi (nie mam pojęcia jakie rangi, ale jakieś chyba mógł dostać jeżeli należałby do Redanii, bo chyba to ts łączony), ale nie mam 100% pewności, że to był akurat Sieszti na serwerze dokonujący zbroni, dlatego jedyne kroki, które podjąłem to rozmowa z Wami na poziomie gdzie się skończyła i pouczająca i przestrzegająca rozmowa ze Siesztim. Mam nadzieję, że nie był to Sieszti. Tyle mam do powiedzenia w temacie.

Chciałbym, żeby sytuacja się nie powtórzyła w przysżłości oraz nie będzie z Waszej strony żadnej chęci rekompensaty tego haniebnego czynu, bo Waszego przekonania o tym kto to zrobił raczej nie zmienię.

Pozdrawiam Michus
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2017, 00:32:07 wysłana przez Michus »

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #236 dnia: Września 19, 2017, 15:07:38 »
    No zaplanowana akcja xD masz VVespra na swoim tsie to idź do niego zagadaj, a co do Siesztiego to już Michus go wyjaśnił.

Po raz kolejny napisze takie sprawy możesz załatwić na steam/ts.

Ganczo uważaj, bo jeszcze ONR cie dopadnie.

To ts Wolfa xd
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #237 dnia: Września 19, 2017, 16:34:30 »
    Nauczka według 1pp: "no chłopaki następnym razem bardziej uważajcie żeby nie było wtopy". Historia prawdziwa.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #238 dnia: Listopada 28, 2017, 22:58:00 »
    Rest in Peace 1pp!
    Jeść białych ludzi!

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75