Wczoraj napisał strasznie prowokujący post i żeby nie trzeba mu było dawać pkt, usunęli go.
Kurna, przestańcie być tak dziecinni, Fiszek i Jarl. Nie będziecie tutaj prowadzili żadnych krucjat, tylko wylecicie, ostrzegam. Post usunąłem, by nie podkręcać dalej atmosfery, tak jak zwykle to robimy. Jeśli chcesz, byśmy rozdawali punkty za takie posty, to co z twoimi prowokacjami? (proszę, cytuję z kilku ostatnich postów):
Po po pierwsze ty nie masz przyjaciół, a tym bardziej w 23pp.[..]
Rozpadniecie się za 3 tygodnie...
Jakoś nie dostałeś i Ganczo nie płakał. Myślisz, że on jest tutaj świętą krową? Wiesz, jaki jest jego sekret, który sprawia, że nie wylatuje (pomijając nasze zbyt delikatne podejście, bo połowa osób w tym wątku zasłużyła na punkty, a ich nie otrzymała)? Gdy go ostrzegam, on słucha i daje na wstrzymanie. Kiedyś (przed amnestią) tego nie robił i dostał bana (miał szczęście trafić w amnestię rok później, dlatego tutaj jest). Teraz za to wy nie słuchacie i cały czas łamiecie regulamin. Prowokacje, obrażanie ludzi w postach i piwach, zaniżanie poziomu forum (chcoiażby pisownią) i pewnie znalazłbym jeszcze kilka punktów. Więc to Ganczo ma podstawy, by się tutaj żalić, czemu jest traktowany niesprawiedliwie. Bo on wyleciał rok temu za mniejsze przewinienia, niż wy. My tutaj traktujemy bardzo ulgowo
wszystkich, w tym i was, ale nie widzicie tego oczywiście, bo używacie tej sposobności, by przegiąć jeszcze bardziej, a potem płaczecie, gdy w końcu postawi wam się te granice.
Proszę, oto piwa za które Fiszek dostał blokadę (a był po drodze jeszcze ostrzegany + to już jego druga blokada)
Fiszek (-43) Yuzu (-6) Rak wersja 2.0 W temacie Lipiec 27, 2017, 19:36:03
Fiszek (-43) simskil (87) Z rakami nie wygrasz W temacie Sierpień 02, 2017, 19:29:22
Fiszek (-43) simskil (87) Za jakiegoś raka W temacie Sierpień 11, 2017, 19:20:11
Fiszek (-43) Yuuki. (3) Takie coś zostaw sobie do masturbacji W temacie Wczoraj o 19:32:08
Powtarzałem wielokrotnie, by nie obrażać ludzi (Ganczo nadużywał tego szczekania, czy tam psów, to go opierdzieliłem i od tamtej pory nic takiego nie napisał, do Fiszka za to nie trafiało), do tego jeszcze to żenujące piwo o masturbacji. To jest właśnie m.in. też zaniżanie poziomu forum. Ale ja (jako że mam za miękkie serce, jak widać) dałem mu przed tym jeszcze szansę i napisałem na PW, że jak przeprosi publicznie, to nie dostanie blokady. Oczywiście olał i dalej pisał posty/dawał piwa. A jak już blokada poszła, to poleciała litania na PW, teksty kosmiczne po prostu, ale najważniejsza była końcówka. Fiszek zaczął mnie tam wręcz
obrażać. Dalej będziecie mówić, że jest taki super niewinny i tylko ja się na nim wyżywam? I raportowanie moich wiadomości do innych administratorów też nic nie pomoże, oni również widzą winę.
Samo to, o co płaczesz Fiszku, jest komiczne. Jeszcze 4 lata temu za takie tekściki w karmie ludzie dostawali bany (Netoman pamięta..), dzisiaj (będąc jeszcze ostrzeganym i dostając na koniec jeszcze jedną szansę) poleciała tylko blokada na dawanie piw.... A jednak jest płacz, jakbym cię w karcerze zamknął i jeszcze popsuł ulubioną zabawkę.