Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''  (Przeczytany 27591 razy)

Opis tematu: Zapraszamy !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rzokable

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    Odp: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''
    « Odpowiedź #195 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:05:13 »
    A po drugie nie lubię osób które łżą, nikt nie wyzywał was od narodowców.
    Popatrzcie na czat na screenie z zapisu live'a tego meczu(filmik autorstwa Popowicza https://www.youtube.com/watch?v=WQJJ33lBNIw).
    (click to show/hide)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #196 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:12:05 »
    Korzystając z sytuacji chciałbym pozdrowić przyjaciół z 23pp, którzy wyzywali graczy delużą od "niedobrych narodowców".

(click to show/hide)

Dziękuje za piwka !

Chowajcie takie screeny w spoilery. Łamie regulamin w aż dwóch różnych punktach. // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 21:14:05 wysłana przez Dyktator »

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #197 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:13:47 »

Mówisz, że jesteście zieloni w tym module i nikt od was nie grał w the deluge. A Simskil? Podobno sam Jarl mówił, że on ogarnia ten moduł. Poza tym to nie nasza wina, że nie robiliście sobie żadnych treningów, poza jednym tuż przed meczem.

O kurde 2 osoby spośród 25 to naprawdę dużo, a po drugie po co nam trening na mecz 4fun xD!. Nie chcieliśmy trenować bo uważaliśmy, że nie ma to sensu jeśli mamy grać tylko raz.
     A ty co dalej się cieszysz, że wygraliście z ludźmi, którzy bardzo mało wiedzą o tym modzie?

Popatrzcie na czat na screenie z zapisu live'a tego meczu(filmik autorstwa Popowicza https://www.youtube.com/watch?v=WQJJ33lBNIw).
    (click to show/hide)

Heinz nie był z 23pp, więc nie wiem czemu w ogóle oskarżacie o to 23pp XD! Bo co hymn wcześniej zabolał? xD!!!

Jeśli chodzi o prowokowanie, jeśli boli was głowa od jednego trolla który przyszedł na mecz się pośmiać to co by się działo kiedy wszyscy mieliby dostęp do chatu bo raczej byście tego nie przeżyli.

Offline Rzokable

• Użytkownik
    « Odpowiedź #198 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:15:51 »
    Jakie 23pp? Co? O czym ty mówisz człowieku?

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #199 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:17:43 »
    Korzystając z sytuacji chciałbym pozdrowić przyjaciół z 23pp, którzy wyzywali graczy delużą od "niedobrych narodowców".

Jeśli nie jesteś na bieżąco to nie wiem czemu w ogóle się wypowiadasz.

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    « Odpowiedź #200 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:18:47 »
    Panowie skończmy 😅
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 21:19:52 wysłana przez Fiszek »

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    « Odpowiedź #201 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:20:33 »
    (click to show/hide)

Dziękuje za piwka !

Chowajcie takie screeny w spoilery. Łamie regulamin w aż dwóch różnych punktach. // Dyktator

Alkohol 18+

Offline Rzokable

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:22:12 »
    Jeśli nie jesteś na bieżąco to nie wiem czemu w ogóle się wypowiadasz.
    No cóż. Nie zwróciłem uwagi na to 23pp. Po prostu pomyliły mu się pułki. Ale to nie zmienia faktu, że to członek waszego pułku to napisał.

Offline Joloomen

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Wir sind verloren...
    « Odpowiedź #203 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:48:25 »
    A w ogóle uważam że 1pp powinno zostać rozwiązane, a samo NW skasowane ze steam-a.

Offline ManGo

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    • Za Ślůnsk i gumiklejzy
    « Odpowiedź #204 dnia: Sierpnia 18, 2017, 21:49:38 »
    (click to show/hide)
    A żeby nie robić offtopu to pochwalę się statami
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 21:51:24 wysłana przez ManGo »

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #205 dnia: Sierpnia 19, 2017, 04:26:26 »
    Możemy pyknąć groupfighta na NW ale same miecze, pałasze, szable czy co tam jest:)
    Ja bym zagrał na te śmieszne przepychaczki do armat. :D

Rzokable mam nadzieje, że przynajmniej dzięki temu mod lekko ożyje. Mecz był fajny lecz zbyt długi dlatego wyszliśmy podajże na drugiej mapie (byliśmy po 1h gry + masa osób grała wcześniej, żeby coś ogarniać). Co do tych tekstów to były czyste beity jak ktoś z was się nimi przejmuje to polecam Bieszczady.

Co się dzieje z Panczo, czy mam już się martwić? <3

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #206 dnia: Sierpnia 19, 2017, 09:23:52 »

Co się dzieje z Panczo, czy mam już się martwić? <3

Wczoraj napisał strasznie prowokujący post i żeby nie trzeba mu było dawać pkt, usunęli go.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #207 dnia: Sierpnia 19, 2017, 11:47:35 »
    Wczoraj napisał strasznie prowokujący post i żeby nie trzeba mu było dawać pkt, usunęli go.

Kurna, przestańcie być tak dziecinni, Fiszek i Jarl. Nie będziecie tutaj prowadzili żadnych krucjat, tylko wylecicie, ostrzegam. Post usunąłem, by nie podkręcać dalej atmosfery, tak jak zwykle to robimy. Jeśli chcesz, byśmy rozdawali punkty za takie posty, to co z twoimi prowokacjami? (proszę, cytuję z kilku ostatnich postów):
    Po po pierwsze ty nie masz przyjaciół, a tym bardziej w 23pp.[..]
    (click to show/hide)
    Rozpadniecie się za 3 tygodnie...

Jakoś nie dostałeś i Ganczo nie płakał. Myślisz, że on jest tutaj świętą krową? Wiesz, jaki jest jego sekret, który sprawia, że nie wylatuje (pomijając nasze zbyt delikatne podejście, bo połowa osób w tym wątku zasłużyła na punkty, a ich nie otrzymała)? Gdy go ostrzegam, on słucha i daje na wstrzymanie. Kiedyś (przed amnestią) tego nie robił i dostał bana (miał szczęście trafić w amnestię rok później, dlatego tutaj jest). Teraz za to wy nie słuchacie i cały czas łamiecie regulamin. Prowokacje, obrażanie ludzi w postach i piwach, zaniżanie poziomu forum (chcoiażby pisownią) i pewnie znalazłbym jeszcze kilka punktów. Więc to Ganczo ma podstawy, by się tutaj żalić, czemu jest traktowany niesprawiedliwie. Bo on wyleciał rok temu za mniejsze przewinienia, niż wy. My tutaj traktujemy bardzo ulgowo wszystkich, w tym i was, ale nie widzicie tego oczywiście, bo używacie tej sposobności, by przegiąć jeszcze bardziej, a potem płaczecie, gdy w końcu postawi wam się te granice.
     Proszę, oto piwa za które Fiszek dostał blokadę (a był po drodze jeszcze ostrzegany + to już jego druga blokada)
    (click to show/hide)

Powtarzałem wielokrotnie, by nie obrażać ludzi (Ganczo nadużywał tego szczekania, czy tam psów, to go opierdzieliłem i od tamtej pory nic takiego nie napisał, do Fiszka za to nie trafiało), do tego jeszcze to żenujące piwo o masturbacji. To jest właśnie m.in. też zaniżanie poziomu forum. Ale ja (jako że mam za miękkie serce, jak widać) dałem mu przed tym jeszcze szansę i napisałem na PW, że jak przeprosi publicznie, to nie dostanie blokady. Oczywiście olał i dalej pisał posty/dawał piwa. A jak już blokada poszła, to poleciała litania na PW, teksty kosmiczne po prostu, ale najważniejsza była końcówka. Fiszek zaczął mnie tam wręcz obrażać. Dalej będziecie mówić, że jest taki super niewinny i tylko ja się na nim wyżywam? I raportowanie moich wiadomości do innych administratorów też nic nie pomoże, oni również widzą winę.

Samo to, o co płaczesz Fiszku, jest komiczne. Jeszcze 4 lata temu za takie tekściki w karmie ludzie dostawali bany (Netoman pamięta..), dzisiaj (będąc jeszcze ostrzeganym i dostając na koniec jeszcze jedną szansę) poleciała tylko blokada na dawanie piw.... A jednak jest płacz, jakbym cię w karcerze zamknął i jeszcze popsuł ulubioną zabawkę.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #208 dnia: Sierpnia 19, 2017, 12:50:47 »
    Przepraszam bardzo, ze sie wtrace, ale czy gdyby gracze 1pp nie grali w koalicji deluga wygraliby? Osobiscie uwazam, ze wtedy koalicja zwrocilaby sie do jeszcze starszych graczy, jakie jest zdanie osob postronnych? Prosze panstwa, podyskutujmy na poziomie!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #209 dnia: Sierpnia 19, 2017, 13:13:14 »
    Przepraszam bardzo, ze sie wtrace, ale czy gdyby gracze 1pp nie grali w koalicji deluga wygraliby? Osobiscie uwazam, ze wtedy koalicja zwrocilaby sie do jeszcze starszych graczy, jakie jest zdanie osob postronnych? Prosze panstwa, podyskutujmy na poziomie!

Opierając się na screenshocie zamieszczonym przez ManGo zauważyłem, że w składzie Koalicji brak jest graczy z klanów Hitmen oraz The Masons. Duża część członków ww. zespołów to doświadczeni zawodnicy, niektórzy spośród nich opanowali umiejętność blokowania ciosów przeciwnika (sic!). Jako osoba postronna, mniemam, iż mogliby oni stanowić odpowiedni ekwiwalent, może nawet wzmocnienie drużyny Koalicji w obliczu decyzji o zakazie reprezentowania tej strony konfliktu przez graczy z 1pp.