Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''  (Przeczytany 27672 razy)

Opis tematu: Zapraszamy !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    Odp: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''
    « Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:06:10 »
    Odrób przyjacielu pracę domową z polskiego albo zapytaj swoją panią nauczycielkę czym w mowie jest tryb przypuszczający

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:09:34 »
    Panowie to nie temat to kłótnie ,Takie rzeczy załatwiajcie na priv ,Jak powiedział kiedyś mądry człowiek :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 18:18:34 wysłana przez Fiszek »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:16:20 »
    Odrób przyjacielu pracę domową z polskiego albo zapytaj swoją panią nauczycielkę czym w mowie jest tryb przypuszczający
    https://sjp.pwn.pl/zasady/;629738

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #184 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:20:49 »

No ja niestety etap szkolny mam już za sobą. Ty na szczęście możesz wypytać swoją o przecinki i kropki ;)

I skoro przerzucamy się już linkami:
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Lenistwo
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #185 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:23:31 »
    No ja niestety etap szkolny mam już za sobą. Ty na szczęście możesz wypytać swoją o przecinki i kropki ;)

I skoro przerzucamy się już linkami:https://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja

Chyba w takim razie nie uważałeś na lekcjach skoro interpretujesz dosłownie tryb przypuszczający
    Nie jestem hipokrytą tylko leniwym człowiekiem

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #186 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:31:06 »
    Obstawiam że rozwaliłbym cię trzymającego ten twój miecz bagnetem z zamkniętymi oczami, sparaliżowaną lewą nogą i drgawkami dłoni lol

Możesz wyzwać mnie na oficjalny pojedynek. Tylko wymyśl jakaś godną do rozważenia stawkę. Bo nie chce mi się NW instalować na próżno. Z mojej strony to jak wygram to poproszę - przeprosiny, oświadczenie o uznaniu supremacji Nativa i nauczenie się stosowania interpunkcji w postach (chociaż o tym ostatnim mówi regulamin to w sumie w Twoim interesie)

Offline Rzokable

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    « Odpowiedź #187 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:31:59 »
    Jakbym wiedział, że to będzie dla was tak ważne to bym się przyłożył i zakazał graczom 1pp grać po drugiej stronie tylko nie wiem czy by wtedy wam ludzi starczyło...

Oczywiście każdy by posłuchał i wyłączył deluge ;). Poza tym to i tak mieliśmy nadmiar kilku graczu i musieliśmy się zmieniać, a nie zawołaliśmy nawet wszystkich zapisanych.
    PS: Tak w ogóle to ciekawe dla kogo to było takie ważne skoro to wy zaczęliście narzekanie i zaspamowanie czatu, gdy już było za późno na zmianę frakcji na Polskę xD.

Pilnuj języka. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 19:49:10 wysłana przez Kradus »

Offline Yuuki.

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Cze.
    « Odpowiedź #188 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:51:09 »
    Korzystając z sytuacji chciałbym pozdrowić przyjaciół z 23pp, którzy wyzywali graczy delużą od "niedobrych narodowców".

a tutaj parę linków, które uznaliśmy z kolegami z komputra za ciekawe pozdrawiam cieplutko z rodzinką ;333

https://youtu.be/cCVFmYFRzow?t=5m31s

https://youtu.be/cCVFmYFRzow?t=8m32s

Wulgaryzmów również nie można pisać w cytatach // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 19:54:41 wysłana przez Kradus »

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #189 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:09:09 »
    Oczywiście każdy by posłuchał i wyłączył deluge ;).

Wiele osób od nas gra na the deluge i grało po waszej stronie, ale nie chodziło mu o wyłączenie the deluge tylko grania po naszej stronie.

PS: Tak w ogóle to ciekawe dla kogo to było takie ważne skoro to wy zaczęliście narzekanie i zaspamowanie czatu, gdy już było za późno na zmianę frakcji na Polskę xD.

No tak było za późno, skoro ktoś sobie zmienia frakcję od tak bo wam się podoba xD!!! Mówimy sobie ,,no kurczę zamienili na frakcję z tarczami'' to my sobie myślimy ,,hmmm może my też zmienimy bo tak trochę nie mamy szans na tarczę", ale nie nie gracie na tej i nawet nie łaska odpisać, pisałem do Popowicza bo to on chyba był waszym dowódcą, a widziałem na stream, że to ignorował. Szanujmy się robicie z tego meczu jakieś Mistrzostwa Polski modułów ups nie wiem jak to nazwać, bo ten moduł nie jest DLC. Rozumiem możecie nas wyzywać, ale nikt od nas z TEAM'U nie grał w the deluge i nie miał pojęcia jaka frakcja jaką kontruję, czy jakaś bron w ogóle ma szansę zabić na 1 strzał. Jesteśmy zieloni w tym modzie, a ludzie którzy coś wiedzą byli u was.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 20:10:57 wysłana przez Mistrz_Świata »

Offline Rzokable

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    « Odpowiedź #190 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:31:47 »
    Nie robiliśmy z tego żadnych mistrzostw, a traktowaliśmy czysto 4fun (oczywiście do momentu, gdy zaczęliście prowokować). I ten tego, nie wyzywaliśmy was ze względu na to, że przegraliście tylko ze względu na wasze prowokacje.
    I jak to, że zmieniamy frakcje tak jak nam się podoba? Wszystko było ustalone przed meczem. A co do "frakcji z tarczami" to z tego co pamiętam to wy graliście na drugiej mapie polską(czyli frakcją z tarczami :p), a my kozakami(frakcją bez tarcz) i jakoś wygrywaliśmy. Magia, co nie?

Mówisz, że jesteście zieloni w tym module i nikt od was nie grał w the deluge. A Simskil? Podobno sam Jarl mówił, że on ogarnia ten moduł. Poza tym to nie nasza wina, że nie robiliście sobie żadnych treningów, poza jednym tuż przed meczem.

Co do tego fragmentu o dlc to cytując "szkoda strzępić ryja".
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2017, 20:34:06 wysłana przez Rzokable »

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #191 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:35:55 »
    http://imgur.com/a/eJ266

Byście mogli się najpierw nauczyć że chat nie jest do spamu.
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    « Odpowiedź #192 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:39:16 »
    Nie robiliśmy z tego żadnych mistrzostw, a traktowaliśmy czysto 4fun (oczywiście do momentu, gdy zaczęliście prowokować). I ten tego, nie wyzywaliśmy was ze względu na to, że przegraliście tylko ze względu na wasze prowokacje.
    I jak to, że zmieniamy frakcje tak jak nam się podoba? Wszystko było ustalone przed meczem. A co do "frakcji z tarczami" to z tego co pamiętam to wy graliście na drugiej mapie polską(czyli frakcją z tarczami :p), a my kozakami(frakcją bez tarcz) i jakoś wygrywaliśmy. Magia, co nie?

Mówisz, że jesteście zieloni w tym module i nikt od was nie grał w the deluge. A Simskil? Podobno sam Jarl mówił, że on ogarnia ten moduł. Poza tym to nie nasza wina, że nie robiliście sobie żadnych treningów, poza jednym tuż przed meczem.

Co do tego fragmentu o dlc to cytując "szkoda strzępić ryja".
    Deluge waszym modem, Ale my na  nw jesteśmy nie do zdarcia taka moja opinia jeśli ktoś uważa inaczej można umówić bitwę nikt z 1pp nie byłby przeciwny :). Można bez wyzwisk i prowokacji?

Offline Yuuki.

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Cze.
    « Odpowiedź #193 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:48:25 »
    Nie żebym podpuszczał, ale nie rozwalicie community deluga w gfie 10vs10 na NW.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #194 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:54:16 »
    Korzystając z sytuacji chciałbym pozdrowić przyjaciół z 23pp, którzy wyzywali graczy delużą od "niedobrych narodowców".

a tutaj parę linków, które uznaliśmy z kolegami z komputra za ciekawe pozdrawiam cieplutko z rodzinką ;333

https://youtu.be/cCVFmYFRzow?t=5m31s

https://youtu.be/cCVFmYFRzow?t=8m32s

Wulgaryzmów również nie można pisać w cytatach // Kradus

Po po pierwsze ty nie masz przyjaciół, a tym bardziej w 23pp. A po drugie nie lubię osób które łżą, nikt nie wyzywał was od narodowców. Pozdrawiam 8pu, Majorze Yuuki...

Edit: Monitor ale ty nie masz Riazania.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2017, 09:20:27 wysłana przez Jarll »