Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''  (Przeczytany 27585 razy)

Opis tematu: Zapraszamy !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''
    « Odpowiedź #120 dnia: Lipca 13, 2017, 13:14:35 »
    Kradus Ganczo był chyba 2 razy proszony o to, żeby tu nie pisać powiedziałeś, że rozmowa tyczy się dopisku i ma do tego prawo i to nie jest spam teraz nadal się tu udziela to z coraz głupszymi postami. Nie wiem po co ktokolwiek stara się podjąć rozmowy z Stasiulkiem... . Nie wiem ile przegraliśmy z 28th bo nie zajmuje się kompania liniową, ale na meczu byli podobno toksyczni co do naszych słabszych kolegów z pułku więc pewnie zagramy z nimi w niedługim czasie i skopiemy tym noobom dupska. Udostępniamy wyniki meczy kompanii grenadierskiej a wyniki liniowej będą upublicznione raz w miesiącu. Michał odpowiedziałbym ci coś, ale poznając ciebie bliżej miałem wrażenie, że nie do końca jesteś zdrowy na umyśle (nie obrażam go w tym momencie kto go poznał powie przynajmniej, że jest mocno dziwny/inny) dlatego dam spokój.

Indian, Mistrz_Świata. Czemu łapiecie te baity Gancza jak pelikany, lemingi czy inni wyborcy Platformy...

Moderacja tawerny to jednak planktony więcej Koxxusów!!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 13:17:26 wysłana przez simskil »

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #121 dnia: Lipca 13, 2017, 13:16:57 »
    Kradus Ganczo był chyba 2 razy proszony o to, żeby tu nie pisać powiedziałeś, że rozmowa tyczy się dopisku i ma do tego prawo i to nie jest spam teraz nadal się tu udziela to z coraz głupszymi postami. Nie wiem po co ktokolwiek stara się podjąć rozmowy z Stasiulkiem... . Nie wiem ile przegraliśmy z 28th bo nie zajmuje się kompania liniową, ale na meczu byli podobno toksyczni co do naszych słabszych kolegów z pułku więc pewnie zagramy z nimi w niedługim czasie i skopiemy tym noobom dupska. Udostępniamy wyniki meczy kompanii grenadierskiej a wyniki liniowej będą upublicznione raz w miesiącu. Michał odpowiedziałbym ci coś, ale poznając ciebie bliżej miałem wrażenie, że nie do końca jesteś zdrowy na umyśle (nie obrażam go w tym momencie kto go poznał powie przynajmniej, że jest mocno dziwny/inny) dlatego dam spokój.

ale nie padaj na firststrike !

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #122 dnia: Lipca 13, 2017, 14:06:06 »

Coś w tym jest. Może i masz rację. Pewnie to przez za dużo przebywania wśród (niektórych) graczy NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #123 dnia: Lipca 13, 2017, 14:28:34 »

Z blokami panowie! Z blokami!

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #124 dnia: Lipca 13, 2017, 14:29:06 »
    Ty, a ty wiesz, że my mamy 2 kompanie? Centralną i Grenadierską, ty pewnie byłeś przekonany, że to cały pułk przegrał z 28th no cusz :(

PS: 28th przyniosło inv'ów na gf treningowy, ale OKEJ
    Zabawne, że wy mówicie coś o Invite'ach "ale OKEJ"
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #125 dnia: Lipca 13, 2017, 14:33:07 »
    Zabawne, że wy mówicie coś o Invite'ach "ale OKEJ"

Już się spociłeś?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #126 dnia: Lipca 13, 2017, 16:11:35 »
    Psy szczekają a my gramy swoje tyle w temacie

Tak z ciekawości, to pod jakimi nickami grasz Ty i Jarl? Bo nie widzę was na screenach, a najwięcej się przy pułku udzielacie.

Kradus już zakończył, ale ja też chciałbym jeszcze upomnieć, by skończyć spamowisko, bo zaczną lecieć punkty. Ile można w kółko o tym samym. Ty również przeginasz, Ganczo. Miesięczny licznik dram dobił wysoko, dajcie mu się trochę zregenerować...
    A za inwektywy będą ostrzejsze kary, niż marne 5 punktów. Więc zastanów się dwa razy, zanim kogoś nazwiesz psem, Jarl.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #127 dnia: Lipca 13, 2017, 16:30:14 »
    Tak z ciekawości, to pod jakimi nickami grasz Ty i Jarl? Bo nie widzę was na screenach, a najwięcej się przy pułku udzielacie.

Oni grają w Centralnej. Ganczo na meczu z 16pp też mało grał a najwięcej się udziela :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 16:33:27 wysłana przez Laalaa »

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Lipca 13, 2017, 16:35:11 »
    Oni grają w Centralnej. Ganczo na meczu z 16pp też mało grał a najwięcej się udziela :)

Ok, ja tylko pytam.

Czyli jak to działa? Grenadierka gra w turniejach i oficjalne mecze, a centralna coś w rodzaju sparingów nieoficjalnych?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #129 dnia: Lipca 13, 2017, 16:36:27 »

Czyli jak to działa? Grenadierka gra w turniejach i oficjalne mecze, a centralna coś w rodzaju sparingów nieoficjalnych?
    Grenadierka gra te ważne mecze. Centralna gra te mniej ważne lub z przeciwnikami na swoim poziomie.

« Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 16:41:11 wysłana przez Laalaa »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lipca 13, 2017, 16:37:52 »
    Grenadierka gra te ważne mecze. Centralna gra te mniej ważne lub z przeciwnikami na swoim poziomie.

Czyli w turniejach gracie jako jeden zespół i wystawiacie dwa różne składy na różne mecze, czy tylko grenadierka gra o trofea?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #131 dnia: Lipca 13, 2017, 16:44:52 »
    Czyli w turniejach gracie jako jeden zespół i wystawiacie dwa różne składy na różne mecze, czy tylko grenadierka gra o trofea?

Grenadierka jest profesjonalną drużyną, kompetytywną której zależy na odnoszeniu sukcesów. Kompania centralna jest bardziej ForFun dla ludzi którym nie zależy tak bardzo na odnoszeniu sukcesów a chcą sobie zwyczajnie pograć. Oczywiście nikt nie broni graczom z centralnej dołączyć do grenadierki jeśli wystarczająco się podszkolą.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 17:01:34 wysłana przez Laalaa »

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #132 dnia: Lipca 13, 2017, 18:51:53 »
    Jeśli jest ważny mecz, bądź mistrzostwa np. European Infantry Cup to tam gra tylko grenadierka.

Offline Zimnior

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #133 dnia: Lipca 13, 2017, 20:12:12 »
    Jeśli jest ważny mecz, bądź mistrzostwa np. European Infantry Cup to tam gra tylko grenadierka.
    Ale Wiesz ja od 15pp słyszałem że , my na mecz z tymi koksami wystawiamy grenadierke bo się boimy xD

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #134 dnia: Lipca 13, 2017, 20:20:03 »
    Mecze ligowe grają grenadierzy nie, że się boimy -_-