Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''  (Przeczytany 27589 razy)

Opis tematu: Zapraszamy !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    Odp: [NW][1pp] Pułk 1. Piechoty - ''Pierwsi Najlepsi''
    « Odpowiedź #105 dnia: Lipca 13, 2017, 10:35:25 »
    Ten gf był treningowy dlatego nikt nie wstawił o nim posta tak samo zresztą jak wczorajsza bitwa treningowa którą wygraliśmy.
    GF z 66th też był treningowy,a Jarl wstawił screeny i "Cieszyli się z wygranej."Wygrania w dość kijowy sposób a teraz taki c***y wynik z 28th,coś tu nie gra,Polska scena zjednoczyła się tylko przeciwko 66th?

Hej,ale tak poza tym wróciła stara polska scena NW,wygrać pierwsze mecze a potem zaczyna przepierdalać i przegrywać z hańbiącym wynikiem.Oklaski dla Polskiej sceny NW*clap*clap*clap*.

Nie przeklinaj. // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 16:01:03 wysłana przez Dyktator »
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #106 dnia: Lipca 13, 2017, 11:16:57 »
    Czemu uważasz ,że wygraliśmy to w kijowy sposób? Dzień po GF'ie oficerzy od was pruli się dosłownie ,żebyśmy zagrali z wami rewanż[xD],także dzień po wygranej wyrzucili mnie wszyscy ludzie z 66th [tylko Throw mnie zostawił w znajomych] ,dziwne co nie? Jakbyśmy przegrali to byłyby z nas takie ziomki dla 66th ,no ale nie wspomnę ,że jeszcze mnie wyrzucono z grupy FanBoy'ów 66th bez powodu w której byłem od początku jej istnienia :) Nie ,że płacze tylko mówię ,że jesteście dość specyficzni i płaczecie po przegranej z JAKIMŚ PUŁKIEM KTÓRY ZACZNIE PRZEGRYWAĆ KAŻDY MECZ HAŃBIĄCYM WYNIKIEM.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #107 dnia: Lipca 13, 2017, 11:20:29 »
    Ej koledzy, ale ogarnijcie te bluzgi bo sam zadzwonie z prosba o oddzial pacyfikacyjny

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #108 dnia: Lipca 13, 2017, 11:20:54 »
    Czemu uważasz ,że wygraliśmy to w kijowy sposób? Dzień po GF'ie oficerzy od was pruli się dosłownie ,żebyśmy zagrali z wami rewanż[xD],także dzień po wygranej wyrzucili mnie wszyscy ludzie z 66th [tylko Throw mnie zostawił w znajomych] ,dziwne co nie? Jakbyśmy przegrali to byłyby z nas takie ziomki dla 66th ,no ale nie wspomnę ,że jeszcze mnie wyrzucono z grupy FanBoy'ów 66th bez powodu w której byłem od początku jej istnienia :) Nie ,że płacze tylko mówię ,że jesteście dość specyficzni i płaczecie po przegranej z JAKIMŚ PUŁKIEM KTÓRY ZACZNIE PRZEGRYWAĆ KAŻDY MECZ HAŃBIĄCYM WYNIKIEM.
    Ktoś żąda rewanżu.Hm.to normalne zachowanie,poza tym też jesteś specifyczna btw. śmieje się z was.

P.S. Nie dorównujecie poziomowi 5pp.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 11:26:46 wysłana przez Michals »
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lipca 13, 2017, 11:29:46 »
    Eh, nie tak sie trolluje :/. Niby taki 2 letni weteran a sie nie zna. Niech sobie wstawiaja co chca mongoly, przeciez kto chce to sobie weryfikuje. Sa tak wiarygodni jak pikio.pl

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Lipca 13, 2017, 11:31:52 »
    Eh, nie tak sie trolluje :/. Niby taki 2 letni weteran a sie nie zna. Niech sobie wstawiaja co chca mongoly, przeciez kto chce to sobie weryfikuje. Sa tak wiarygodni jak pikio.pl

Znudziłeś się już każdemu ić sopie.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #111 dnia: Lipca 13, 2017, 11:32:38 »
    Pocwicz pozdro!

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Lipca 13, 2017, 11:36:24 »
    Niby sie znudzilem, a tylko czekacie na jakikolwiek moj post przyjaciele :))

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #113 dnia: Lipca 13, 2017, 11:40:18 »
    No, no idziesz już?

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lipca 13, 2017, 11:40:34 »

No elo ziomuś

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lipca 13, 2017, 11:43:32 »
    Panie Simskil, zasmiecaja Panu watek! To jak w koncu z tym wynikiem? Ja dostalem info, ze bylo do 3, Stasiulek poprawil na 1, pogubilem sie :/

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Lipca 13, 2017, 11:45:53 »
    Panie Simskil, zasmiecaja Panu watek! To jak w koncu z tym wynikiem? Ja dostalem info, ze bylo do 3, Stasiulek poprawil na 1, pogubilem sie :/

Ty, a ty wiesz, że my mamy 2 kompanie? Centralną i Grenadierską, ty pewnie byłeś przekonany, że to cały pułk przegrał z 28th no cusz :(

PS: 28th przyniosło inv'ów na gf treningowy, ale OKEJ
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2017, 11:53:07 wysłana przez Mistrz_Świata »

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #117 dnia: Lipca 13, 2017, 12:00:19 »
    Dać Wam chwilę wolności, to znowu się rzucacie fekaliami...

Stasiulek wracaj do Czechów, bo to odwaliłeś jest żałosne i nie wiem dlaczego ty się tutaj udzielasz.

A, edytuj sobie ten awatar i zamiast Polskiej flagi daj czeską... psie.

+5 na uspokojenie. Odpowiadanie na spam jest rozsądne, jeśli się robi to rozsądnie. A nie tak jak właśnie zaprezentowałeś... Lepiej to chyba robić kulturalnie, prawda?

Ta... Mógłbyś chociaż ciut przytemperować? Bo od czasu zakończenia MPNW nadal pozostajesz najbardziej aktywną osobą w wątkach pułkowych (czasem niestety negatywnie...).

Indian, Mistrz_Świata. Czemu łapiecie te baity Gancza jak pelikany, lemingi czy inni wyborcy Platformy...

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lipca 13, 2017, 12:10:41 »
    Ciekawe kto tu jest baitowany xD!!!

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #119 dnia: Lipca 13, 2017, 12:55:11 »