polecam też szukać wrogów z dużą ilością więźniów. Znajdziesz takiego ze stoma więźniami(ja znalazlem xD) pokonujesz i masz pełno ludzi(jak masz miejsce w armii). Można też rekrutować więźniów ale to dość czasochłonne, bo robisz to pojedynczo(weż sobie tak 90 zwerbuj...) i czasem odmawiają ale to można wypuscic.
Von Mistont moja następna propozycja(wcześniej pisałem o alfabetycznym ułożeniu miejsc przy nakazywaniu patrolu regimentowi):
Rozwijanie wiosek, zamków i miast... Najgorzej jest jak jestem bardzo daleko i nagle budowa została ukończona... I trzeba leciec zeby rozbudować jak jest coś ważne(dla mnie najwazniejszy jest pierwszy zamek zebym mial co rekrutowac xD). Mogłoby się wpłacać jakąś kasę i układać w kolejności jak rozwijać. Ale swoje to jeszcze dobrze, bo jest komunikat i można wejść reports-->fiefs reports-->available building(czy jakoś tak). Lordowie nie rozbudowuja swoich lenn więc my musimy ale tego nawet nie da sie sprawdzic. Taki skarbiec powinien byc nawet w kazdej wiosce zeby można było wpłacać. Oczywiście to następny bajer bez którego można by się obejść... xD
@DOWN
ups mój błąd xd
No, ale i tak... Przekazujesz kasę na tą budowle i skąd oni mają to nagle na drugim końcu mapy? Nawet jakbyś wysłał posłańca to 1-2 dni by dochodziło i jeszcze jest szansa ze go okradną albo ucieknie z twoją kasą... Różnie bywa xD