Witam, hmm na poczatek gratuluje i dziękuje za stworzenia wspanialego moda (mimo kilku błędów :P )
A teraz do rzeczy, przeszukałem juz wiekszość tego tematu i nie mam już sił na dalsze szukanie więc zdaje sie na Was.
Mam problem odnośnie praw ;/ otóż gram nacją Mariniańśką, sciągnąłem starsze spolszczenie do SoDa i nie wiem czy tak ma być czy to bug, ale żadne z praw nie ma opisu;/
Klikam na prawo i wyswietla mi sie np. Prawo 6 i nic wiecej ;/ Skad mam wiedziec co daje dane prawo i czy bedzie to dobry wybór;/ ??
Kolejną rzeczą która zauważyłem to to że podczas pewnej walki dołączyłem do swojego lorda który dostawał w dupsko ;] (nie pamietam imienia) walczył on na koniu ale pięsciami;/ a miecz mial przewieszony z tylu na plecach (to po kij mu ten miecz:P) ?
Aha i jeszcze jedno chciałbym zapytać, a mianowice posiadam 3 miasta zamek i wieś i całkowity dochód nie przekracza mi 3500, czy moze mi ktoś wytlumacz "jak krowie na rowie" czemu tak mało dostaje? W 2 miastach mam powyzej 2500 popoulacji a we wsi maks czyli 500
Jak podciagnąć wiarę w tych miastach i wsiach kiedy wszedzie mam swiatynie sanktuaria itp a moja wiara jest dalej znienawidzona lub coś koło tego ;/
Zapomnialem dodać wersjaa SoD to Sword of Damocles - Gold V4.5 beta
Dziękuje za wszelkie odpowiedzi, nawet te krytykujace :P
EDIT: Tworzenie wlasnego baneru również nie działa :( to tak na marginesie