A teraz do rzeczy, przeszukałem juz wiekszość tego tematu i nie mam już sił na dalsze szukanie więc zdaje sie na Was.
Mam problem odnośnie praw ;/ otóż gram nacją Mariniańśką, sciągnąłem starsze spolszczenie do SoDa i nie wiem czy tak ma być czy to bug, ale żadne z praw nie ma opisu;/
Klikam na prawo i wyswietla mi sie np. Prawo 6 i nic wiecej ;/ Skad mam wiedziec co daje dane prawo i czy bedzie to dobry wybór;/ ??
bo spolszczenie jest na 4.1 a ty musisz miec 4.5 beta(skoro masz prawa)
P.S Ogółem mod jest świetny, good work :)
Mówi się good job. Work to jest czasownik xD
nie bardzo rozumiem :((( na początku gry wybrałem sobie religie oraz frakcje (w moim przypadku to Antarianskie Imperium) początek gry i widzę stare frakcje z Native. Miasta też te same Suno, Wercheh itp. W opisie pisze że są Antarianskie Imperium, Rep. Mariny, Królestwo Aden, Villianskie Księstwo, Zerrikanianski sułtanat GDZIE ONE SĄ ?????
Bo tu jest tak śmiesznie zrobione xD Frakcji jest 15 ale są jakby trzy ,,rodzaje'' frakcji:
-Rdzenne(z native): Khergicki Khanat(wszyscy piszą hanat albo chanat albo jeszcze inaczej ;p) i Królestwa Vaegirów, Nordów, Swadii i Rhodoków,
-Gracza(ma je tylko gracz bo to są unity z jego ojczyzny): Adenian, Villaneese, Antarian, Marina i Zerrikan,
-Najemnicy(mają tylko jeden obóz i można za kase wynająć cały regiment albo pojedyncze unity dla siebie): Elephant Clan, Black Army i jeszcze jakies trzy ale ich nei pamietam xd
To jest tylko baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo rozbudowany native ale mapka i poczatkowe krolestwa te same(chociaż w 4.5 beta mapce zmieniono wygląd ;))
@DOWN
tak? Nie słyszałem ale nie kłócę sie xd
P.S. taki jakis krotki moj post byl i musiałem cos dodac xd