Edytujesz plik .txt z exportem, używasz Jestera, wychodzi na to samo. Jesteś cheaterem.
Gram sobie w SoD'a, moja postać liczy sobie 40 dni (w grze) mam już
własny (tylko mój) zamek, ładny niebieski kolorek, wdzięczną nazwę: Kingdom of Asugan (to od tego zamku Khagerickiego na samym końcu świata) i... wojnę z dwoma frakcjami. Zanim założyłem własną frakcję byłem wasalem Króla Yarogleka. (królestwo vaegirów), które toczyło wojnę z Chanatem. Zebrałem do kupy wojska, podreperowałem budżet i uderzyłem na zamek Asugan. Po długim oblężeniu i paru szturmach zdobyłem go z zamiarem zdefraudowania w imię Imperium Antarańskiego. Król mi zamku oczywiście nie dał, dał go jakiemuś wymoczkowi który miał (podobnie jak ja) jedną wioskę. Oczywiście wypowiedziałem królowi posłuszeństwo.
Z początku było bardzo sielankowo, napadałem na okoliczne wioski vaegirskie, a łupy sprzedawałem w vaegirskich miastach (szczyt perwersji xD). Aż w końcu... rozpoczęły się szturmy na mój zamek. Z początku był to jeden lord, który szybko dostał się do niewoli. Potem było dwóch, których wystarczyło rozdzielić i wykończyć osobno, ale w końcu pojawił się król... a po 3 dniach dołączają do niego dwaj lordowie.
Poza tym mam wojnę z Chanatem który... mnie ignoruje.
Moja sytuacja jest wręcz beznadziejna, nie jestem w stanie walczyć z gościem który ma 200 wojaków i przyjmować dodatkowo reguralne ataki jego wasali, poza tym nie wiem kiedy Chanat się obudzi...
Na pierwszej stronie, jest notka że można zawrzeć pokój. ^2 złych relacji, o ile się nie mylę. Moje stosunki z Vaegirami to jakieś -40 a 1600 to dla mnie żaden wydatek (no... może...). Tylko nie wiem gdzie tą sumę wpłacić!
Niech mi ktoś dopomoże, bo naprawdę cienko przędę... nie widzę takiej opcji ani u doradców, ani u żadnego lorda (leją mnie prawie od razu).
Help...
A poza tym to w pierwszym poście jest straszliwa literówka :P
EDIT:
[Zbóduj Armię]
Rofl!