Po zdobyciu pierwszego zamku przylaczyl sie do mnie Knight Pechnak, bylem zadowolony do momentu kiedy zobaczylem jego oddzial - same patalachy. Stoczylismy pare bitew a on systematycznie dobieral sobie zolnierzy. Zaczelo mnie to denerwowac bo z taka armia Pechnak moze co najwyzej stawac do walki jako mieso armatnie. Dalem mu sporo wyszkolonych jednostek, jednak jak zapewne wiecie poziom jednostek w oddziale wplywa na predkosc poruszania sie po mapie i te jego "bazowe" jednostki ja obnizaja.W zwiazku z tym mam trzy pytania:
Czy jest mozliwosc pelnego zarzadzania oddzialami sprzymierzonych lordow ?"(mam na mysli odbieranie jednostek i zmiane miejsca konkretnych typow jednostek na liscie party)
A jezeli nie to czy mozna te funkcje dodac ?(to chyba pytanie do osob zajmujacych sie modami)
W jaki sposob po utracie wiekszosci wojska lord uzupelnia stan osobowy oddzialu ? (probowalem wprowadzic go w zasadzke i wytracic wiekszosc jego podstawowej, niskopoziomowej armii ale udalo mu sie wrocic z garstka zolnierzy do zamku i uzupelnic armie o tak samo beznadziejne jednostki )
Z gory dzieki za pomoc.