Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 45907 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #645 dnia: Lipca 04, 2017, 21:12:42 »
    Daliśmy Wam logi, rozumiem, że długo to trwało i byliście zdenerwowani, ale trzeba było czekać na właściciela, kolejna sprawa - wytłumacz mi Veinrus, jak Simskil miał nagrać Chadę, a potem puszczać go whisperem do Ciebie, który krzyczy "Jebać 7pp". Może lepiej po prostu z nim to wyjaśnijcie. Rozumiem, że lepiej jest zrzucić winę na kogoś i umyć rączki od graczy z VIe( gdzie Chada należy) niż się przyznać. Kolejna sprawa z banami na serwerze podczas meczu, nie moja wina, jakim cudem Tomato dowiedział się o haśle admina na serwer, ale to świadczy tylko o słabych zabezpieczeniach Waszego serwera (polecam whitelistę) (zgadza się, że miałem sędziować tamten mecz i jestem najbardziej podejrzaną osobą o danie hasła admina, co nie zmienia faktu, że nie było ono chyba od początku do tamtego momentu zmieniane + nie jestem głupim trolkiem i nie dałem jeszcze większemu trolkowi hasła admina, szanujmy się). W raporcie również znajdziemy takie słowa "Utradnianie sedziom weryfikacji". Oficjalnie w zasadach nie widnieje żadna zasada mówiąca o tym, że sędziowie powinni mieć wgląd w ts, a to że mamy ts, za którego płacimy dosyć sporo( szanuje hosting multigaming, 0 problemów) i dbam o to by liczba slotów regularnie była zmniejszana do minimum, by zminimalizować koszty to mam prawo na nim robić i banować kogo chce w czasie turnieju i poza nim. A serwer, na którym mecz został rozegrany został PRZED meczem zaakceptowany ZARÓWNO przez sędziów jak mnie i Okrę. Co do inva po stronie 16pp, gdzie faktycznie był to była to odpowiedz na Alucarda oraz innych przybyszów do VIe na ten mecz.

To kiedy dołączenie raportu o dyskwalifikacji VIe?

Alucard rezerwista.... wiecie, nie rozumiem paru faktów z nim. Boi się używać swojego prawdziwego nicku na meczach VIe, skoro przecież do niego należy? W składzie wyraznie zapisany jako Alucard, jednak podczas meczu ThisGuy. Oraz był to pierwszy mecz Alucarda na turnieju.
    4. Jeden gracz może grać tylko dla jednej drużyny. Zakazane jest posiadanie w drużynie "invite'ów". Złamanie tej zasady będzie surowo karane.
    Coś mi się tu nie podoba. Dla mnie z tego co pamiętam macie w rezerwie graczy takich jak Jarl, Sharpshooter a są w innych regimentach, czyli rozumiem, że rezerwa to ranga "Invite". Czterech graczy starego 4pp magicznie dołącza do składu OFICJALNIE W KRONICE PUŁKU 21 czerwca. Z tego co Veinrus piszesz, że byli wszyscy na jakiejś bitwie w kwietniu, to nie oznacza, że wciąż byli w regimencie do tego czasu. Zwłaszcza, że jak napisałem wyżej oficjalna data dołączenia to był 21 czerwiec- trochę niedawno, to czyli jak dołączyli teraz oficjalnie to wtedy byli na invite chyba, nieprawdaż? Dla mnie jest to wyraznie ściąganie graczy tylko i wyłącznie na mecz, nic więcej.

Dla mnie werdykt jest jeden Pierwsze miejsce w zaistniałej sytuacji 3pp, drugie 7pp i trzecie miejsce trzeba wyłonić po liczbie zdobytych punktów.

Przepraszam również za brak Ź (dostałem od ludzi z ts), po prostu mam jakiś shit program na kompie co program mi uruchamia kombinacja alt+x.

Mam nadzieję, że ktoś z organizatorów się na ten temat wypowie. Wasze milczenie uważam za brak szacunku do naszej strony.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #646 dnia: Lipca 04, 2017, 21:15:50 »
    Alucard pochodzi z 66th. U was jest na rezerwie, ale grać mógł?

Grał bo nie był w innej drużynie w tym turnieju tak jak Sharp oraz Jarll ... czy tak ciężko to zrozumieć. Tu nie chodzi o to, że oni są na rezerwie tylko o to, że nie mogli grać z nami bo byli w innej drużynie na turnieju.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #647 dnia: Lipca 04, 2017, 21:18:13 »

Mam nadzieję, że ktoś z organizatorów się na ten temat wypowie. Wasze milczenie uważam za brak szacunku do naszej strony.

Szczepan jest w 17e , Amue 15th , Tomato , Indian , Heinz 17e mam wymieniac dalej ??
    (click to show/hide)

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #648 dnia: Lipca 04, 2017, 21:20:15 »
    Szczepan jest w 17e , Amue 15th , Tomato , Indian , Heinz 17e mam wymieniac dalej ??

Poproszę :)

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #649 dnia: Lipca 04, 2017, 21:21:22 »
    Poproszę :)

Masz słodki głosik nie bede z tb pisał bo cb lubie <3
    (click to show/hide)

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #650 dnia: Lipca 04, 2017, 21:23:44 »
    To niezle 17e.

Offline Michus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #651 dnia: Lipca 04, 2017, 21:25:02 »

Poprosił to wymieniaj. Z tego co wiem Indian, Heinz i Tomato nie są w 17e.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #652 dnia: Lipca 04, 2017, 21:26:41 »

Ani Meniolek, ani Rumcajs nic mi nie mówi. Przykro mi :C

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #653 dnia: Lipca 04, 2017, 21:26:50 »
    Poprosił to wymieniaj. Z tego co wiem Indian, Heinz i Tomato nie są w 17e.
    Simskil i lalaa sa w VIe ;)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #654 dnia: Lipca 04, 2017, 21:28:21 »
    Też nieoficjalnie jestem w vie, czy to sprawia że nie mogę grać w żadnym innym pułku?

lol

Offline Fiksiu

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #655 dnia: Lipca 04, 2017, 21:29:01 »
    Indian i Tomato nie są w 17e? Ten wątek mówi mi co innego :P http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=19136.0
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #656 dnia: Lipca 04, 2017, 21:29:10 »
    Też nieoficjalnie jestem w vie, czy to sprawia że nie mogę grać w żadnym innym pułku?

lol
    Nie jesteś. Na szczęście

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Michus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #657 dnia: Lipca 04, 2017, 21:31:59 »
    Tylko, że te osoby, które wymieniasz grają regularnie u mnie w regimencie( częściej nawet niż tam) to jest dodatkowa zabawa (gra w innych pułkach). Z Alucardem jest chyba inaczej. A ty Fiks może odpisałbyś mi na steamie, a nie piszesz na tawernie. Wciąż czekam na raport o dyskwalifikacji VIe. Jest to dodatkowa kompania 17e i są to woltyżerowie. Osobna sekcja od 17e, więc precyzuj gdzie są.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 21:33:50 wysłana przez Michus »

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #658 dnia: Lipca 04, 2017, 21:32:39 »
    Któregoś dnia jak będzie mi się nudziło to odwalę jakiś numer, po czym imiennie pozdrowię Cię na chacie. Możemy się tak umówć?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #659 dnia: Lipca 04, 2017, 21:41:56 »
    Któregoś dnia jak będzie mi się nudziło to odwalę jakiś numer, po czym imiennie pozdrowię Cię na chacie. Możemy się tak umówć?
    Dawaj teraz